Ieilgušas galvassāpes un slikta dūša

Aizsāka realla 

Ieilgušas galvassāpes un slikta dūša
09.04.2013 11:16
Labdien! Man jau 7 dienas kā ir nelaba dūša kopā ar spiedošām galvassāpēm,it īpaši deniņu rajonā,abpusējas.Pretsāpju zāles nepalīdz.Biju slimnīcā,tur izmeklēja ar CT un veica asins analīzes,viss bija kārtībā,Pa nakti nekas nesāp,bet tikko atveru acis,viss atgriežās.Sakiet lūdzu, varbūt kāds zina kā atbrīvoties no šīs problēmas?Būšu pateicīga par atbildi.
Man galva sāpēja deniņos 15 gadus,pārgāja no akupunktūras,bet var arī smērēt deniņus ar Capsicam smēri,tai starp citu,tāds pielietojums arī instrukcijā rakstīts,vienīgi jāņem vērā,ka tā ir ļoti stipra,karsējošaJāsmērē kamēr pārirt,un tad vēl kādu laiku,cik neaizmirstas..
Slikta dūša ir tikai kad sāp galva? kkādus vitamīnus vispār esi lietojusi? stress ir?Un-galva sāp deniņos,vai vēl kautkur?
Re: Ieilgušas galvassāpes un slikta dūša
09.04.2013 15:21
Klasika. Vitamīnus vajag. Daudz vitamīnu... Un viss būs kārtībā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Interesanti,vispār jau pārgāja,palielinot vitamīnu daudzumu,bet agrāk jau arī dzēru,a tagad-ļoti daudz.Kaut kā prātā neienāca,ka vienalga varētu trūkt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 3?
Ziņa: