lūpas

Aizsāka Sokrats 

lūpas
30.04.2013 10:56
ievēroju, ka man ir parādijušies jau kādu laiciņu daudz mazi balti zemādas punktiņi augšlūpā... kas tas varētu būt???
Re: lūpas
30.04.2013 16:43
Ja zinātu sīkāk par pacientu,tad varētu minēt.
Nesaprotu nekādi,kāpēc pacienti negrib dot vairāk informācijas bet pieprasa diagnozes.Tērē savu un atbildētāju laiku.
Re: lūpas
30.04.2013 21:25
Nu nesaprotu, ko tad man stāstīt.. kāda man mašīna un kāda māja? Vai kādā krāsā mati.. diezvai no taa ir uzradušies tie punktiņi. Nekādu slimību itkā nav, liekā svara nav..
Re: lūpas
30.04.2013 21:26
un vasaras raibumu vai kas taads arii nav.. nezinu ar ko tas saistits.
Re: lūpas
30.04.2013 21:32
Vismaz apmēram vecums,dzimums,augums/svars. Tad , vai ir slimots ar herpēm? Vai šīs pumpiņas ir jau bijušas? Vai ir bijušas nesen saaukstēšanās slimības? Dzimumkontakti ar spēcīgu skūpstīšanos vai orālo seksu?
Tik vien, ak, cienījamā kundze. Bez vārda,uzvārda, mašīnas un mājas.Nekā personiska :)
Lai sapratne un veselība.
Re: lūpas
30.04.2013 21:41
labs joks par to kundzi. Vecums 23, vīrietis. Herpes ziemā mēdz uzmesties. Un skarba skūpstīšanas nav kādu laiku gadijusies, tā pa maigo :D Nu tie punktiņi ir itkaa laikam bijuši bet maz.. bet tagad ievēroju, ka ir kā nosēts lūpā tieši zem ādas, baltā krāsā.. vairāk takā uz lūpas iekšpusi un tur kur saskaras lūpas... Lasiju viena forumā, tur bija minēts, ka tauki noslāņojas vai kas tāds.. bet nu man diezvai tāda problēma varētu būt, ja esmu 1,76 un sveru 76. Katrā ziņā viņi ir tik daudz, ka tas jau ir uzkrītoši.
Re: lūpas
30.04.2013 22:07
Jāiet pie dermatologa. Izkatās pēc herpes infekcijas.Viņi nozīmēs attiecīgas ziedes un tabletes.Vajag vienlaicīgi celt arī imunitāti. Piebremzēt vai vispār atmest smēķēšanu. Nopietni padomāt par telpu,pilnīgu tumsu un klusumu nakts miera laikā. Mobilais telefons uz nakti vismaz 3 metru attālumā. Tas ir ļoti svarīgs faktors imunitātes celšanai un saglabāšanai.Biokefīri. Neko ceptu, piededzinātu.Samazināt taukus. Vairāk eļļas.Citronus,kiwi.... Tad vēl padzert Eleuterokoka preperātus. Par zemu( ģenētisku) imunitāti liecina dzimumzīmes,gaiši mati,zilas acis. Arī herpes infekcija un kārpas par to runā.Arī paaugstināts testosterona līmenis veicina imunitātes krišanos. Bet tur neko īsti darīt nevar:) Tavā vecumā tas ir ieprogramēts līdz nolemtībai...pamatinstinkts.
Jāatceras,ka vieglāk ir veikt profilaksi,nekā izārstēt jau noķertu slimību.

Lai veselība un kvēli skūpsti...bet pēc tam,pēc ārstēšanās



Edited 1 time(s). Last edit at 30.04.2013 22:54 by Mazdakteris1.
Re: lūpas
30.04.2013 22:41
nu gan mani sabiedēji.. tuvākajās dienās dodos pie dermatologa. itkā jau acis ir brūnas, mati brūni un nesmēķēju ar.. bet dzimumzīmes tik tiešām pēdējos gadus parādijušās ir diezgan padaudz, tieši tās mazās sarkanās. un herpes ar ziemā metas pabieži.. un telefonu ar kā izrādas biežāk turu "īstajā'' vietā - zem spilvena..- tas tiešām nav gudri, nebiju tā pat aizdomājies. Un naktsmiers ar nekāds mierīgais nesanāk, jo darbā darba laiks man ir 24h un uz vasaru būs 3 diennaktis darbs, 3 brīvs.. domāju tas ar nenāks par labu imunitātei. PAr imunitāti biju jau iepriekš manijis, jo kad noķeru gripu, tad man tā pasmāgāk tas iet kā citiem..
Tam vēl nevarētu būt kāda saistība ar to, ka man pirms pusotra gada bija tāds gadijums - uzmetās uz sejas augonis tuvu augšlūpai??? domāju, ka pats tikšu galā, bet beidzās, ka ievilku tik tālu, ka ar ātrajiem uz slimnīcu, tad nu bij atkal pilnā narkoze un 6 šuves.. un viens no griezumiem bija precīzi pa lūpas līniju, bet nebij gan liels ~1cm. Varbūt kautkā tie rētaudi traucē vai kas tāds.
KAtrā ziņā paldies par info un laba vēlējumu :)



Edited 1 time(s). Last edit at 30.04.2013 22:43 by Sokrats.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 10?
Ziņa: