kâ rîkoties?

Aizsāka alpenrose 

Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 11:21
Katra tauta, katra gimene ir savi uzskati par normu un morali. To pat apspriest nevajadzetu.
Vai jus uzskatiet par normu to ka dels 28 g. mazgajas pirti ar tevu un mati? Kur dzivoju es. Tas notiek biezi. Un regulari. Un ta ir civilezeta Eiropa.
Vispar, tas ir mans personigs viedoklis. Paslaik tiek parak centigi akceptets uz berna demokratijas, ka ari parak uzsverti dzimuma atskiribas un danco ap to ari parak citigi. Nu nav tas nekads baigais noslepums. Pec fobijas izskata.
Es redzu pie ka noved ta "bernu demokratija" seit, arpus Latvijas. Berni liek virsu saviem vecakiem, dazreiz ar tadiem vardiem..... Te tas jau ir problema, jau sabiedriba to sak apspriest, doma ko lai dara. Jo ari skolas ir problemas.

Seksualai audzinasanai jabut veselai. Nav jaskraida apkart bernam 12 gadu vecuma ka ar baigo zeltuminu un personu. Protams tevam nevajadzetu bakstities ap meitenes dzimumorganiem, bet atkartojos, ta ir personiga gimenes darisana un pienemumi.

rende
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 11:29
nedomaju viss, ka ta ir katras gjimenes personiga darishana, vai tevam bakstities ap savas meitas dzimumorganiem..

ta varetu but vienkarsha uzmakshanas savam bernam un ta sexuala expluateshana (lai vai aiz kadiem celiem merkjiem to apaksha iegrustu).. meitenei pecak var but trauma uz visu muzhu. zinu, ko saku, no savas pieredzes.

berns ir un paliek cilveks ar savam tiesibam.
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 11:33
Nu ko es pateicu, fobija no sex uzmaksanas...... FOBIJA !!!

Berns ir personiba, kuru jaregule un javada. Jo citadi sanaks ziepes. Katra gimene ta berna audzinasana ir savada. Bet vispar pa Latviju nemot - slikti audzina bernus. Domaju jo vairak tadu ka KU! jo veseligak butu sabiedriba.

Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 11:35
Piekrîtu Raimondam!
Vecâkiem jâbût autoritâtçm savu bçrnu acîs. Draudzîgâm, nevis despotiskâm autoritâtçm. Nu nevar bçrns 12 - 13 gadu vecumâ visu zinât, izdarît pareizus secinâjumus un pieòemt adekvâtus lçmumus. Par mazu viòiem ir dzîves pieredze. Tas ko nevar izlasît grâmatâs, kas atnâk pats, vienkârði dzîvojot. Ja tçvs uzskatîjis par iespçjamu tâdâ un ne citâdâ veidâ sniegt savam bçrnam higiçnas stundu, tad gandrîz noteikti, ka tajâ situâcijâ tas bija pieòemami abâm pusçm. Nedomâju, ka bçrnam vienkârðâk ðo informâciju iegût kaut kur, kaut kâ un no kaut kâ.
Bçrns IR personîba, bet tikai personîba ar ierobeþotu "sprieðanas" spçju. Tâpçc cilvçku ciltij tie bçrni tik ilgi aug un ir tik neaizsargâti bçrnîbâ, un vecâku atbalsts ir vitâli nepiecieðams. Var bût kâdreiz pat nepaskaidrojot, kâpçc jâdara tâ un ne savâdâk.
Spçlçðanâs ar demokrâtiju var novest pie pabriesmîgâm sekâm.
Binnija
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 11:55
ku! tev ir izteiktas pedofiliskas tieksmes!!! Ja man teevs piespiedu kaartaa vilktu nost bikses un skatiitos dzimumorgaanos vai tur viss ir kaartiigi izmazgaats, es vienkaarshi aizbeegtu no maajaam un iesuudzeetu teevu policijaa. ku! tu esi pilniigi perverss tips, droshi vien tikai gaidi vakaru, kad vareesi savas pusaugu meitas vest uz vannas istabu un graabstiities gar vinjaam, mazgaajot vinjaam starpenes. Varu iedomaaties tavu siekalaino baudkaaro sejas izteiksmi... Fui!!! Pretiigi!
Iesaku alpenrosei, shii topa autorei, taa nekad neriikoties, veel jo vairaak ar meitu pusaudzha vecumaa! Taadeelj jau pastaav taads beernu ginekologs, kura varees vinjai visu mieriigi izskaidrot, ko vinjai ir nepiecieshams vinjas vecumaa zinaat.
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 12:08
nu re, lidz perversijam jau aizgaja )))

rende
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 12:16
varbut tad atljausimies mazliet palasit ari gramatinjas par to, ka shadas lietas ietekme bernus..

meitai pret virieshiem no shadas miljaas mazgashanas var rasties riebums uz visu muzhu..

izturesimies ka pret berniem ta ka mes veletos, lai izturas pret mums.

un raimonds, fobija skjiet ka ir tad, ja ir bailes no kaut ka, kas nav noticis.. un, ja tas jau ir noticis?? protams, raimonds jau beigu beigas ari deklaretu, ka mans sencis jau tikai mani audzinaja.. nuu, labi, uz priekshu :)
biz
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 12:16
Dr. asist. Raimond, tas jau laikam Tev bûtu jâapskaidro cienîjamajam ku! kungam, ka vîrietim, jo îpaði tçvam neklâtos mazgât 13 gadîgâm jaunkundzçm dupðus. Viòas ir jau pietiekoði lielas, lai tiktu paðas ar to galâ. Pietiek ar aprunâðanos.
Re: kâ rîkoties?
30.09.2004 13:23
12 gadigos dupsus. )))

Izlasi manus komentarus ludzu rupigak )))

ku!
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 00:43
Mana paarlieciiba ka lielaakaa dalja cilveeku ir stulbi nav veltiiga.Pashi runaajat par saudzeejoshu attieksmi un pashi piedaavaajat aizvest pie ginekologa.Taatad ja kaajstarpi apluukos sveshs cilveeks tas buus mazaak traumeejoshi kaa tad kad to dara ghimenes loceklis.Un pedofiilus juus saskatst katraa neparastaa darbiibaa.Bet muusu ghimenee nav cita kam to dariit.Aunapieres taadi.Vieniigi Raimonds uz to skataas bez liekaam emocijaam.
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 07:58
Kapeec uzreiz stulbi??? :)))

Ja kaada viedoklis nesakriit ar Taveejo, tad tas ir uzreiz stulbs!:)

Nu labi, "pedofils" tieshaam vareetu buut stulbs viedoklis un Tu vareetu justies diezgan irriteets!
li
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 10:40
ku laikam ir kâdi 67 gadi, audzis patriarhâlâ ìimenç, tâpec te skandç, ka vecâki ir dievi un visuvarenie ìimenç. Bet padomâ- varbût tieði tâdeï ir varmâcîgi, agresîvi cilvçki, ka viòi lîdz 18.gadu vecumam ir tikuði uztverti kâ kâda privâtîpaðums, apspiesti un pazemoti.
Klasç bija meitenei, kurai bija "stingrs" tçvs - nu neizauga ðî meitene par stipru personîbu ("kâ vecâki"), bet nabadziòu - par nomâktu un iebiedçtu cilvçciòu ar milzîgiem kompleksiem.

ja bçrns augot ìimenç redz, ka attiecîbas veido autoratîvi un vienpersoniski pieòemot lçmumus, tad ðíet, ka ðis cilvçks vai nu bûs tâds pats kretîns, kad izaugs, vai bûs mîkstmiesis kas no visa baidâs un raustâs.
kjuuuuu
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 13:26
Nu gan pa traku. Arsts nav svesha tante, bet profesionals, kas palidz. Manuprat, bernam jau butu jamaca, ka arstam vajag uzticeties! Ak nu ja, ja tevs ir arsts, tad nav cita, kas gudraks...
Bernam, protams, 12-13 g.v. nav pietiekosha pieredze, bet ja mes par bernu visu lemsim, ka tad ta pieredze veidosies? Nesaku, ka jabut 100% atljautibai, bet ari ne 100% kontrolei. Normals tads zelta vidus.
gh
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 13:43
es bernam jautatu lai parada kur saap-ja neraada,kautreejas-aizvestu pie aarsta.Kautkaads aarpraac-vai tieshaam arii tik stulbas mammas ir.
Re: kâ rîkoties?
01.10.2004 13:46
Protams, ka zelta vidus. Tikai nez kâpçc tagad piemirsâm, cik nepatîkami daþreiz noskatîties uz bçrniem, kas stipri pârpratuði vecâku vçlmi audzinât viòus demokrâtiskâ gaisotnç. Visatïautîbas sekas ir nepatîkamas gan ìimenei, gan sabiedrîbai. Ja ìimenç ir normâlas draudzîgas attiecîbas, diez vai bçrns protestçs pret pamatotu aizliegumu. Un vçl. Kâdai jâbût uztverei, lai varçtu apvainot tçvu daþâdâs fîliskâs nosliecçs? Biðíiò par daudz bûs filmas saskatîtas. Tad jau buèot bçrnu arî nedrîkst, ka kaut kas netiek pârprast. Vai arî mâte var apmîïot meitu, dçlu ne. A tçvs vispâr neko. No kuras puses nepaskaties fils vien bûs.
Joske
Re: kâ rîkoties?
04.05.2005 15:34
Nabaga Ku! beerni, shausmas !:(((
Danais
Re: kâ rîkoties?
05.05.2005 15:09
Bet varbuut meitenei saaksies meeneðreizes?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 18?
Ziņa: