B grupas vitamīni

Aizsāka slota 

B grupas vitamīni
04.08.2013 17:19
Forumā man tika ieteikts noguruma likvidēšanai lietot B grupas vitamīnus. Lietoju B multi strong 3 tabletes dienā, bet nekāda uzlabojuma. Nupat biju pie kāda profesionāļa, kurš diagnosticēja visas manas vainas un protams deva attiecīgus ieteikumus. Pateica arī, ka izteikti trūkst B vitamīni un, ka vajadzētu veikt B vitamīnu injekcijas. Pateicu , ka jau krietnu laiciņu lietoju B vitamīnus. Vitamīni no tabletēm netiekot pilnvērtīgi uzņemti. Nesaprotu kāpēc vitamīni netiek uzņemti tablešu formā.
Gvido
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 17:57
Vai ar vārdu "profesionālis" ir domāts ārsts? Kā tika diagnosticēts B vitamīna trūkums?
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 18:40
Netradicionālās medicīnas pārstāvis.
Gvido
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 18:51
Tad tik turpini klausīt viņa viedos ieteikumus.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 18:59
Jā,nogurums ir tipiska pazīme b vitamīnu trūkumam,bez tam,lai tie tiktu izmantoti,pirmām kārtām nedrīkst trūkt magnijs un mangāns.Un parastās iedarbības vitamīni tabletēs lielā mērā iet zudumā savstarpējo reakciju dēļ,vienlaivīgi šķīstot kuņgī.No 3 tabletēm gan drusku vajadzēja just efektu.Es lietoju prolongētos Dion sportlab vitamīnus,tie šķīst pakāpeniski kūņga-zarnu traktā un uzņemti tiek ļoti labi,bet nu devas,kādas es lietoju,nevaru ieteikt citiem,tomēr1/4 daļu varētu...Atsauksmes no citiem ļoti labas.Un lietojot 1/4 daļu,mēnesī tas viss maksā samērā lēti.Vitamīnus var pasūtīt Dion sportlab mājaslapā,tāpat arī ir cilvēks,kas piegādā,bet nezinu cik tālu no Rīgas.
Konkrēti es lietoju Ultra vit,tāpat arī visa gimene,un visi ir energiski..... Sievai arī konkrēti bij energijas trūkums ,palielināja devu-izzuda.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 19:00
Visas problemātiskās vietas noteica precīzi, ar to domāts vietas kur man bija nepatīkamas sajūtas. pati pateicu tik vien, ka ir nogurums un nav darbaspēju.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 19:02
Gvido Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tad tik turpini klausīt viņa viedos ieteikumus.


Jā,pilnīgi piekrītu.:)
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 19:06
Ir lietas,ko nevar ne pierādīt,nedz izskaidrot,vismaz ne tā kā tas apmierina tehniski domājošus cilvēkus,tomēr-tās strādā.Tādā ziņā Gvido varētu nesaprast vai apstrīdēt arī psihoterapijas efektu,jo domas spēks sniedzas ārpus ekzakto zinātņu robežām.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:00
Psihoterapijas efektivitāti var pierādīt ar pozitronu emisijas tomogrāfiju, bet te (man šķiet), ka slota ir iegrābusies, jo daudzi "diagnostiķi" runā vienu un to pašu... it sevišķi, ja viņi paši kaut ko tirgo.

Savukārt, ir cilvēki, kas ir gājuši pie dažādiem vienā dienā, un bijuši ļoti atšķirīgi rezultāti; ja izgudro jaunas sūdzības, tad to arī pasaka ("diagnosticē").

Ja runa par kaut ko netradicionālu, tad jāsaka, ka Latviijā ir daudz krāpnieku.

Netradicionālo medicīnu vidusmērā cilvēki apgūst gadu tūkstošiem un nodod cits citam no paaudzes paaudzē dzimtās un tamlīdzīgi... Rietumu pasaulē ir daudz feika, ļoti daudz.

Tradicionālās medicīnas speciālisti (parasti rietumu dakteri) ir braukuši uz zemēm, kur medicīna sākās, un tur tas ir pilnīgi cits līmenis, tagad t. s. netradicionālais.

Bet pie mums katrs var saukties par netradicionālo, un cilvēki skrien, jo tas ir modē.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:12
Principā šajā gadījumā teikto var pārbaudīt ar analīzām,ir vēl metodes,kā atklāt krāpnieku,jautājums ,protams ir-vai viņš tirgo vitamīnus ampulās,un kādus,ja tirgo-tad ticamība ir daudz zemāka teiktajam...Bet mani neizbrīna,ka 3 tabletes multi b strong var būt pa maz,jo individuāli tā var būt.Es gan neieteicu špricēt,jo-visi b grupas vitamīni nevar atrasties 1 ampulā un prolongētie vit. ir labs risinājums.
Man nav pārdabīgu spēju,bet ziemā slotai jau palīdzēja b grupas vitamīni-tieši pret nespēku.Un vēl-es aptuveni pazīstu šo sajūtu-itkā tanks būtu pārbrauucis...Tā,ka-mani komentāri tomēr vairāk balstījās uz kaut kādiem apsvērumiem un pieredzes.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:19
Vēl-tikai slotai varētu būt zināms,ko vēl šis dziedieks ir pateicis pareizi,un kāda līdzarto ir ticamība teiktajam,bet-ar pārdabīgām lietām arī man ir bijusi saskare,tā ka-neņemos noliegt vai nokritizēt dziednieku,tas,ka ir daudzi šarlatāni,protams,ir fakts.
Skaidrību varētu ieviest skaidrojums-ko tieši dziednieks ir teicis,faktus....
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:20
es, savukārt, mazliet šaubos tieši par to, ka vaina ir vitamīnos, jo slota visu laiku sevi intensīvi plucina, ka viņa par maz izdara utt. tā var sevi iedzīt riktīgā pagaldē un nogalēt jebkādu prieku par dzīvi. protams, tas ietekmē organisma ķīmiju, vismaz sirdi, imūnsistēmu utt., bet tad tas ir sekundāri.

netradicionālā medicīna atbilst savam nosaukumam, ja cilvēku skata kopumā. parasti šie praktiķi ir arī labi cilvēku pazinēji.

protams, es arī nepretendēju uz absolūto taisnību, jo pilnīgi droši nekādi nevaru zināt...
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:24
Šis nebūs tas gadījums, kad būšu iegrābusies, speciālists ir sertificēts. Neiet jau runa, ka 100% visam ticu. Nebraucu tur modes pēc.
Aknas nepieminēju, ka ir bijušas problēmas, izrādās, ka ir vēl joprojām. Sirdi ari nepieminēju, bet kad ieteica sirds vitamīnus un vilkābeles tinktūru, atbildēju, ka vilkābeles tinktūra man ir mājā, pretatbilde bija - "bet jūs taču viņu nelietojat". Ari olnīcas nepieminēju un nieri, tāpat kā muguru un galvassāpes un reiboņus nepieminēju, tieši tāpat nepieminēju lēkājošu asinsspiedienu.

Vispār sākotnējais iemesls vizītei bija domāts drusku savādāks.


bmw

Iegāju Dionesportlab mājas lapā, gribēju paskatīties cik tad maksā Tevis pieminētie vitamīni, bet nemācēju atrast, konkrēti Ultravit.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:25
Nekas netiek tirgots.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:29
Ekstrasenss jautājot par man zināmiem cilvēkiem, mutvārdos raksturoja viņus vizuāli, lai es varētu saprast par ko ir runa. Šai ziņā kļūdu nebija.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:38
bmw

Ziemā man vitamīni palīdzēja, bet ļoti, ļoti īslaicīgi, diemžēl. Bet faktiski, kā sāku pagājušā gada augustā justies tā it kā tanks būtu pārbraucis, tā labi esmu jutusies ļoti minimāli, īsiem laika periodiņiem.
Šodien ir tā retā diena pēc ilgāka laiciņa, kad jūtos normāli. Nu bet lietoju vēl dažas ekstrasensa ieteiktās "zālītes", visu man šobrīd nav tikai finansu dēļ.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:39
http://dion.lv/lv/sportlab/pro/ULTRA-VIT2500/284/

bet ieteikums-dzert 1/4 daļu,vairāk nevajadzētu,ja nav lielas pieredzes un īpaša pamatojuma.
Par Runcenes minēto sevis plucināšanu-taisnība,tomēr-arī tad ir radīts stress sev,un vitamīni var novērst tikai daļu no sekām
Bet-ja godīgi,tad arī es dažkārt cenšos izdarīt ieplānoto.......situācija tad ir līdzīga,un vitamīni palīdz labi,bet-tā drīkst darīt tikai ņemot vērā pašsajūtu,nevis izdzenot sevi 100%
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:44
Tas,ka palīdzēja,ir labi,tātad-ieteikums bij pareizs.Tas,ka ļoti īslaicīgi-acīmredzot pietrūka kaut kas vēl,man nav cita skaidrojuma,bet-ja bij kaut īslaicīgs uzlabojums,tad manuprāt-nu trūka tie vitamīni,jautājums-kas vēl trūkst.Tā ir mana versija...
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 20:53
Nezinu vai trūkst, bet man ieteica sirds vitamīnus, vilkābeles tinktūru, jo tā lētāka, aknu tīrīšanu izlietojot litru olīveļlas un pēc tam Carsilu, mellenes, valriekstu starpsieniņu tēju, pa ceļmallapai un nelielai strutenes lapiņai svaigā veidā, tāpat apēst dažas svaigas gailenītes dienā. Ieteica mainīt savu ēdienkarti, izslēdzot treknu uzturu un baltmaizi, uzsvaru liekot uz dārzeņiem un augļiem.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:03
Es īsti nezinu kas ir sirds vitamīni,mikroelementus varu iedomāties-magnijs,kālijs,kalcijs,vēl dažu trūkums izsauc sirds problēmas,vitamīni-dažadi,es vistār neatzīstu specifiskus sirds,matu,nagu vai kaulu vitamīnus:)) Kompleks ir labāk,praktiski vienmēr labāk.
Bet tas uz mani attiecas....jo-nebūtu īsti pareizi meklēt vidējo aritmētisko-ko ieteica bmw,ko dziednieks,ko vēl kāds cits....man nerodas pamats apšaubīt dziednieka sacīto,vai tas kādam patīk,vai nē.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:07
Tā filozofējot jau var teikt, ka trūkt var vis kaut kas, bet pagājušogad, kad staigāju pie ģimenes ārstes un taisija analīzes arī uz dažādiem vitamīniem, tad it kā, pēc dakteres vārdiem netrūka nekas. Un vispār ģimenes ārste izturējās pret mani kā pret simulanti. Parasti visas problēmas tāpēc izlieku psihiatrei, tad psihiatre šad un tad ir teikusi lai eju pie ģimenes ārstes, bet mana atbilde kopš pagājušā rudens ir nē. Tad jau tik pat labi varu aprunāties ar sētas stabu. Nu gan pie psihiatres ari krietnu laiciņu nav būts.

Tā, ka man atliek cerēt, ka man ieteiktas pareizās lietas. Lietoju ari mg+ca+d3.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:13
Atradu tādus sirds vitamīnus VALERON

sastāvs

Magnijs – palīdz samazināt nogurumu un nespēku un palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu
Vitamīns E – taukos šķīstošs vitamīns. Veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu
Ginkgo biloba ekstrakts uzlabo vispārējo asinsriti, mikrocirkulāciju
Baldriāna sakņu ekstraktam tāpat kā vilkābelei piemīt nomierinoša iedarbība, to lieto, lai samazinātu uzbudināmību un stresu
Zaļās tējas ekstrakts uzlabo sirds un asinsvadu veselību, kā arī novērš holesterīna uzsūkšanos
Ķiploka ekstrakts piemīt antioksidatīva darbība, veicina sirds un asinsvadu veselīgu funkcionēšanu
Bioloģiski aktīvās vielas - L-karnitīns, Taurīns, Koenzīms Q10, vilkābeles ziedkopu ekstrakts, neaizstājamā aminoskābe – L-arginīns, flavonoīdi – Rutīns un Kvercetīns. .


Valeron 1 kapsula satur:

Koenzīms Q10 – 15 mg
L-karnitīns – 25 mg
L-arginīns – 75 mg
Taurīns – 20 mg
Magnijs (magnija oksīds jūras izcelsmes) – 50 mg
Kālijs (kālija bikarbonāts) – 50 mg
Vitamīns E (D-α-tokoferols) – 5 mg
Rutīns – 10 mg
Kvercetīns – 5 mg
Vilkābeles ziedkopu ekstrakts (Crataegus oxyacantha) – 50 mg
Ginkgo biloba ekstrakts – 20 mg
Baldriāna sakņu ekstrakts (Valeriana officinalis) – 25 mg
Zaļās tējas ekstrakts (Camellia sinensis) – 10 mg
Ķiploku ekstrakts (Allium sativum) – 30 mg
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:14
Lai teiktu,ka nekas netrūkst,vismaz būtu jāzin-kas konkrēti tika pārbaudīts.Ja Tu tai dakterei neuzticies,un pašsajūta nav laba,tad kā es varētu būt pārliecināts,ka viss ir pārbaudīts?Visu parasti nepārbauda,tad labāk uzraksti-kas tieši tika pārbaudīts.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:19
Nu,man tas sastāvs tā īsti nepatīk,jo-magnijs un kālijs maz,ja vēl ēd treknu un baltmaizi,tad pavisam....vēl-joda trūkums sit pa sirdi....svarīgi lai būtu pārbaudīts,vēl-kā bij ar dzelzi,hemoglobīnu?Varbūt Tu esi rakstījusi,bet neatceros.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:29
Es jau vairs precīzi neatceros tik kokrēti visu uz ko bija analīzes, Mg, Ca, Fe, speciālas vairogdziedzera analīzes, tas ko atceros. Bez analīzēm vēl bija ari citi izmeklējumi, kur daži uzrādija problēmas, bet dakteres reakcija uz daļu bija nekāda.
Ar hemoglobīnu līdz šim nav bijušas problēmas.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.08.2013 21:31 by slota.
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:32
bet ja sirds nevelk,kāliju pārbaudīja?
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:39
Baltmaizi nemaz tik bieži neēdu, bet treknumi sanāk tāpēc, ka gribas gaļu, bet labu gaļu nevaru nopirkt. Tad nu vistu astītes un speķītis, kur mēdz būt klāt ari liesums. Ir bijuši ari trakāki laiki, kad varēju atļauties tikai vistu vai cūku ādas.
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 21:49
Par kāliju neatceros, bet vispār daktere neatzina, ka būtu kāda problēma ar sirdi, visu vainu gāžot uz nerviem. Nezinu kas ir ar to sirdi, bet reiz, kad stājos psihenē, jau pa ceļam sirds sāka tirināties, biju bāla, bez elpas un spēka, knapi aizvilkos. Kad uzņemšanā pienāca mana kārta, neviens asinsspiediena mēramais nevarēja konstatēt spiedienu, sākumā medmāsa domāja, ka aparāti sabojājušies, pēc krietna laiciņa atnesa divu veidu pilienus, cik sapratu, tad viens bija korvalols, tad lika atgulties uz kušetes, bija sajūta, ka visa kušete tirinās. Kad pārgāja sliktums, izmērija spiedienu, bija 120/80. Tāda sirds drebināšanās ar elpas trūkumu, bālumu un bezspēku pa retam man uznāk kopš padsmit gadu vecuma un nav novērots, ka būtu kādā saistībā. ar stresu
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 22:27
Hmm? 3 tabletes Multi B Strong dienā ir zirga deva... Domāju, ka man no tāda daudzuma točna nogurums piemestos... Bet kurš ir teicis, ka vajag dafiga, dafiga B vitamīnus un citu neko vairāk? Kurš?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
bmw
Re: B grupas vitamīni
04.08.2013 23:13
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Hmm? 3 tabletes Multi B Strong dienā ir zirga
> deva... Domāju, ka man no tāda daudzuma točna
> nogurums piemestos... Bet kurš ir teicis, ka
> vajag dafiga, dafiga B vitamīnus un citu neko
> vairāk? Kurš?


Nav zirga deva,man sieva tādu dzēra,pirms pārgāja uz ultra vit,viņai svars ap 65 kg,normāla deva aktīvam cilvēkam.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 12?
Ziņa: