Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?

Aizsāka Nogurusî 

Nogurusî
Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 20:52
Tâ nu tas ir - laikam bûtu jâpmeklç ðis ârsts. Man jau labu laiciòu ir sajûta, ka visâdas kaites, ar kurâm mokos, rodas nevis íermenî, bet, tâ sacît, "galvâ". Pie ârstiem laikam bûðu izmeklçjusi visas iespçjamâs maliòas, bet pat slçdziens, ka viss ir kârtîbâ, nedod tâdu dvçseles mieru un ticîbu. Nu gandrîz vai paranoja iestâjusies :( Parasti man ir izdevies ar ðâdiem baiïu uzplûdiem tikt galâ paðai, bet tagad kaut kâ vairs ne. Vienîgi...apzinos, ka psihoterapija ir dârgs pasâkums.

Re: Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 20:56
www.psihoterapija.lv
Man jau dikti patik Aina Poisha.
Man laba liekas dr. Laace - psihosomatikas speciaaliste - perfekta psihoterapeite - mekleet tel. www. psihoterapija.lv. Lai veicas!
Re: Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 21:18
Nu un kaadu speciaalistu apmekleesi kad buusi psihoterapeitus izgaajusi?
Nogurusî
Re: Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 21:45
Paldies par padomu - es jau pirms tam biju apskatîjusi www.psihoterapija.lv, taèu speciâlistu vârdi "bez reâla seguma" maz ko izsaka. Un - es ceru - pec ðî ârsta apmeklçjuma mana apsçstîba ar (ne)veselîbu mazliet pâries, un citus ârstus apmeklçðu tikai tad, kad tas bûs tieðâm nepiecieðams :)

Kâ var nonâkt pie sajûtas, ka kaites, kas moka íermeni, rodas galvâ? Jo no vienas puses tieðâm, viss sâkas no galvas (arî zivs pûst no galvas), bet ir taèu radîta vesela industrija, kas ârstç íermeòa kaites:)?
Nogurusî
Re: Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 22:54
Ðî sajûta var rasties tad, ja periodiski uznâk sliktas paðsajûtas brîþi, bet pçc daþâdâm analîzçm ârsts pasaka, ka esmu praktiski vesela. Droðîbas pçc izraksta kâdas homeopâtiskas zâlîtes organisma attîrîðanai vai tml. Kamçr ticu, ka ðîs zâlîtes var palîdzçt, iespçjams, jûtu kâdu labumu. Bet, lîdzko atkal sajûtos slikti, nekâdâm zâlçm vairs nav jçgas.
Un vçl - ir gadîjies pârciest ne vienu vien nepatîkamu brîdi, kad tieðâm bijuðas veselîbas problçmas. Un tagad, ja pçkðòi kaut kur kaut kas iesâpas, es pastiprinâti ieklausos savâ íermenî un domâju - nedod Dievs, vai atkal?

Tieðâm, dzîvojot tâdâ reþîmâ var nogurt. Kâpçc tik asi uztver visu, kas saistîts ar slimîbâm. Vai kâda sâpîga pieredze ìimenç?

Ja reiz mediíi tevi atzinuði par veselu esam, neuztraucies.
Nogurusî
Re: Vai varat ieteikt labu psihoterapeitu?
01.10.2004 23:26
Pârfrazçjot kâdu teicienu - nekad nebûsi tik vesels, lai nevarçtu saslimt atkal.
Un tâ sâpîgâ pieredze ir bijusi man paðai. Vienkârði lîdz ðim bija izdevies nepatîkamâs atmiòas pabîdît maliòâ un dzîvot tâlâk. Bet tagad kaut kâ vairs neizdodas.

Atvainojos, ka veelreiz rakstiishu, bet izlasot veelreiz visus komentaarus, iesaku tieshaam aiziet tieshi pie dr. Laaces, jo psihosomatiskaa mediciina tieshi to arii nozimee, ka meklee psihologiskus ceelonjus veseliibas probleemaam (vai it kaa probleemaam, kuras it kaa nemaz nav veseliibas zinjaa), un man personiigi vinja loti paliidzeeja. Gan mediciiniski, gan vienkaarshi tiiri psihologiski!Veelreiz veelot veiksmi - Zane.
Izklausâs pçc senistopâtijas, tâ kâ varbût tieðâm bûtu labi aprunâties ar psihoterapeitu?
Varu ieteikt labu ârsti - dr Kabuce. viòa strâdâ psihoneiroloì. slimnîcâ. var sazvanît pa tel. 7080190 (nodaïâ).
Lai veicâs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 9?
Ziņa: