Laima diagnožu rezulāti

Aizsāka incisikk 

Lūdzu ja variet izskaidrojiet Laima testēšanas rezultātus, vai antibiotiku kurss ir palīdzējis


Pirms zālēm IgG 22,4 pēc zālēm 18.1
Pirms zālēm IgM 7,8 pēc zālēm 7.7

Vai var dzīvot mierīgi, vai vajadzīga vēl kāda ārstēšana, konsultācijas.
Paldies
Re: Laima diagnožu rezulāti
28.11.2013 11:53
incisikk Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Lūdzu ja variet izskaidrojiet Laima testēšanas
> rezultātus, vai antibiotiku kurss ir
> palīdzējis
>
>
> Pirms zālēm IgG 22,4
> pēc zālēm 18.1
> Pirms zālēm IgM 7,8
> pēc zālēm 7.7
>
> Vai var dzīvot mierīgi, vai vajadzīga vēl
> kāda ārstēšana, konsultācijas.
> Paldies
________________________________________
Lasu pirms un pirms. Laikam domāts pēc?
Laima (Berlioze) ir spirohetas izsaukta slimība. Cik atceros tā izsauc visu orgānu bojājumus un ir hroniska saslimšana. Tas nozīmē, ka jāatrodas ilgstošā infektologa uzraudzība. Par to ir jārunā ar ģimenes ārstu un infektologu. Veselību un cerību.
Rezultāti mazliet kritusi pēc AB kursa. Kā saprotu no ieteikuma labāk doties uz infektoloģijas slimnīcu un stāties uzskaitē? Lūdzu vēl kādu ieteikumu.
Re: Laima diagnožu rezulāti
29.11.2013 11:01
Atkārtot analīzes pēc mēneša (ja nav cita iemesla).

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Analīžu rezultāti neko īpašu par šo slimību nepasaka, galvenais ir sajūtas, simptomi, kā ir ar nogurumu, sāpēm un visu citu.
Es ārstējos jau drīz trešais gads būs, sajūtas mainīgas, bet ir arī labi brīži, pagrūti, bet varu atkal strādāt, taču analīzes kādas bijušas, tādas arī ir, ar ļoti nelielām izmaiņām.
Turklāt antibiotikas dzerot, var stipri saasināties simptomi, un būtībā tas tikai vēlreiz apstiprina diagnozi.
to vsu gan ārsts infektoloģijas centrā diezin vai teiks, visticamāk atzīs par veselu, jo tad nav jāķēpājas ar tik sarežģītu slimības ārstēšanu.
Iesaku meklēt sakarīgu imunologu un ārstēties, jo, ja šo "laimi" neārstē, sekas ir nepatīkamas...
Re: Laima diagnožu rezulāti
03.12.2013 19:16
pele pelēkā Rakstīja:
-------------------------------------------------------
......
> Iesaku meklēt sakarīgu imunologu un ārstēties,
> jo, ja šo "laimi" neārstē, sekas ir
> nepatīkamas...
Imunologs domāts, ka papildus garants? Jo infekcijas slimība jāārstē pieredzējuša infektologa uzraudzībā. Tā ir hroniska, un neārstēta, ļoti nopietna slimība.
Mazdakteri, tie pieredzējušie infektologi nemaz tā neatzīst, ka slimība hroniska... to, ka nopietna, droši vien jau zina,
bet uzskata, ka labāk neārstēt, jo tas ir ilgi, grūti utt. Tā kā imunologs ir tas, kas ārstē... un turklāt nesaka - "nevar būt,
jums tā liekas, ka sāp... aizejiet pie psihiatra...", patiesības labad jāatzīst, ka infektoloģijas centrā pret šādiem slimniekiem ir pazemojoša un ļoti nelāga attieksme... te nu teorija no prakses smagi atšķiras.
Re: Laima diagnožu rezulāti
03.12.2013 23:32
es sevišķi daudz nezinu tieši par šo infekcijas slimību, zinu, ka komplicēta un ilga ārstēšana, bet sarežģītas infekcijas tīri pēc specifikas varētu būt reāls imunologa lauciņš, jo viņa rokās ir vairāk viltību, ja vien viņš ir tiešām gudrs un āķīģs.
Re: Laima diagnožu rezulāti
04.12.2013 10:09
Manā izpratnē imunulogs atbild par imunitātes celšanu.Es ar savām necilām zināšanām šo specifisko terapijas veidu nepārzinu.
Piemērs būtu sifilis. Ja pie manis atnāktu vislabākais draugs un lūgtu viņu ārstēt, es viņam izskaidrotu cik šī slimība ir slēpta un bīstama. Ieteiktu iet tikai pie laba infektologa.Viņa rīcībā ir jaunākās antibiotiku shēmas. Labaratorija un galvenais pieredze. Abas šīs slimības ārstējas gadiem ilgi.
Lai veiksme.
Re: Laima diagnožu rezulāti
04.12.2013 11:20
man paziņai pēc laima slimības pārslimošanās atklājās šozofrēnija. tā ka ar to slimību tiešām nav ieteicams jokot.
Re: Laima diagnožu rezulāti
04.12.2013 12:40
Tur jau iepriekš kaut kādā līmenī jābūt nograutai nervu sistēmai; šizofrēnija nerodas kā iesnas, tā var būt pamazām un klusi "lienoša" slimība, kur savas īpatnības var novērot jau diezgan agri, bet bieži to "noraksta" uz nogurumu, stresu utt.

Bet, runājot par imunoloģiju, tad grūti ārstējamu infekcijas slimību gadījumā infektologi arī lieto atklājumus tieši imunoloģijā, jautājums tikai, cik viņi vēlas iedziļināties. Pēc definīcijas jau tā ir, bet dzīvē diemžēl ne vienmēr.

Tagad daudziem infekcijas izraisītājiem ir nospļauties uz antibakteriālajiem līdzekļiem, kas ir visas pasaules problēma, tāpēc imunologs bieži ir neaizstājams.

Imunologs varētu palīdzēt daudziem, kas bieži saķer visādas infekcijas.
Patiesībā tur darbs gan infektologam, gan imunologam, gan fitoterapeitam un vēl daudz kam... vislabāk, ja tas viss vienā personā :) un ir ārsts, kas zina šo slimību, un nenoliedz.
jo vienlaicīgi ar antibakteriāliem līdzekļiem jāslaktē baktērijas, jāattīra organisms, jāpalīdz tam izturēt ilgie antibiotiku kursi...
un tai lietuslāses paziņai, kam šizofrēnija, varbūt tā nemaz nav šizofrēnija... jo baktērijas organismā ir visur, arī smadzenēs, un arī tur dara savu melno darbu. Neirotoksīni taču ir visur, un bojā visu. Antibiotikas ārstē un mazina (lēnām un
grūti gan) arī psihiskos hroniskas boreliozes simptomus.
Ja svešvalodas nav problēma un ir interese vai vajadzība, tad daudz materiālu var atrast, daudz ko uzzināt un saprast, lai gan attieksme pret šo slimību daudzviet Eiropā ir līdzīga kā pie mums...
Re: Laima diagnožu rezulāti
07.12.2013 11:12
Manā izpratnē Berliozi izsauc spiroheta. Tas pat vidējā līmeņa mediķim ir skaidrs, ka slimība ir hroniska, daudzpusēja un grūti ārstējama.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.12.2013 11:12 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 23?
Ziņa: