kodeeshanaas!!!!

Aizsāka Rita 

kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:16
Esmu alkaholiía sieva.Jûtos kaa lîdzatkarîgâ.Vçlos vinjam palîdzçt.Esmu pienjemusi itkaa leemumu vest vinju kodeet.Gribu uzzinaat juusu viedokli paar manu leemumu.Veelos arii ar foruma paliidziibu uzzinaat vietas kur to var izzdariit un cik tas izmaksaatu.
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:22
Vinjam jaapienjem shis leemums.
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:30
Sveika Ineshuk!!!Vinjsh ir ar mieru.Tikai man ir jaapaliidz.
pûka
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:31
Galîgi garâm.

Kâ jau Ineshuks parezi rakstîja, vîram ir jâpieòem ðis lçmums nevis Tev un tad, kad viòð ðo lçmumu bûs pieòçmis, arî varçs domât par ârstçðanâs metodi.

Bet kodçðanos ar Depo preparâtiem neiesaku, varçtu iet runa vienîgi par Dovþenko kodçðanas metodi.

Vçlreiz atkârtoju - viòam ir jâpieòem lçmums, citâdi jçgas nebûs, Tu ''ar varu'' viòu nokodçsi, bet viòð vienalga atsâks dzert (pat ja izturçs to gadu), pie tam plosti bûs vçl trakâki nekâ lîdz ðim.

Visu to rakstu no savas pieredzes, pati tam esmu gâjusi cauri pirms 2 gadiem.
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:34
Rita, tiec galaa ar savu atkariibu!

Viirietis, lai arii kaads degjeneraats un alkoholikjis nebuutu, ir tomeer cilveeks un Tu nevari vinju kaa suni vest un ar varu kodeet!
Vilks, cik labi arii nebarots, tomeer uz mezhu skatiisies.

Varbuut Tavs viirs ir jauks cilveeks, bet Tev ir dota tikai viena dziive un vai tieshaam Tu to gribi nodziivot velkot un stuteejot alkoholikji, ja taa vietaa vareetu atrast sapnju princi baltaa zirgaa.....
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 13:35
Ja nu man taa tfu, tfu, tfu.... buutu, es droshi ka meegjinaatu to Minesotas solju programmu.

Tas, protams, ljoti atkariigs no taa, kaads Tavs daargais tagad ir, respektiivi, cik dzilji tajaa visaa. Bet lielas ceriibas es uz sho diemzheel neliktu.
Dr. Igors Kudrjavcevs
Re: kodeeshanaas!!!!
04.10.2004 14:03
Dear Rita,
ja pats pacients ir gatavs, tad var iet. Tikai ne tur, kur apsolâ uz mûþu ar 100% garantiju vienâ seansâ laikâ. Nevar runât par kvalitâti arî pie visâdien dziedniekiem, hîleriem, ðamaòiem utt. No ârstiem varu ieteikt dr. Ðèerbakovu (tel. 9289732).
Veiksmi!
Igors K.
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 10:34
Skatos kamaniir daudzi ir paarpratushi.Es vinjam neko netaisos uzspiest tas jau ir vinja pasha leemums.Vinjsh tikai luudz manu paliidziibu.Minesotas programmu izgaajaam pirms kaadiem 2 vai 3 gadiem,noturejas nedzerot 4 meeneshus.Bet tad aizgaaja plostaaa.Gribu vairak ko uzzinaat kas tas ir par aarstu Ðèerbakovs????Vai tas ir Riigaa??????
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 10:49
Notureejaas 4 meeneshus....:(
Piedod, shii viiriesha akcijas manaas aciis nosliideeja jau miinusos!

Nu tak ja neliidz, tad neliidz, domaaju, ka tas, ka vinsh saka, ka grib aarsteeties ir peec kaarteejaas dzershanas sirdsapzinas paarmetumi ar tekstu un visu raudaashanu pa iistam: kaads es esmu cuuka, un Tu esi engjelis, piedod... , un tas ir tas, kas sievietes baro...
Klasiski!
nr
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 11:49
jâ, arî es esmu dzirdçjusi ïoti labas atsauksmes par dr. Ðèerbakovu..
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 12:31
paldies visiem .Centiishos sazvaniit dr.Ðèerbakovu.
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 15:26
Kapeec es neatrodu nekaadu zinju par sho aarstu Ðèerbakovu?????
Mona
Re: kodeeshanaas!!!!
05.10.2004 15:56
Varbût var palîdzçt . Dr.Ðèerbakovs.

http://www.gestalt.lv/rus/latvija/materiali/index.php?id=96
ne ku
Re: kodeeshanaas!!!!
06.10.2004 09:51
Lai vîrs iet AA!
aa-palidzeja
Re: kodeeshanaas!!!!
06.10.2004 18:45
es ar domaju, ka aa.
man palidzeja. mosh vinjam ari. tur vismaz visi "saveejie", kas sapratiis
RAIBS
Re: kodeeshanaas!!!!
07.10.2004 11:09
Man pazinjai viirs liidziigi - meegjinaaja visaadi,un noraavaas. Nezinu kursh dakterisvinju nokodeeja, bet nu jau ir normaals cilveeks kaadus 6 gadus. Tikai tagad vinjiem maajas sviniibaas uz galda - nekaadu alkoholu. Un viss kaartiibaa. Vecis kaa vecis. TIkai taads biku agresiivaaks, bet nu normas robezhaas - ne jau taa, ka sievu sit:)
Re: kodeeshanaas!!!!
07.10.2004 11:18
Vot shitie alkoholikji man riebjas- kad pashi nedzer, citiem arii neljauj.
Re: kodeeshanaas!!!!
07.10.2004 11:21
please uzzini no savas draudzenes kur un kas kodeeja vinjas viiru.Kautgan tas ir bijis tik sen:(
pûka
Re: kodeeshanaas!!!!
07.10.2004 14:00
To; RAIBS

Tava aprakstîtâ situâcija ir idiotiska, pilnîgi piekrîtu ineshukam.
Zinu vairâkus cilvçkus, kas gadiem jau nedzer, bet mierîgi piedalâs svinîbâs, kur lieto alko, paði vçl salej un nav problçmu :) Bet viòi gan nekodçjâs, izvçlçjâs citu ârstçðanâs shçmu.

Tâpçc arî jau minçju, ka kodçðanâs ir galîgi garâm.

Alkoholam pâri ir jâtiek arî tîri psiholoìiski. Bet kodçðanâs ir vienkârði iepotçtas bailes un viss.
rita
Re: kodeeshanaas!!!!
13.10.2004 10:14
Varbuut arii .Bet ko tad man iesaakt nedariit neko un noskatiities kaa vinjsh grimst vel dziljaak ???
ne ku
Re: kodeeshanaas!!!!
13.10.2004 14:23
AA esot arî grupas lîdzatkarîgiem - alkoholiíu sievâm utt. Ja nekïûdos, saucas Al-Anon: http://alanon.aa.org.lv

"Kâpçc alkoholismu sauc par ìimenes slimîbu?
Vispirms, mçs domâjam, ka alkoholisms tiek saukts par ìimenes slimîbu tâpçc, ka tas risinâs ìimenç. Vairâkums Al-Anon locekïi ir alkoholiíu laulâtie draugi, arî viòu bçrni. Viòiem var bût slimi brâïi vai mâsas, vai kuri ir precçjuðies ar alkoholiíi. Ârsti ir novçrojuði, ka bieþi ir vairâk kâ viens alkoholiíis ìimenç, ðî iemesla dçï, viòi saka, ka ir tieksme attîstît alkoholismu ìimenç,kâ
ir tieksme attîstît cukurslimîbu ìimenç. Lai kâ, tas nav pierâdîts, ka alkoholisms ir tieði mantojams. Al-Anonâ, kad mçs sakâm, alkoholisms ir ìimenes slimîba, mçs saprotam, ka viena ìimenes locekïa alkoholisms iespaido visu ìimeni kopumâ un visi kïûst slimi. Kâpçc tâ notiek? Tâ notiek tâpçc, ka atðíirîgi no cukurslimîbas, alkoholisms nepastâv alkoholiía íermenî. Tâ ir attiecîbu slimîba. Daudzas alkoholisma pazîmes ir alkoholiía uzvedîbâ. Cilvçki, kuri iesaistîti alkoholismâ, reaìç uz alkoholiía uzvedîbu. Viòi cenðas alkoholiía uzvedîbu kontrolçt, labot vai slçpt. Viòi bieþi pârmet sev un jût aizvainojumu. Iespçjams, viòi emocionâli sevi uztrauc.
Ìimenes apsçstîba. Tâ bieþi nebeidzas ar alkoholiía dzerðanu, viòi cenðas aprçíinât kâ apstâdinât to un nezaudçt dûðu. Apsçstîbas rezultâtâ, viòi aizmirst jebko citu. Nevçrîba pret bçrniem, aizmirsti draugi , samazinâs pârçjâs intereses, aizmirst savus pienâkumus. Lîdzatkarîgais ir nomocîjies, cenðoties aprçíinât veidus kâ izmainît alkoholiíi, taèu nekas nedarbojas.
Ìimenes nemiers. Kad alkoholiíis dzerðanas dçï iekïûst nepatikðanâs, ìimenç valda satraukums. Viòi baidâs par to, kas notiks un dara jebko, lai alkoholiíis attaptos. Viòi dara alkoholiía darbus, maksâ viòa rçíinus, uzòemas viòa nepatikðanas, nokârto viòa pârpratumus, melo par viòu. Darot to, viòi domâ, ka alkoholiíis nespçs turpinât dzert. Viòi nezina, ka likvidçjot visas dzerðanas slimîgâs sekas, vçlreiz apstiprina alkoholiía pârliecîbu, ka viòð var dzert tik daudz, cik viòð grib un nekas slikts nenotiks.
Ìimenes dusmas. Sajukums, dçï alkoholiía uzvedîbas un savas nespçjas kontrolçt to un doma, ka alkoholoíis dzer tâpçc, ka nemîl tos, ir iemesls ìimenes dusmâm. Viòi strîdas un kaujas, saka viens otram sliktus vârdus, cenðas nokârtot rçíinus par visâm sev nodarîtajâm sâpçm. Mâja kïûst par kaujas lauku. Ìimene nespçj izprast, ka alkoholiíis dzer tâpçc, ka viòð nespçj ar sevi neko izdarît un ienîst sevi par to. Viòi nosoda alkoholiíi par viòa uzvedîbu, tâdâ veidâ pârliecinot, ka viòð ir citiem pretîgs. Sodot viòu par dzerðanu, ìimene uzòem viòa vainas sajûtu, viòs jûtas attîrîjis savu reputâciju, uzskata, ka viòð ir izlîdzinâjis savu slikto uzvedîbu un var dzert atkal.
Ìimenes noliegums. Alkoholiíis noliedz, ka viòam ir problçmas, noliedz, ka viòam nepiecieðama palîdzîba. Viòð apsola nekad vairs nedzert. Noticot ðim solîjumam, arî ìimene noliedz problçmu.
Var teikt, ka, ìimene domâ, ka alkoholiíis tâ uzvedas ar nolûku. Ìimene nepiekristu ðim solîjumam, ja saparastu viòa slimîbu un to, ka viòð nevar ar sevi neko padarît. Ìimene noliedza problçmu tad, kad slçpa to no citiem un izlikâs, ka tâ neeksistç, draudçja un nepiepildîja savus draudus.
Alkoholiíu ìimene bieþi saka vienu lietu, taèu dara citu. Viòi nesaprot, ka alkoholiíis “klausâs” to, ko viòi dara, nevis to, ko viòi saka.
Bçrni iesaistîti pa vidu. Tâ kâ mçs esam alkoholiíu bçrni, mûs tas ietekmç daþâdos veidos. Mçs varam ciest no alkoholiía uzvedîbas, ja tâ saistîta ar vardarbîbu. Kad viòð dzer, viòð bieþi neatceras, ko solîjis. Mçs varam smagi ciest, kamçr neizpratîsim slimîbu. Var bût naudas problçmas. Mçs varam kaunçties par mûsu mâju, vai baidîties, ka tas mulsinâs mûsu draugus. Mçs pat varam vainot paði sevi par alkoholiíu dzerðanu. Arî mûsu nedzeroðais ìimenes loceklis var radît problçmas. Tâ cenðoties pârspçt dzerðanas problçmu, kâ rezultâts var bût nevçrîba pret mums, bût uztraukti, pretrunîgi, prasîgi vai apmulsuði. Var likt mums palîdzçt kontrolçt alkoholiíi novçrojot viòu; netrokðòot, lai neuztrauktu; iet viòam pakaï uz bâru; melot, lai slçptu problçmu no kaimiòiem; pârmest mums par viòa dzerðanu.
Tas nav brînums, ka mçs nebeidzam ienîst sevi, mûsu vecâkus, dzîvi un jebko citu. Mums var bût nepatikðanas ar skolas darbiem, baidâmies no cilvçkiem, trûkst paðapziòa, bailes no nâkotnes vai cieðam no “nervu” stressa. Daþi no mums pat aizbçg no mâjâm, vai nokïûst nepatikðanâs pârkâpjot likumu. Taèu tas nav bezcerîgi. Ar Alatîna palîdzîbu, mçs varam mâcîties mazinât alkoholisma bîstamâs sekas uz mums paðiem un kïût laimîgiem, emocionâli stipriem cilvçkiem."
iron
Re: kodeeshanaas!!!!
13.10.2004 15:29
mja,ja noturejaas tikai 4 meneshus,tad taa bija tikai pierunashana,ne vinja iista veelme
es jau kuro gadu ar maati njemos shita...:(
Rita
Re: kodeeshanaas!!!!
13.10.2004 17:36
ne ku Tev ir pilniiga patiesiiba bet pasaki kur ir tavs padoms???
Hella
Re: kodeeshanaas!!!!
14.10.2004 09:39
Rita, neklausies tos, kas deklarç, ka kodçðanâs ir garâm. Tâ nav izeja, bet tomçr bieþi vien ïoti vajadzîgs un derîgs starpposms, kas ïaus atpûsties jums abiem un apdomât problçmas risinâjumus arî psiholoìiskâ ziòâ. Galvenais, atceries, ka kodçðanâs pati par sevi situâciju neatrisina, tâ dod atpûtu unlaiku padomât (abiem), kâ tikt galâ ar problçmas cçloòiem..

Lai jums veicas.
pûka
Re: kodeeshanaas!!!!
14.10.2004 11:11
Rita, ja interesç, uzraksti man uz e-pastu, esmu tam gâjusi cauri, ir bijuðas gan kodçðanâs u.t.t., kas nelîdzçja. Ir citi lîdzekïi un citi ceïi kâ tam tikt pâri. Izstâstîðu kâ saka ''visu programmu'' un iedoðu ârsta koordinâtes.

belmonda@one.lv
rita
varbut es ar vinju varetu parunat, vai vismaz sarunat kadu virieti, kas ir alkoholikjis, bet ticis ar to gala, un vinhs megjinatu parunat ar tavu viru.
Rita
Re: kodeeshanaas!!!!
15.10.2004 17:28
Paaldies veel joprojaam visiem kas atsaucas uz manu paliigaa saucienu
Es labpraat pieòemtu kaada paliidziibu tikai nezinu kaa reaali to izdariit.
"izarstejusies alkoholikje"varbuut varam sazinaaties caur manu e pastu.rrita@one.lv
rita
Re: kodeeshanaas!!!!
27.10.2004 10:53
Es vinjam vairs neliidzeeshu neko ,man tas ir apnicis!!!!!!!!Lai pats tiek galaa ar savaam kaiteem.Vai ne ???Es domaju, ka tas ir mans pareizais leemums???
Re: kodeeshanaas!!!!
27.10.2004 14:00
Kas tad noticis? Mçrs ir pilns?
rita
Re: kodeeshanaas!!!!
27.10.2004 18:06
Jaa mans meers ir pilns un paari saak liit .Vienkaarshi es parliecinos ka es nebuushu taa kas vares palidzet vinjam un es to vairs negribu darit.Lai pats tiek ar sevi galaa!!!!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 23?
Ziņa: