dzimumlocekļa saites pārraušana

Aizsāka bikshkaajis 

Sveiki, man nedēļu atpakaļ gadījās nelaime..meitene pārāk ātri novilka loceklim ādiņu un tas sāka asiņot. Domāju, ka viss būs kārtība, tikai jānogaida. Cik noprotu meitene man pārāva saitīti dzimumlocekļa apakšā. Un vēl līdz šim brīdim man sāp, ja novelku loceklim ādiņu par zemu. Pēc 4.dienām pamēģināju atkal paseksot, bet nu bija pārāk sāpīgi un nevarēju izbaudīt mīlēšanos.
Vēlētos uzzināt, ko man vajadzētu darīt...pie ārsta negāju, jo šeit laikam bija jau tēma par šādu atgadījumu un tur bija rakstīts, ka viss būs ok un pat labāk, jo saitīte vairāk neturēs ādiņu un būs daudz brīvāka.
Tu esi pārliecināts, ka to pārplēsi nevis tikai saplēsi? Vajag kādu nedēļu vai divas atturēties no seksa, ļauj sadzīt. Reizi dienā vari apmazgāt daiktu, tikai es aizmirsu kā tas lillā draņķis saucās, tūlīt Mazdakteris1 atnāks un pateiks. Šajā laikā nedzert nekādus rūgstošos dzērienus (alus, vīns, šampanietis utt.)
Re: dzimumlocekļa saites pārraušana
19.02.2014 10:45
Kālija permanganāta ( zilie graudiņi) vanniņas. Bet es labāk noteikti aizietu pie urologa.Nevajag savu dārgumu dot stulbām nimfomānēm:)
Papildus vēl 2 x dienā iezied ar Clotrimazola ziedi. Bet ļoti plānā kārtiņā. Tu būtu izcili gudrs, ja tomēr aizietu pie urologa.
Ievēro ko teica Gvido.
Re: dzimumlocekļa saites pārraušana
19.02.2014 12:37
nu jā, reizēm ir pagrūti pie tādas ražošanas " traumas" izvairīties no infekcijas, bez visām skalošanām profilaktiski vari padzert kādas antibiotikas, doksiciklīnu piemēram, bet nu nekas traks jau nav, sliktākais iznākums kas tur var būt -sarētošanās, nu tadneko - pārkvalificēsies par žīdiņu :)



Edited 2 time(s). Last edit at 19.02.2014 12:41 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 24?
Ziņa: