slikta dusa!

Aizsāka marta9992 

slikta dusa!
06.03.2014 07:14
Sveiki, man jau nedelu ir slikta dusa ( sataavokli neesmu).
Saaksu no saakuma, man ir seedoss darbs visu dienu. Pagajusajaa nedelaa beidzu darbu man ieksaa viss saaka triceet, domaaju ka sastresojusies un varbuut spiediens paceelies, bet nee, spiediens ir ok, bet visu vakaru bija taada jociiga sajutaa kaa galva grieztos, kaa slikti. Nakamajaa dienaa pieceelos bija slikta dusaa, bez vemsanas. Un taaa man sii sliktaa dusa ir jau nedeelu. Tas sliktums seez kaa kaklaa, nevaru paskaidrot. Saapet nekas nesaap. Nodevu asins analizes IDEALAS ari CRO ir IDEALS. Aknas esmu kaut kad ieprieks parbaudiijusi ir ok, vairogdziedzeris arii ir labs.
pusotru gadu atpakal riju kobru bija nedaudz apsaartis, bet gastriits arii nav. Helicobakterijas ir - nelika dzert antibiotikas.
Mugura pati par sevi nesaap, bet ir taada velkosa sajuta lapstinu rajona.
No kaa tas varetu but? Nervi? Mugura? Kas nopietns?
Re: slikta dusa!
06.03.2014 10:01
Tā, pēc viena simptoma un bez kompleksas izmeklēšanas Tev neviens , neko konkrētu pateikt nevarēs...varbūt vestibulārā aparāta saslimšana, varbūt psihiatrija, varbūt - varbūt.
Re: slikta dusa!
06.03.2014 10:27
Esmu uzmekletz pusotru gadu atpakal, vakar analizes taisiju viss kartibaa
Re: slikta dusa!
06.03.2014 10:40
Pusotra gada atpakaļ, pārāk ilgs laiks, daudz kas var pa šo laiku mainīties, ja šāds simptoms ilgst ilgāk par nedēļu, noteikti vajadzētu atkārtotu izmeklēšanu, un ar vienām analīzēm te būs par maz, neirologs, lors, psihiatrs utt, pēc nepieciešamības.
Re: slikta dusa!
07.03.2014 09:26
par cik man vakar vakaraa saaka dedzinaat nedaudz kungi un kaklu, bet minimaali, es izdzeru almagelu ( daktere lika)
noteikti no stresa kaads gastriits saasinaajies
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 19?
Ziņa: