sāp kreisā puse

Aizsāka anonimais 

sāp kreisā puse
13.03.2014 19:16
Vīrietis/23/68
Sveiki. Pirms 2 gadiem te rakstīju par sāpēm kreisajā sēkliniekā. Ārsts atklāja, ka ir iekaisums (epididimīts). dzēru ciprofolx pārgāja. 3reizes 2 gadu laikā atkārtojās un dzēru atkal tās pašas zāles. pirms aptuveni mēneša atkal sāka sāpēt. atkal dzēru zāles, bet reizē ar to sāka sāpēt kreisais sāns zem ribām tieši. salasījos, ka tas varētu būt aizkuņģa dziedzeris. reizē ar to parādījās tur tādas dīvainas sāpes, kad paēd. jūt, ka ēdiens vai kakas iekšā kustās. tagad jau nedēļu sāp un reizē nāk gāzes pēc paēšanas. sēklinieks arī reizē sāp. ir mirkļi, kad sāpes tākā pāriet, bet atkal sākās. ir temperatūra ap 37.3.
kad biju zīdainis, tika veikta cirkšņa trūces operācija. domāju, ka tas varētu būt kaut kādā mērā ar to saistīts. ārsts tagad izrakstīja nolpaz, bet tas arī tākā nepalīdz.
piebildīšu, ka vēl reizē ar tām sāpēm ir divas reizes ir bijusi minimāli slikta dūša. uz vemšanu nevelk. smeldz visa kreisā puse sāpes atbalsojās arī uz roku un mazliet kāju. bet tas ļoti minimāli, ka nejūt.
pirms nedēļas biju uz kobru, tur neko neatklāja. pirms 2 mēnešiem biju arī uz uss.
analīzēs vēl uzrāda, ka aknu rādītājs ir drusciņ virs normas. bet aknas taču ir otrā pusē.
Tātad, kas man varētu būt par vainu? Kāds iekaisums vai..? Rīt centīšos atkal tikt pie ģimenes ārsta atkal.
Re: sāp kreisā puse
13.03.2014 19:19
Akna nesāp. Nekad.
ja USG neko neatrada, analīzēs tikai ALT/AST paaustināts... es dotos uz kādu labu privāto klīniku uz pāurbaudēm, vai vnk uz nedēļu Gaiļezerā.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: sāp kreisā puse
13.03.2014 20:18
Izslēdz prostatītu un muguras skriemeļu pataloģiju. Neirologs netraucētu.Svars man neko neizsaka ja nav augums:) Padoms . Aizej pie laba urologa. Lai uztaisa prostatas sulas uzsējumu uz baktēriju un konkretizē antibiotikas jūtību uz atrasto pataloģisko mikrofloru. To ātri un labi dara Gaiļos. Dakteris Knipšis.
Lai veiksme.
augums 186.
pie urologiem esmu bijis, viens vispār skaitās labs, valmierā Dainis Vorps, bet tas man pasaka, ka man nekā nav... domāšu par gaiļiem!
Biju pie ĢĀ tikko. uzrakstīja analīzes hepatītiem un aizkuņģa dziedzerim un kkādam tur vēl sindromam. šorīt pamanīju, ka acis minimāli dzeltenas palikušas. nodevu analīzes. pirmdien redzēs ko darīt tālāk.
stāstu to te jo ja nu kādam rūp.
Re: sāp kreisā puse
14.03.2014 17:22
Gaidīsim analīizes. Svars gan ir maziņš.186/68. Vienmēr tāds bijis? Jāpārbaudās uz C un B hepatītu. HIV sindromu? Hepatolienālo sindromu ?
Te var minēt bezgalīgi. Es vairāk, kā jau bija teikts uzticētos savam ārstam.
Dotās informācijas ietvaros vajag domāt par muguras skriemeļu saslimšanu jostas rajonā. Jātiek skaidrībā par epididīmītu vai prostatītu.
Jo pacientiem ir tendence jaukt jaunus simptomus ar vecām saslimšanām.
Lai veicas.
radās pārpratums ar ārstiem. ģimenes ārsts jau neko nesaka un tikai izraksta zāles, bet kobras ārsts nezināmu iemeslu dēļ pasaka ka man viss ir kārtībā, bet lapā rakstīts, ka gastrīts. ok vakar biju pie cita ģā. tātad dzeru tagad nolpaza un ciprinol. mazliet paliek labāk. bet jautājums, vai varētu būt arī ka ir iekaisušas zarnas? vai zarnas varētu būt iekaisušas jau sen un varētu vilkt paralēles ar sēklinieka epididmītu? jo kad spiež sānu tad sāp arī sēklinieks.
svars tāds ir bijis visu laiku. varbūt zarnu dēļ? ko sakat? pirmdien zināšu analīzes. kā lai pārbauda zarnas? vai bez pārbaudīšanas var tāpat izārstēt? baigi negribās lai taisa kolonoskopiju
Re: sāp kreisā puse
15.03.2014 16:55
Zarnas nevar pārbaudīt... tikai pašu sākumu un pašas beigas, bet pa vidu neko tur nepārbaudīt.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: sāp kreisā puse
16.03.2014 11:49
Ja sāp kreisais sāns bet analīzes citādi ir ok tad vismaz 95%, ka tas ir zarnas iekaisums un var iztikt arī bez kolonoskopijas ja to negrib. Tiesa nedaudz pieaug riski uz tā rēķina.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kā ārstē zarnas iekaisumu? man vēl aptuveni 10 dienas jādzer nolpaza. tā arī palīdzēs zarnai un ne tikai kuņģim?
un vēlviens jautājums. vai tas zarnas iekaisums varētu būt jau gadiem ilgs, kas ik pa laikam parādās?
analīzes uzzināju, nekādi hepatīti nav. teica, lai izdzeru līdz galam ciprinol un nolpaza un tad aizeju pie urologa. urologs man 27 datumā, ja tas neko neteiks, tad esot jātaisa zarnu caurskate. :(
Sveiki! Šodien pēcpusdienā pie urologa beidzot. Tikko biju pie ĢĀ. Ko nozīmē, ja USG rezultātos rakstīts, ka aizkuņģa dziedzeris ir rupjgraudains?
Re: sāp kreisā puse
27.03.2014 09:25
rupjgraudains pankreass ir parasti pie aizkuņģa dziedzera sekrēcijas traucējumiem, bet palielam tas neko īpašu vēl nenozīmē.
biju tikko pie urologa. teica, ka iekaisis piedēklis kr sēkliniekam. rīt iešu pie ģā rādīt lapu kuru viņš uzrakstīja. bet līdz tam degu nepacietībā uzzināt, kas tur īsti ir rakstīts. lūdzu skatīties šeit: http://www.bildites.lv/images/p2yr1mnmwwasldxeun.jpg
varbūt kāds var palīdzēt iztulkot.

paldies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 2?
Ziņa: