Scenar terapija

Aizsāka snukers 

Scenar terapija
23.03.2014 12:02
Viena kolēģe te man pārņemta ar šo. Protams medicīniskajā literatūrā īsti neko atrast nevar. Pubmed nekas īsti nav. Varbūt šeit tauta reāli ko var pastāstīt? Neesmu skeptisks, bet vienkārši saprotu, ka vajag šādām inovatīvām lietām pieiet ar kritiku, jo tā mēs visi kaut ko varētu sagudrot.
Gvido
Re: Scenar terapija
23.03.2014 12:15
Ja runa ir par šo:
http://www.scenar-baltic.lv/scenar-terapija

Tad PILNĪGAS muļķības.
Jau tas vien, ka ārstē ļoti daudzas lietas, un vēl tādas pērles kā "organisma potenciālo rezervju aktivizāciju un pašatjaunošanās iespēju optimizāciju", "ne tikai spēj „dzirdēt” organismu". Smieklīgi.
Gvido
Re: Scenar terapija
23.03.2014 12:18
http://www.dcscience.net/?p=258
Re: Scenar terapija
23.03.2014 12:22
Self Controlled Energo-Neuro-adaptive Regulation
Un vienīgais kas ir pētīts, ta ietekme uz sāpju samazināšanu.
Kārtējais Krievijas "brīnums"

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Scenar terapija
24.03.2014 23:18
skaidrs! paaaldies! :)
Re: Scenar terapija
25.03.2014 10:41
Palasīju, baigi labā terapija naudas makam!!! Kārtējā mistisko magu akadēmija ar pašpasludinātiem doktoriem rigvedhrenovinā!
Re: Scenar terapija
26.03.2014 13:40
Ui,es ne tur ierakstiju,jo man bija tiesi tads pats jautajums,vai ir jega,jo redz sieviete 50,gadiga iet jau 3 reiz bijusi un redz čuska mugura atrasta saritinajusies un vilkta aara un šameja labi tagad jutaas,es piedodiet nesaprotu,cilveki ir debili un naivi?
Re: Scenar terapija
26.03.2014 14:00
Tādas lietas rodas un ir spējīgas dzīvot tāpēc, ka, piemēram, sāpju jautājums ir vienmēr bijis ļoti būtisks (ar ko scenar therapy it kā cīnās).

Tikai cilvji negrib vingrot un iet pie fizioterapeita, kas daudzos gadījomos ļoti labi palīdz. Pazīstu gan masierus, gan fizioterapeitus, kas ir izglābuši cilvēkus no lielām nepatikšanām, bet tas ir darba un naudas jautājums, kāpēc iespringt... pēcāk varēs vainot ārstus.

Nu tad var šitā, nezinu, vai placebo, neplacebo, man vienalga, bet dzīve rāda, ka vieglāk šķiet cīnīties ar sekām, nevis strādāt ar cēloņiem.

Vienīgais, kur vajag līdz galam noņemt sāpes bez pacienta piedalīšanās, ir neārstējamā onkoloģija un vēl šis tas, un to mūsdienu medicīna prot; tāpat ir valstis, kur ir legāla marihuāna, arī labi palīdz. Zinu, ka Latvijā onkoloģijas pacientu tuvinieki meklē kvalitatīvu marihuānu un to arī atrod.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 9?
Ziņa: