Sirds jutamiba.

Aizsāka Defl3kt 

Sirds jutamiba.
09.04.2014 03:58
Sveiki.
Velejos paintreseties. 25g/2m/102kg.
Vai tas ir normali sezot loti ir Jutami sirds sitieni,tadi sitieni kas mazliet izsit no ritma.Pats parbaudu pulsu ir ok,stradajot apmeram ir 80-90+minute/miera stavokli ir 60-78+/-.
Gulot ir ta ka vispar Jutu sirdi kad man vinja butu izlidusi no krutim ara. Mazliet atrak pieceloties,pietupjoties vai paskrienot sirds darbiba ir loti jutama. Agrak ta nav bijis,biju eho tur teica kad kreisais kambaris atmet asini mazliet atpakal.Bet nekas cits nav. Agrak bija parsitieni,tagd ir pargajusi.
Satraukums,varbut tas ir. Kad 2x man bija augsts asinspiediens?
Re: Sirds jutamiba.
09.04.2014 13:17
parasti jūt supraventrikulārās izcelsmes ekstrasistolers un sīnusa tahikardiju un aritmija, tas vēl nav nekas bīstams, jāskatās gan kāds tam ir iemesls, tā var būt VD, vai arī kā nopietnāka sākums, mitrālā prolapss pats par sevīm vēl neko nenozīmē, bet kombinācijā ar sīnusa aritmiju, tahikardiju un ekstrasistolēm, jāsāk uzmanīties, bez EKG ko grūti pateikt.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.04.2014 13:20 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 25?
Ziņa: