sāp kreisā roka + velk sirds pusi

Aizsāka ettta 

sāp kreisā roka + velk sirds pusi
22.04.2014 13:14
Jau no decembra vidus , man visu laiku ir dīvaina sajūta kreisajā puse kur sirds ne ta velk ne ta sāp ne žnaudz īsti nevaru paskaidrot , protams parādas bailes un stress par to + sāp kreisā roka visa kā atsista , kā no iekšpuses sāp. Biju jau pie vairākiem ārstiem, kardiogramma ar normāla ira. ĢA uzskata ka no nerviem bet vaitad no VD var sāpēt kreisā roka ???? Parasti ir dzirdēts ka roka sāp ja ir problēmas ar sirdi. Piebildīšu ka dzeru nomierinošos bet nekas nemainas sāpes un sajutas nepazūd. Pēdēja laika lēkmes pastiprinas un paliek izteiktākas proti paliek slkti ar sirdi tāda sajuta ka gaisa trūkst un kreisā roka sāp no paša pleca līdz pirkstiem, diezgtan izteikti. un sāp katru dienu faktiski visas dienas garuma un tā sajuta sirdi arī ira faktiski visu dienu. arā paliek bik labāk bet strādāju iekštelpā un ara nevaru sēdēt visu laiku. Šodien kad bija lēkme bija sajuta ka tric iekšas + palika sausas lūpas un sāka durt otrā puse zem lāpstiņas un tagad atkal sāp viss plecs un roka un baigās bailes. Rīit iešu pie neirologa , bet varbūt kāds var paskaidrot kas tas ira???????? jo esmu ļoti nobijusies!
Ir tieši tāpat. Iekšās tā kā kaut kas aizķeras un tad ar joni tek tālāk (sirds rajonā) utt.
Ģimenes ārsts nesūta ne uz doplerogrāfiju, ne eho, jo EKG un veloergometrija uzrādīja ļoti labus rezultātus - toleranci pret slodzi.
Re: sāp kreisā roka + velk sirds pusi
19.08.2014 19:19
Dzimums,vecums,svars augums? Vai ir problēmas ar kakla un krūts skriemeļiem? Vai sāpes pastiprinās pie kustībām,elpojot?
kaju locitavas sapes?
11.12.2014 00:33
Man jau vairak ka 6 gadus sap kaju locitavas ,ipasi no ritiem,pie arsta neesmu gajusi ar so problemuu,jo domaju ka tas ir tikai no saspringta dienas grafika ,kajas netiek pietiekami atputinatas,sapes ir loti asas ,un liekas ka locitavu kauli luztu uz pusem ,un tad atri pariet un tas nevaretui but vecuma sapes,jo man ir tikai 20 gadi !
Varbut ir kads ieteikums ,ko labak darit?
Re: sāp kreisā roka + velk sirds pusi
11.12.2014 13:38
Labaakais ko var dariit ir aiziet pie aarsta.......
Re: sāp kreisā roka + velk sirds pusi
11.12.2014 13:47
Ir tāda lieta, kā kardioneiroze,.... kaut kāda neliela arimija, vai ekstrasistole izraisa nepatīkamas sajūtas sirdī, tam tiek pievērsta pastiprinātu uzmanību, tas savkārt rada bailes, un bailes atkal ekstrasistoli....curriculum mirabilis, apburtais loks. Ja kardiologs neko neatrod, tad jādodas pie psihoterapeita. Jā, un roka var sāpēt, kreisā roka ir tipiska kardiogēno sāpju ( neatkarīgi no ģenēzes) iradiācijas vieta.


Uz kājām tas gan neattiecas, sāpes no rītiem -ceļu locītavās, parasti ir pie reimatisma, sāpes ceļos var būt gan pašu ceļa locītavu saslimšanas dēļ, gan arī dēļ kādas citas saslimšanas dēļ, endokrīnas uc,. katrā ziņā, sāpes ceļos ir sarežģīts un komplekss jautājums, un nepieciešama izmeklēšana.



Edited 2 time(s). Last edit at 11.12.2014 13:50 by nex.
Vēlējos uzzināt vai šīs sāpes pārgāja kaut kādā veidā?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 10?
Ziņa: