Blakus dobuma iekaisums dzerot AB???

Aizsāka ettta 

Blakus dobuma iekaisums dzerot AB???
08.05.2014 21:16
Pēdējais mēnesis ir šausmīgs 28.03 dabuju deguna blakusdobuma iekaisums divas reizes skaloja + ab un itkā palaida lors ka ok viss. Tad 18.04 strutaina angīna atkal ab izdzeru pagaja dažas dienas un 1.05 atkal angīna atkal ab šodien pēdēja diena un šodien jūtu ka sāp tā pati vieta kur iepriekš ka bija deguna dobuma iekaisums, proti vaiga kauls zem acs vai tiešām atkal iekaisums dzerot AB?? Esmu nesaprašanā? Iesnu nav , strutas mandelē gandrīz pazudušas, elpoju brīvi caur degunu, varbut nedaudz acis grib asarot, man jau raudiens nāk tās zāles dzerot, es tak nevaru vel neiet uz darbu.

uzsitot ar plaukstu pa pieri itkā nesāp nekur nu tikai vieta kur uzsit, bet tā vieta sāp kur tas kauls varbūt arī saspaidiju tagad taustot un spiežot varbut tapec vairāk sāp.

Varbūt kāds var paskaidrot vai dzerot ab var saslimt ar deguna dobuma iekaisumu????
Re: Blakus dobuma iekaisums dzerot AB???
09.05.2014 14:09
Var būt tā, ka antibiotikas ko lieto neiedarbojas uz mikrofloru kas deguna blakusdobumos. Jo vai tad kāds pārbaudija deguna mikrofloras jūtību? Protams, ka nē. Bet vispār visa problēma ir imunitātē. Ārsti un antibiotikas ir absolūti otršķirīga lieta.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Blakus dobuma iekaisums dzerot AB???
09.05.2014 17:23
Diemžēl, ar to ir jārēķinās,ka lietojot AB imunitāte krīt.Bet nezinot dzimumu,vecumu,augumu/svaru negribu sarunu turpināt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 11?
Ziņa: