palielinaatas kruutis viirieshiem

Aizsāka kvantons 

kvantons
palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 07:01
Sveiki, man ir palielinaatas kruutis, biju pie androloga, teica ka neesot ginekomastija, gribu peec iespeejas tikt aatraak valjaa, varbuut kaads var kaut ko ieteikt? man ir 21 gads esmu apmeeram 1.88 m garsh un sveru 74 kg, vispaar diezgan diivaini, it kaa visu muuzhu esmu bijis nenormaali kalsns, bet nu jau paaris gadus ir mazliet tauki ap vidukli, bet ne daudz un palielinaatas kruutis, gribas beidzot nekautreeties novilkt kreklu cilveeku priekshaa. :S
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 10:03
Aizej pie endokrinologa. Pastiprināti ēdi termiski apstrādātus burkānus ar augu eļļu.Tev trūkst A un E vitamīni.Nekarsē oliņas. Nenēsā ciešas peldbikses,arī saulē nedrīkst būt melnas pieguļošas peldenes. Ir samazinājies testosterona pastāvīgais līmenis. Vai nedzeram pārāk daudz alus? Esmu redzējis modeļus,ar nedaudz palielinātiem krūšu oreoliem. Tā varbūt ir tava īpatnība.
Galīgo slēdzienu dos endokrinologs.
kvantons
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 10:07
paldies, burkānus es vispār praktiski neēdu, bet eļļainus ēdienus sanāk ēst daudz un alu arī esmu krietni padzēris, kaut kādi fiziski treniņi nevarētu līdzēt?
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 10:12
Alus satur sievišķos hormonus.Dārzeņi, sarkanās (lašveida) zivis un burkāni ir jālieto.Mērena fiziska slodze vienmēr palīdz.
kvantons
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 10:47
kas varētu būt iedarbīgāk, skriet, vai pumpēties, pievilkties utt?
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 10:52
Reizēm ginekomastijas vienīgā ārstēšanas metode ir krūts sektorālā rezekcija, jo taukaudus ir aizvietojuši saistaudi, ar to nodarbojās onkologi, tākā onkologa konsultācija arī nenāktu par sliktu.
Vajag diētu ievērot, ar sportošanu, ja vien netaisīsi ļoti smagu slodzi, visticamāk būs par īsu. No tevis nosauktajiem vingrinājumiem, visefektīvākais būtu skriet. Vēl labāk, ja pieraksti precīzi, cik un ko pa dienu apēd, lai pēc tam vari analizēt un saprast, no kādas pārtikas uzņem pārāk daudz ogļhidrātu vai tauku.
kvantons
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 11:34
kaa jau ieprieksh mineeju, andrologs teica, ka nav gino
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 22:05
Paklau, draudziņ. Tev neliekas,ka sākam pļāpāt pa tukšo. Aizej lūdzu pie endokrinologa un visu izrunā.Būtu labāk paziņojis,ka esi jau apēdis divus termiski apstrādātus burkānus ar dažiem pilieniem eļļas.Ka esi pārtraucis dzert alu.
Ka esi pierakstījies rindā pie endokrinologa. Tad tā būtu vīra cienīga runa. Pļāpāšana liek man domāt, ka tiešām, sievišķie hormoni sāk veidot tavu raksturu citādu. Vīri rīkojas nevis nodarbojas ar taktisko plānošanu.
Re: palielinaatas kruutis viirieshiem
19.05.2014 22:58
Vēl ir pēc kā tiekties:

http://bildes.oho.lv/default.php?grupaid=54&bildeid=51

Dodies uz kādu sieviešu forumu, kur viņas gatavo vēderus pludmales sezonai. Par endokrinologu jāsāk domāt tad, ja veselīga ēšana un kustības tomēr nelīdz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 23?
Ziņa: