Sāpoš kakls un strutojošas mandeles

Aizsāka multiatoms 

Sāpoš kakls un strutojošas mandeles
09.06.2014 23:10
Labdien.
Mēs ģimenē esam 4.cilvēki. Problēma ir ilgstošas, periodiski pārejošas kakla sāpes, ko izraisa patstāvīga mandeļu strutošana. Mandelēs attīstās biezi balti, dzelteni, zaļi biezpienveida izdalījumi, kuriem ir izteikta specifiska smaka. Izdalījumus var izspiest no mandelēm katru nedēļu. Elpa mēdz smirdēt it īpaši no rītiem. Kakls mēdz sāpēt, gluži kā pirms angīnas saslimšanas. Temperatūra neparādās.
Nesaprotam, kā ieguvām šo slimību, kura mūs vajā.
Esam bijuši pie LOR, imunaloga, bet no problēmas nevaram atbrīvoties gadiem.
Esam tīrījuši kaklu ar zilo pinoktanīnu, jodu tinktūru, skalojuši ar sāls ūdeni, ar ūdeņradi...
Vai kādam ir bijusi līdzīga problēma un ir ieteikumi? Kā atrisināt, vai pastāv iespēja atbrīvoties no strutām? Kas būtu galējā problēmas atrisināšana - mandeļu izraušana?

Vecāki
45 gadi, svars 63 kg, augums 173 cm (sieviete)
44 gadi, svars 80 kg, augums 185 cm (vīrietis)
Bērni
26 gadi, svars 107 kg, augums 191 cm (vīrietis)
21 gadi, svars 90 kg, augums 180 cm (sieviete)
Re: Sāpoš kakls un strutojošas mandeles
10.06.2014 17:50
Jāiet pie ģimenes ārsta un jādabū visiem uzsējums uz antibiotiku jūtīgumu.Jāievēro stingra individuālā un pesrsonīgā higiēna. Visiem jāiziet vienlaicīgs antibiotikas kurss ar to antibiotiku,kas uzrāda vispareizāko rezultātu. Mandeles ,kas ir pārvērtušās par infekcijas avotu ir jāaizvāc no organisma.Visiem iziet organisma stiprināšanas tūres. Kefīri,biokefīri.Trauki jāmazgā ar labiem sārmiem vai pat jāvāra. Katram lietot savus traukus,dvieļus u.t.t.Pat glāzes mutes skalošanai savas.
Lai veicas.
SolarStone
Re: Sāpoš kakls un strutojošas mandeles
10.06.2014 20:10
Visu, ko pateici, man teica arī ģimenes ārste un 4dien jau esmu pierakstīts pie lora, prasīšu arī to uzsējumu utt, ja pati nedos. Bet par mandeļu izgriešanu - viņa teica, ka tagad tā gluži vairs nedara, to uzskata par barbarisku metodi.. tāpēc skalo, piesaldē lakūnas un vēl visādas procedūras, bet griež laikam tikai kaut kādos mega ekstra garījumos... Tiesa, man ir 2 labi draugi, viņiem arī ap 26 kā man tagad, līdz kādiem 14 gadiem nonstopā slimoja ar angīnām abi, lai pat līdz riematismam vai tuvu tam aizgāja, tad izgrieza mandeles un tagad tādi kabani izauguši, vispār nelsimo utt.. tā kā laikam tas viss nav viennozīmīgi - griezt vai negriezt...
Re: Sāpoš kakls un strutojošas mandeles
10.06.2014 21:47
Esam izdzēruši tik daudz antibiotikas, ka baidamies jau atkal ko lietot. Antibiotikas tika lietotas periodiski 3.gadu garumā. Ģimenes ārsts jau domā ka mums ir psihiska rakstura problēmas.Kad sākas rudens sezona, pie LOR staigājam kā uz veikalu, bet par vienīgu mandeļu strutu izspiešanu, neko citu nesaņemam. Mēs dzīvojam liepājā, varbūt jūs varat ieteikt rīgā, kādu speciālistu. Esam izmisuši.
Re: Sāpoš kakls un strutojošas mandeles
11.06.2014 00:18
Neko diži tālu no patiesības jau tas ģimenes ārsts nav... Tikai sākums droši vien tālu rokams. Psihoterapeits Viesturs Rudzītis noteikti pateiktu, kas Jums tur notiek, ja Jūs viss bars aizietu, i daudz reižu nevajadzētu.

Ja runājam par LORiem, tad B. Krūmiņa ir ļoti gudra, pieņem Stradiņos un kaut kur privātpraksē.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.06.2014 00:21 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 14?
Ziņa: