Balta pumpa uz mandeles

Aizsāka ettta 

Balta pumpa uz mandeles
20.06.2014 21:14
Sveiki!
Jautājums tāds. Man ir hron.tonsilīts kas šo pavasar uzliesmoja bija angīna 4 reizes ka pāriet tā atkal bija klāt. Un tad tagad no sestdienas vairs nelietoju ab bet mandeles jūtīgas protams un sapīgas tad trešdien gāju nodot analīzes uz iekaisumu organismā un streptokoka uzliesmojumu vai kas tāds un tur nekas neuzrādas viss tīrs ok utt. Un vakar biju pie doka uzrakstija man homeopatiskas zālītes.

Bet vakar vakara ievēroju ka man uz mandeles pie rīkles, proti iekšpusē ir viena balta pumpa. sākumā domāju ka tas ir ēdiena paliekas taja rētā kas paliek uz mandeles skaloju , mēģin
aju ar vates kociņu noņemt bet nekā kā ir tā ir. Kakls jūtīgs minimāli termometrs rāda 36.1 un nesāp arī vienīgi beržas nedaudz kad riju siekalas. Saprotu ka angīna tā nav jo tad sāp kakls ka norīt neko nevar + temp tad ir. Varbūt kāds gudrāks cilvēks man var pateikt KAS TĀ PAR BALTO PUMPU?
Re: Balta pumpa uz mandeles
21.06.2014 15:44
Vecums,dzimums,svars/augums?
Mefisto
Re: Balta pumpa uz mandeles
22.06.2014 17:06
Caur internetu protams nav īsti droši, bet es lieku uz to, ka tur sakrājies kaut kas strutveidīgs (pēc angīnas). Ja netraucē, gan jau pats ar laiku uzsūksies, bet ja traucē, tad jādodas pie LORA, izspiedīs to saturu ārā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 12?
Ziņa: