Daudz simptomu

Aizsāka sadwolf 

Daudz simptomu
23.06.2014 14:42
Tatad isuma par sevi.

Virietis
24gadi
augums 1,79cm
svars 65kg

Smekeju 9 gadus. Dzive daudz stressa.

Tatad sakas problemas pirms kadas nedeljas nu jau, galvas reibonji(lidojosha sajuta, ka pie tempraturas 38), estgribas trukums, tirpa rokas, vemshanas sajuta, dedzinashana krutis. Pirmo dienu nepieversu tam uzmanibu jo nebija tik izteikti, tagad aizvakar nacas saukt atro palidzibu jo palika pavisam slikti, shie atbrauca, pamerija spiedienu, pateica ka tas normals, iedeva korvalolu, pabraukaja ar pirkstu gar acim un aizbrauca, talak devos vakara pie dezhurarsta kura ar ipashi nekadus izmeklejumus neveicot noteica, ka saindeshanas vai kautkas ar muguru, protams izrakstija zales kuras latvija vairs nav pieejamas organisma attirishanai un aizsutija majas. Vakar izgaju papljaut zali, itka viss bija normali lidz uznaca karsti sviedri, sagriezas galva un palika slikti, aizbraucu uz gailjezeru tur panjema asins analizes un uztaisija tomografiju galvai, viss ari ok, arste tik noteica, varbut kautkas ar kaklu un aizsutija majas lai talak gimenes arsts kramejas. Tagad sanak, ka kreisa roka veljoprojam tirpst, esgribas nekadas, brizham gruti koncentreties, protams savu artavu bari dod tas, ka nezinu delj ka tas. Varbut kads kautko var ieteikt, jo iet pilniba visus izmeklejumus no nepareiza gala ar butu ilgi. (tempratura normala, asinspiediens ari) aizmirsu piemetinaat kadu laiku ik pa laikam atklepojas pelekas biezas konsistences kreepas(glotas), shad tad no riitiem, shad tad diena



Edited 3 time(s). Last edit at 23.06.2014 19:34 by sadwolf.
Re: Daudz simptomu
23.06.2014 20:59
Jāiet pie ģimenes ārsta un jāveic plaušu izklausīšana un rengens.Ja tur neko neatrod,tad spriežot pēs miesas būves, un sūdzībām vajag izslēgt kakla daļas skriemeļu pataloģiju. Jo ja tā būtu infekcija, tad vai nu tā beigtos, vai arī sen jau gulētu pie senčiem:)
Lai veiksme.
Re: Daudz simptomu
24.06.2014 04:02
Sirdstrieka?

http://www.medicinenet.com/heart_attack/page3.htm
Re: Daudz simptomu
25.06.2014 11:58
Tad rodas jautajums kadelj gailjezera pec visu simptomu nosaukshanas man veica tikai datortomografiju un asins analizi? Ar ko man pasham vajadzetu sakt ja dodos pie arsta? Kardiograma? Vai tas ko ieteica Mazdakteris?
Re: Daudz simptomu
25.06.2014 12:27
Manuprāt, veģetatīvi traucējumi.

Bet kardiogrammu un plaušu Rtg vajadzētu; drošības pēc. Ja tur viss ok, tad tā vairs nav dakteru joma, bet psiholoģiska un praktiska: jāsakārto dzīve.
Re: Daudz simptomu
25.06.2014 12:48
Paldies par ieteikumiem:) Vel cik parunajos varetu but nervs saspiests kautkur jo sedosh darbs ari, katra zinja pirmais plaushu parbaude un kardio. Tad jaskatas talak. Vismaz ir iemesls atmest smekeshanu
Re: Daudz simptomu
25.06.2014 13:08
Un es arī piekrītu Mazdakterim par skriemeļu pārbaudi. Ja sēdošs darbs, ārstnieciskā fizkultūra (var apgūt pie fizioterapeita un pēc tam veikt mājās) un masāžas ir elementāra norma, jāapgūst pašmasāžas, arī kāds ģimenes loceklis vai draugs var palīdzēt; darbā noteikti jāievēro pauzes, kad vari izkustēties. Vingrojumus sēdoša darba darītājiem un pašmasāžas var paskatīties grāmatās vai internetā, tāpat ļoti noderīgas būtu visādas atslābināšanās tehnikas – kāda nu kuru uzrunā; daudziem palīdz pareizi apgūtas meditācijas, tās palīdzēs arī psiholoģiski.

Jāmācās pēc darba atslēgties – tātad visādas ķermeņa un prāta higiēnas lietas. Ārstiem mūsdienās vairs nav laika šādām sarunām, viņi ir iztaisīti par grāmatvežiem ar atskaišu kaudzēm, ir gudra aparatūra izmeklējumiem utt., bet ar to ir par maz.
Re: Daudz simptomu
25.06.2014 14:05
Ta gan ir, pec temas izveides sazinajos ar pazistamu masieri, rit dodos pie vinjas, teica, ka visi shie simptomi var but no nerva kada. Redzes, ka bus pec masazhas, agrak stradaju divos darbos tad bija kusteshanas, tagad kad paliku tik apsardze, esmu palicis mazkustigs. Katra zinja analizes un parbaudes ar veikshu jo sakara ar to, ka esmu slimojis loti reti, var teikt, ka vispar neesmu, neesmu veicis sava muzha nekadas parbaudes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 1?
Ziņa: