Vairogdziedzeris

Aizsāka SintijaL 

Vairogdziedzeris
03.07.2014 21:43
Labdien!

Jau ilgu laiku(gadus 3) man ir sajūta kad ir kāds traucēklis kaklā, vairogdziedzera apvidu. Neesmu pieversusi tam uzmanibu, jo stipri netrauceeja.

Bet nu es katru dienu rijot siekalas jutu kad ir kkads veidojums kakla. Vai tas varetu but palielinats vairogdziedzeris???Ir sajuta kad ir bumbulis tieši sem adamabola un nedaudz uz vienu pusi, sataustit neko nevar. Pie gimenes arsta stastiju savu problemu, bet man teica kad man tas ir kkads stresa kamols kaklaa..kad japadzer nomierinoshas teejas. Esmu pienjemusies nedaudz svara, kaut gan edu veseliigak, ka iepriekshejos gados, jo ir mainita dzives vieta un veids. Nevelos atkartoti iet pie Gimenes arsta jo atkal liks dzert nomierinoshas tejas. Es velos veiks USG vairogdziedzerim lai redz vai nav kadi izaugumi. Vel ir tadi simptomi ka matu krišana pilna kemme pec vannoshanaas, Esmu diezgan nervoza visu laiku, iespejams depresija jo raudu katru otro dienu. Lasiju kad ari depresija ir simptoms ja ir kkadas problemas ar vairogdziedzeri. Es drikstu veiks vairogdziedzera USG bez arsta nosutijuma?

Paldies. Jauku dienu visiem!
Re: Vairogdziedzeris
03.07.2014 21:47
Aizmirsu piebilst, kad reti ir sirds parsitieni, kad sirds sak sisties atraak un tad pec 3 sekundem ir atkal viss normāli. Mans vecums 25 gadi.svars 62 kg
onka
Re: Vairogdziedzeris
03.07.2014 22:43
Vajadzētu analīzes uz vairogdziedzera hormoniem,protams,ka drīksti,ģimenes ārstu vajag nomainīt un uzvārdu publicēt.
Re: Vairogdziedzeris
03.07.2014 23:10
Tas viss tiešām var būt no stresa, bet vispirms vairogdziedzeris IR jāpārbauda. Tas ir elementāri. Nekādas "nervu diagnozes" nevar likt, kamēr nav izmeklējumi, kas rāda, ka viss ok.

Par savu naudu var iet uz jebkuru klīniku.

Bet padomā, varbūt ir kādi kreņķi? Vai arī dzīvē viss ok? Esi apmierināta ar privāto dzīvi, ar karjeru? Bet, manuprāt, tur nekādas nervu tējas nelīdzēs. Ja arī ir pamats stresam, tad ir kaut kas jāmaina: vai nu sevī, vai pasaules skatījumā utt.

Ilgstošs stress var izsist no ierindas endokrīno sistēmu, jo tā ir ļoti trausla.

Bet nu tur tiešām pašam jādomā.
Re: Vairogdziedzeris
04.07.2014 10:36
sonogrāfiju var veikt arī bez ģimenes ārsta nosūtījuma, tā pat arī vairogdziedzera laboratorisko izmeklēšanu, tas tikai gan maksās vairāk. Un ja vaorogdziedzerī neko neatrod tad vajadzīga lora konsultācija.
Re: Vairogdziedzeris
06.07.2014 19:12
Paldies par ieteikumiem :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: