plaushu veezis?

Aizsāka Aivars26 

plaushu veezis?
18.07.2014 22:10
Sveiki!

Lieta tada, ka ir aizdomas par to, ka vareetu buut kaut kas nopietns... Jau labu laiku ir taada diivaina (spiedosha) sajuuta labajaa kruushu muskulii (atvainojiet, kanezinu mediciinas terminus, taapeec paskaidroju, ka tas ir no mana skata punkta labajaa pusee:) ). Speidoshaa sajuuta nav katru dienu. Taa pirmoreiz paraadiijaas pirms 6 meeneshiem. Toreiz es izskaidroju to kaa darba traumu, jo regulaari darbaa ir jaacelj dazhaadi smagumi. Saapes pirmajaas dienaas bija tik mokoshas, ka ejot guleet, gultaa nevareeju normaali pagriezties. Pamazaam mokoshaas saapes pazuda, bet ik pa laikam juutu, ka saap shajaa vietaa. Protams, tas vairs nav tik stipri izteikti un tas ir apmeeram kaadu 1 vai 2x nedeeljaa. Un veel kas - saapes ik pa laikam paraadaas tajaa pashaa pusee (labajaa) tieshi zem laapsitnjas. Tajuuta taada, ka kaads buutu mani caurshaavis ar bultu (ceru, ka saprataat kaa biju to domaajis:) ) ... Saapes paraadaas reti un nav tik mokoshas, bet tomeer.

Piemineeshu, ka shajaa kruushu muskulii jau pirms kaadiem 2 gadiem paraadiijaas taada diivaina paziime, ka vinjsh nav tik liels (ja taa var teikt), kaa otrs kruushu muskulis. Ja kreisais ir tads normaals un "uzbriedis", tad labais ir taads kaa nedaudz saspiests, iespiests uz iekshu, un uz vinja neaug apmatojuma matinji... Labi zinu, ka tas bija pirms 2 gadiem, kad pamaniiju, ka viens kruushu muskulis ir izveidojies savaadaaks.

Arii peedeejaa pus gada laikaa esmu nokrities svaraa. Nekad neesmu bijis nekaads razhenais, kursh ikdienaa daudz eed. Brokastis eedu ljoti, ljoti reti. Laikam jau jaasaka, ka taas needu vispaar. Esmu 177 cm garsh, sveru, 67 kg. IIipashi tievaakas ir kljuvushas rokas. Katru dienu eedu taa, kaa peedeejos 2-3 gadus. Nekas nav mainiijies shajaa laikaa un nav riebums pret eedienu vai slikta duusha no taa...

Peedeejaas 2 nedeeljas nomoka arii veeders un ir arii veedergraizes. Nezinu vai plaushu veezis ir ar taam saistiits, bet droshiibas peec uzrakstu visu, lai nekas neiztruukst:)

Man ir 26 gadi. Nesmeekjeeju. Peedeejo reizi to dariiju, kad bija 15 gadi.

Varbuut ir jaadodas pie aarsta un jaapaarbauda vai nav veezis? Ja taa, cik shaada paarbaude izmaksaa un cik ilgi ir jaagaida rezultaati?:)

Paldies!
Re: plaushu veezis?
18.07.2014 22:15
aizmirsu piemineet, ka dzilji ieelpojot, nejuutu saapes kreisajaa krushu muskulja rajonaa. Kaaju augshstilbi 2 gadu laikaa arii ir kljuvushi ieveerojami mazaaki, turklaat, apmatojums uz tiem ir nevienmeeriigs. Liekas, ka citaas vietaas mantinji liidz galam nav izaugushi
rsu med.studente
Re: plaushu veezis?
19.07.2014 10:06
26 gadus vecs nesmēķētājs, smaga fiziska darba darītājs. Tajā virzienā arī jāmeklē - darba trauma, varbūt saspiestas nervu saknītes, varbūt vēl kaut kas. Jāiet pie ģimenes ārsta :)
Plaušu vēzim nav nekāda sakara ar krūšu muskuļiem :):)
Re: plaushu veezis?
19.07.2014 10:53
Droši vien neirologs, iespējams, ka būs vajadzīga vingrošana pie fizioterapeita, bet ir kaut kāda slieksme uz fobijām. Tas var atkārtoties jebkuras neveselības gadījumā, arī apraksts ir mazliet patoloģiski pamatīgs, pārāk liela uzmanība pievērsta dzīves sīkumiem, kas pa laikam ir katram cilvēkam.

Plaušu vēzis paņem ātri, tad nav spēka rakstīt forumos.
Re: plaushu veezis?
19.07.2014 17:44
Pievienojos augtām teiktajam. Izskatās pēc muguras krūšu rajona stapskriemeļu diska pataloģijas. Arī starpribu nerva iekaisuma. Caur ģimenes ārstu jātiek pie neirologa.
Vēl jau var apārstēt.
Galvenais noteikt pareizu diagnozi.
moljers
Re: plaushu veezis?
20.07.2014 18:08
Viens no perfektiem vēža diagnostikas kritērijiem - sūdzības nemainīgas pietiekoši ilgi
ja sāp kau tkas apmēram vienādi gadu, gandrīz 100 5 , ka vēža nav !!!!!!!
Re: plaushu veezis?
21.07.2014 16:18
Gandrīz droši var teikt, ka onkologa palīdzīva te nebūs nepieciešama, bet bez visa ko minēja: rsu med.studente, runcane un mazdakteris, izskatās ka, būtu nepieciešama arī psihiata konsultācija, no akcentētā teksta var manīt , ka runa varētu iet arī par iesīkstējušu kancerofobiju.
Re: plaushu veezis?
23.07.2014 17:26
Jap, pēc vēža tas galīgi neizskatās...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 16?
Ziņa: