Operacija , suve

Aizsāka ZarinKungs 

Operacija , suve
26.07.2014 12:26
Sveiki, vakardien bij operacija. Cirksni , lieta tada ka japarliek plaksteris , smeris nekadas nedomaju likt , tikai notirit to vietu un plaksteri pa virsu.

Suve kadi 5 cm gara.

Vai drikst tirit ar tadu DERMOBACTER ?? ( tirisanai )

Un kas ir ar dusu?? Slapinat var to vietu???
Re: Operacija , suve
26.07.2014 12:45
Ar dusu noteikti pagaidi, nevar slapinaat plaaksteri, taa var infekciju dabuut.
Nu plaksteris ir janem nost un jaliek jauns. Notirisu to suvi ar tirisanas lidzekli, Ieprieks pirms 2 gadiem es suvi tiriju ar udenradi un vienkarsi plaksteri limeju pa virsu. Masina nodala teica ka pirmaja diena nevajag iet dusa , bet otraja var jau.
Re: Operacija , suve
26.07.2014 22:19
Plāksteri labāk nelikt, sevišķi šādā karstā laikā, piegriezt marles strēmeli piefiksēt ar plāksteri un viss, bet nu, gaumes lieta, ,rētu var apkopt kaut vai ar to pašu - zeļonku. Dušā var iet otrajā dienā pēc operācijas, ja nav nekādu izdalījumu no brūces.
Re: Operacija , suve
26.07.2014 23:23
Piekrītu par plāksteri Nex.Plāksteri brūcēm ,tas ir lāsts.Ja vien tas nav jaunākais,kas elpo.Briljantazaļais ir viens no senākiem un drošākiem aseptiķiem. Nezinu kāpēc ķirurgi viņu nemīl. Laikam tāpēc,ka tas aizkrāso apsārtumu. Jo tiek mācīti pēc principa- color,dolor,tumor ,funkciolezis. Nespeciālistam tas nav jāzin.
Un kas ir ar svaru cilasanu / sports ?? Paslaik reali man ir sapes celoties augsa no kresla nelielas , bet ne tadas ka bija pirms 2 dienam. Ja pec 1 nedelas jutos jau labi , un nav velkosas sapes suves apvidu .. Vai drikst jau sportot ??
Re: Operacija , suve
28.07.2014 15:52
Vai tad ķirurgs neko neteica. Presei nekādas slodzes pagaidām nevajadzētu. Vismaz mēnesi. Ja nu vienīgi ir vēlme taisīt vēl vienu operāciju:)))
Re: Operacija , suve
29.07.2014 08:09
Grūti tā teikt, neko nezinot, parasti pēc trūces operācijas, kādas 2 nedēļas sportot jau nu gan nevajadzētu, bet ja ielikts tīkliņš, tad mēnesi,... labāk jau mēnesi atpūsties, nekā iedzīvoties komplikācijās.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 20?
Ziņa: