svara problēmas

Aizsāka KV 

svara problēmas
05.09.2014 08:20
Sveiki!
Lai kā censtos, kilogramu nomešanas vietā tie nāk tikai klāt (pirms pāris gadiem bija 7 lieki kg, tagad - jau 15). Sportoju, ēdu veselīgi. Godīgi sakot, pēdējos gandrīz 2 mēnešus ēdu regulāri, veselīgi (pārsvarā dārzeņus un augļus), skaitot kalorijas. Vidējais uzņemto kcal skaits ir 1500, bet svars nemainās. Zinu, ka manam organismam dienā būtu jāpatērē vismaz 1900 kcal, tāpēc aktuāls un loģisks jautājums kļūst, kāpēc mans svars vispār nemainās? Un arī apkārtmēri nē! Lasot visādas interneta gudrības, secinu, ka organisms ir ieslēdzis taupības režīmu (agrāk bieži grēkoju ar diētām). Kā no tā izbēgt? Kas man kaiš?
Re: svara problēmas
05.09.2014 11:02
iemīlēties vajag! vislabākās zāles!
organisms pamostas, acis mirdz, fiziskās aktivitātes dažādās pozās un viss notiek pats par sevi!
Tev vajadzētu kāda uztura speciālista vai dietologa konsultāciju, kas tev ieteiks kā pareizi ēst. Ēdot jaņem vērā ne tikai kaloriju daudzums.
Un par sportošanu - ja rezultāta nav, tad acīmredzot tu kaut ko dari nepareizi, vai arī nepareizais sporta veids ir izvēlēts. Mēģini ko citu, vai atrodi labāku treneri... Apmeklējot sporta klubu, esmu redzējusi tievētājas, kas gadu var iet uz kādu aerobiku vairākas reizes nedēļā un svars kā bijis tā arī palicis...Ar to gribēju teikt ka ne jau katra fiziskā aktivitāte garantē notievēšanu.
Re: svara problēmas
11.09.2014 10:01
Nevaru neko teikt, ja nezinu ar ko runāju. Dzimums,vecums,augums/svars. Vai tiešām grūti saprast tik elementāras lietas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 18?
Ziņa: