Nervu problēma

Aizsāka Nervi 

Nervu problēma
24.09.2014 11:34
Sveiki,
Man ir 21 gads, un jau no kādiem 6 gadiem man ir tāda problēma, ka gribās takā kaulus berzēt vienu pret otru, vai kratīt galvu, vai plecu locīt tā, ka kauli berzējās, īsti nebiju ar nevienu tā runājis par to, jo ļoti kautrējos, bet šī lieta mani moka visu laiku, zinu arī to, ka ir citi cilvēki, kuriem ir līdzīgas problēmas, kuri rausta acis un tamlīdzīgi. Neuzticos zālēm, ārstiem , jo cik nu esmu pie tiem bijis, lietojot zāles, saņemu tikai baiļu sajūtas un paranoju. Varbūt kāds zin, kā man palīdzēt?
Re: Nervu problēma
24.09.2014 12:37
To tu dari apzinaati vai arii taa galvas kratiisana ir nekontroleeta?
Re: Nervu problēma
24.09.2014 13:49
123 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> To tu dari apzinaati vai arii taa galvas
> kratiisana ir nekontroleeta?


no rakstītā varētu tākā noprast, ka to dara apzināti, neirologs te laikam nepalīdzēs, un nez vai tas saistīts ar nerviem, drīzāk ar psihi, un ar to nodarbojās psihoterapeits vai psihiatrs, bet nu ja tas ir no 6 gadu vecuma, tad kaite būs visai iesīkstējusi, jāiet pie psihoterapeita.
Re: Nervu problēma
24.09.2014 16:44
Dzimums, svars/augums. Ja ir bailes aiziet pie neirologa,tad noteikti,kā jau teikts iepriekš ir jāiet pie psihiatra.Nesapratu šīs darbības ir kontrolētas vai spontānas ?Tās rada labsajūtu? Vai vienkārši ir tieksme ar kuru nevar pats tikt galā. Pie jebkuras kaites vismuļķīgākais ir kautrēties.
Re: Nervu problēma
27.09.2014 18:10
Vīrietis, 188cm, 70 kg, darbības pats kontrolēju, bet ir tieksme to darīt, takā spriedzes sajūta, kad stress, gribas to darīt biežāk, kad guļu gultā, vispār to nedaru, kad daudz pīpēju cigaretes, tad arī vairāk gribas iekšēji takaa lauzt kaulus un berzeet savaa staarpaa.. Man ir arī ādas problēmas, nāk no lūpām ik pa laikam āda nost un dažkārt,vairāk ziemā ir ekzēma, bet tas iedzimts.. Bet nervu kaite nevienam no ģimenes nav bijusi
Re: Nervu problēma
27.09.2014 19:07
Ja ir ekzēma,tad tas var būt saistīts. Svara un auguma attiecības, kā arī smēķēšana nav tas labākais. Jārunā ar ādas ārstu vai tas nav saistīts?
Neiroze ir jāārstē Pirmais ar ko ir jāsāk ir steidzīgi un galīgi atmest smēķēšanu.Nikotīns spazmē perifēriju. Audi nesaņem skābekli un barības vielas.
Vai tiešām neviens speciālists par to nav brīdinājis.
Bez speciālista ieteikumiem un medikamentiem. Vēl vajag atmest smēķēšanu. Nodrošināt miegu tumsā un pilnīgā klusumā. Bez mobiliem telefoniem tuvumā. Karotīnu (A vit) bagātu ēdienu. Lietot biokefīrs. Izslēgt Colas un kafijas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 23?
Ziņa: