Sāp žoklis

Aizsāka Dianadiana 

Dianadiana
Sāp žoklis
25.09.2014 11:43
Labdien!
kādā naktī sāka sāpēt žoklis labajā pusē. Nebija stipri. Tagad, pēc kādām apm. 2 nedēļām, jau diezgan grūti atvērt muti, lai ēstu. Ar zobiem, liekas, viss ok - vismaz nekādas sāpes nejūtu, caurumu arī aizmugurējos zobos nav. Vai tā varētu būt auss? Iebāžot ausī pirkstu un to pakustinot :), kreisajā ausī nejūtu neko, bet labajā ir kaut kādas sāpes "uz dziļumu", kaut gan nevaru tiekt, ka spēcīgas. Laikam iešu pie lora(?). Bet ko man lietot (vai, piem., var smērēt sildošu smēru uz žokļa), kamēr gaidu pierakstu, kas parasti ir kāda nedēļa?
paldies!
Re: Sāp žoklis
25.09.2014 12:48
Pēc tāda virspusēja apraksta nevar diezko daudz secināt, ja izslēdz, ka tā ir stomotoloģiska problēma, tad varētu būt auss, varētu būt trijzara nervs, varētu būt žokļa locītavas problēma, siekalu dziedzeris arī . Zāles kādas?.. nu voltarēnu vai ibumetīnu, ko sildīt vai kompresēt, kamēr ārsts nav apskatījis, var jau, bet uz paša risku,ko neieteiktu. Ziedes - tās var lietot, no tām gan, ne labums, ne sliktums.
dianadiana
Re: Sāp žoklis
25.09.2014 14:07
paldies, Nex!
nu, man grūti kaut ko detalizētāka aprakstīt, jo 'tie ir simptomi, kas ir - nekā cita nav. Arī speciāls, īpašs cēlonis (vīruss, mehāniska trauma) man nenāk prātā. Vienīgais, satraucos, lai nesākas sastrutojums, kamēr neesmu pie ārsta (un ceru, ka lors ir pareizais ārsts, pi ekā iet....). ģimenes ārsts citā pilsētā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 10?
Ziņa: