kāda tad ir patiesība par smiltsērkšķi ?

Aizsāka e_mocija 

kāda tad ir patiesība par smiltsērkšķi ?
03.10.2014 15:14
Iekopēju no internetā atrastajiem aprakstiem par smiltsērkšķi - Smiltsērkšķus nav ieteicams lietot: ja konstatētas žultspūšļa un aizkuņģa dziedzera slimības; ja ir paaugstināts kuņģa sulas skābums, kuņģa vai divpadsmitpirkstu zarnas čūla, kuņģa vārtnieka (slēdzējmuskuļa) darbības traucējumi; un otrs ....................Smiltsērkšķu eļļa ieteicama - kuņģa-zarnu trakta slimību (kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu, hroniska kolīta, aizcietējumu, hroniska gastrīta gadījumos.
Jautājums - KURAM TAD NO ŠIEM 2 RAKSTIEM TICĒT ? Lietot smiltsērkšķu eļļu ja ir reflukss un liels barības vada iekaisuma risks un gastrīts vai tomēr nelietot?
Re: kāda tad ir patiesība par smiltsērkšķi ?
03.10.2014 15:27
Smiltsērkšķu eļļa, kā jebkura eļla, ja to vairāk iedzer izraisa žultspūšļa saraušanos, žults un pankreasa sekrēta izdalīšanos 12 pirkstu zarnā, tas var radīt slimības saasinājumus, tāpēc viņa nav jādzer spaiņiem!, pietiek ar pāris tējkarotēm dienā, tāds daudzums neizraisīs blakusefektus, ja nav individuālās nepanesības - alerģijas, pret smiltsērkšķiem.
Re: kāda tad ir patiesība par smiltsērkšķi ?
03.10.2014 15:28
Nevajag ticēt nevienam bet pārbaudīt pašam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 3?
Ziņa: