Acis

Aizsāka Mûziíe 

Acis
08.10.2004 21:29
Pirms gada piedzîvoju acs tîklenes plîsumu ka rezultâtâ 3 dienu laikâ paliku ar vienu aci akla.Tûlît veiksmîgi man tika izdarîta operâcija Stradiòu slimnîcâ.Pçc operâcijas redzçju ar -14.Taèu pakâpeniski redze operçtajâ acî pasliktinâjâs.Vasarâ jau knapi pirmo rindu redzçju ar -19.Bet patreiz esmu saskârusies vel ar kâdu problçmu,gribçtu zinât,vai tai var rast kâdu risinâjumu.Gada laikâ ðai actiòai ïoti strauji ir pârveidojies stiklveida íermenis.Kâ rezultâtâ redzu vien tikai acs priekðâ staigâjoðas biezas,baltas dulíes.Kâ tapeðu lîme apmçram.Attçlu izðíirt jau gandriz nav iespçjams.Vai ðo procesu var apstâdinât,un kâ?Vai var ielikt acî citu síidrumu vai ko taml.?
Re: Acis
08.10.2004 21:43
Kaut ko tur dariit var un to stiklveida kjermeni varot nomainiit bet neskatoties uz visu prognoze parasti ir slikta jo acii viss ir saistiits un destruktiivas izmainjas vienaa vietaa nes aiz sevis izmainjas citaa.Reti izdodas atjaunot redzi acij kas to ir zaudeejusi.Bet bijushi arii bezceriigaaki gadijumi.Meeghini.Ko par to visu saka aarsti?
Dr.asist. Raimonds no cita PC
Re: Acis
09.10.2004 11:45
Diemzel saja tema esmu nulle. Pameklesu protams info, jo pasam interesanti ari ir. Varbut ari ists spec ielukosies ? :)))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 6?
Ziņa: