Zili ceļgali

Aizsāka Zivtiņa 

Zili ceļgali
23.01.2015 23:07
Kāds varētu būt iemesls ziliem ceļgaliem? Nekad tā nav bijis! Nevis zilumi, bet vienkārši zili. Traks skats.
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 12:33
Iedzimtība, vājums, mazasinība + bieži sunīšu pozā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 14:35
Bez izejas datiem nerunājam.
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 15:35
"Lūdzu, norādiet savu dzimumu, vecumu, augumu un svaru" :)

Tie ir Mazdakterim nepieciešamie "izejas dati".
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 16:10
Var buut arii, ja celgali kaadreiz tikusi apsaldeetii. Nevajag staigaat ar iisiem svaarkiem ziemaa.
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 18:42
Vāji asinsvadi ir iedzimti, anēmija nav/vismaz rudenī nebija/ Otrdien zināšu asins analīžu rezultātus. Kādā ziņā vājums? Par sunīšu pozu Tu nopietni? He.

Sieviete, 25 gadi, 170 cm/it kā 50 kg.

Un..ar īsiem svārkiem ziemā nestaigāju un nekad neesmu staigājusi.

Tas droši vien ir no pastiprinātas slodzes, jo tikko esmu atsākusi strādāt un darbs ir uz kājām. Pazīme ir arī daudzie zilumi uz kājām./ nē, neesmu sista/
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 18:50
Zivtiņa Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Tas droši vien ir no pastiprinātas slodzes, jo
> tikko esmu atsākusi strādāt un darbs ir uz
> kājām. Pazīme ir arī daudzie zilumi uz
> kājām./ nē, neesmu sista/

Nu ar to, saulīt, vajadzēja sākt...

Bet tā pilnīgi noteikti nav visiem cilvjiem, kam tāds darbs.
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 19:11
Zivtiņa

Nu, ir tādas meitenes ar plānu, bālu ādu un ja vēl uz celīšiem bieži... :) Spriežot pēc svara manas prognozes varētu būt pareizas. Palieto C vitamīnu kādu laiku pa 500 mg dienā. Tad zilumi tā neveidosies.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 20:16
Ku! Vai C vitamīns ir tikpat iedarbīgs kā askorutīns?/man tādu ieteica/
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 21:40
Spreižot pēc auguma un svara ir ļoti plāns zemādas tauku slānītis. Tad, pastiprināti redzami asins vadi,kapilāri. "Diētas" var novest pie asins vadu sieniņu vājuma.
Ir jāpārbauda asins analīze, jo nevar izslēgt citas vainas. Ascorutīns, protams ir labāks par pliku C vitamīnu. Asins vadu caurlaidībai noder arī Calcija glukonāta tabletes. Tās ir vecas ārstēšanas metodes. Tomēr domāju ,ka ģimenes ārsta konsultācija būtu vajadzīga.Jāpaskatās tādas zeķes un apavi,kas nenospiež perifēros asins vadus.Vieglas kāju masāžas.Kāju paturēšana uz augšu katrā brīvā brīdī.Protams, guļus stāvoklī. Masāžas jādara gudri. Vismaz pēc mediķa paskaidrojumiem. Citādi tās var nodarīt daudz sliktuma. Kājas pirms slodzēm iesildīt. Rīta rosme. "Ritenitis".pietupieni,pacelšana uz priekšu, sāniem.Baletdejotājas nēsā siltas zeķes līdz augšai. Tas arī palīdz saglabāt paplašinātus asins vadus.
Lai veselība, mērķtiecība un saprāts.
Re: Zili ceļgali
24.01.2015 22:08
Zivtiņa

Askorutīns ir ok, jo viņš satur 50 mg Rutīnu, bet problēma tā, ka arī C vitamīnu viņš satur 50 mg. Un tas ir par maz, lai to zilumošanos būtiski samazinātu. Nemaz nerunājot par gripas laiku... Tā kā var Askorutīnu bet C vitamīnu lielās devās tik un tā vajag. Nu vismaz pusi no 500 mg tabletes dienā. Kaut gan pirmās 2 nedēļas labāk visus 500...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Zili ceļgali
25.01.2015 15:29
No Wikipēdijas.
C vitamīns organismā nepieciešams dažādos oksidēšanās-reducēšanās procesos, hormonu un kolagēna sintēzei, žultsskābju veidošanās procesos no holesterīna. C vitamīns piedalās arī dzelzs vielmaiņā. Organismā tas visvairāk uzsūcas tievajās zarnās. C vitamīna rezerves organismā neveidojas un tā pārpalikumi tiek ātri izvadīti caur nierēm. Cilvēkam dienā minimāli nepieciešams vismaz 10 mg C vitamīna, bet ieteicamā deva ir ap 100 mg (grūtniecēm, sportistiem, smaga darba strādniekiem — līdz 150 mg). Nav objektīvu datu par C vitamīna labvēlīgu ietekmi stipri lielās dozās (piemēram, tās nesamazina iekaisuma procesus). Pārmērīga C vitamīna lietošana var paaugstināt asinsspiedienu, novest pie nierakmeņu veidošanās un bojāt aizkuņģa dziedzeri, kaut arī izteikta hipervitaminoze nav novērota. Lietojot lielos daudzumos, organisms pierod pie C vitamīna, sāk to pastiprināti izdalīt un, atgriežoties pie normālas C vitamīna uzņemšanas, var rasties C hipovitaminoze.[1]
C avitaminoze[labot šo sadaļu | labot pirmkodu].
_______________________________________________________________
C vitamīna superdevas joprojā ir ļoti strīdīgs jautājums. Esmu C vitamīna lietotāju dabiskajā veidā piekritējs. Tikai gripas laikā un pēc infekcijas laikā var nedaudz palielināt C vitamīna mākslīgo devu.PSRS laikā tika veikts eksperiments ar ievainotajiem un slimajiem karavīriem. Jo tad šis vitamīns tika apgūts PSRS.Tas pierādīja dabiskā vitamīna pārākumu par sintētisko.
Re: Zili ceļgali
25.01.2015 18:51
Kā ar "bārddziņa" sertifikātu praktizējoša "psihiatre" es teiktu tā, ka C vitamīns dabiskā veidā ir patīkams acij un arī dvēselei. Tobiš var vilkt arī uz placebo, bet uz visiem 100% nestrīdos.

Bija arī pētījums, kā atveseļojas cilvēki, kam dod glīti noformētu ēdienu un kā tie, kam kaut ko vnk saber šķīvī... bet tie bija ar visādiem bronhītiem, otītiem utt. Un tur bija arī putras, kas reizēm var izskatīties krimināli.

Un ĻOTI nervoziem cilvjiem viss uzsūcas draņķīgi, tāpēc arī tais pašos PSRS laikos psihiatriskajās dziednīcās visiem "jauniesauktajiem" kādas pāris ned. špricēja dibenā un lēja sistēmās visādus vitamīnus, jo cilvji nokļuva slimnīcā, kad nebija kādu laiku normāli ēduši gan tāpēc, ka pārlieku liela trauksme/depresija, bet iz tam caurejas, vemšanas, gan arī jāsarunājas ar visādiem citplanētiešiem un ir "norunātas" citas svarīgas "tikšanās" ar Jēzu u. tml., kad cilvis nedomā nedz par ēšanu, nedz par higiēnu, nedz vispār par kaut ko. Tablešu vitamīnus deva vēlāk vai lika pirkt pašiem, parasti jau pēdējo, jo psihiatrijai nekad nav pieticis naudas.
Re: Zili ceļgali
25.01.2015 19:03
Bet es novirzījos bikiņ no tēmas.

Domāju, ka tēmas autore ir astēniska būtne ar švaku asinsriti un "stāvošs" (statisks) darbs viņai nav tā labākā izvēle.

Ja tomēr nav cita varianta, tad, manuprāt, jāņem vērā gan Mazdaktera ieteikumi par siltumu kājām, gan ku! par vitamīniem, vismaz var kādu kursu iziet un tad paskatīties, kas notiek.

Vēlams mājās vingrot tā, lai ekstremitātes un viss ķermenis kārtīgi izkustas, var paskatīties kādu video, youtube ir pilns.

Dzērieni ar ingveru, kurkumu, kanēli, t. s. karstie sulveidīgie ziemas dzērieni

Cido, Spilva:

http://www.spilva.lv/plaukts/spilvas-plaukts/sulas-nektari-dzerieni/dzerieni-1l/karstais-upenu-dzeriens-spilvas-karstais-upenu-dzeriens-palidzes-sasildities-aukstos-ziemas-vakaros-un-pateicoties-ipasajai-garsas-kombinacijai-sniegs-patikamu-ziemassvetku-sajutu-karstais-upenu-d/
Moljers
Re: Zili ceļgali
25.01.2015 19:04
Kapec vista ir zila ?
Re: Zili ceļgali
25.01.2015 19:30
Švaka asinsrite ir, kopš sevis atceros. Vingroju, skrienu, bet pēdas vienalga salst, ja nav patiešām ļoti silts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 21?
Ziņa: