Visa ķermeņa nieze

Aizsāka cilvēks no laukiem 

Sveicināti,griežos pie jums..jo dermatologs nepalīdzēja. Tātad decembrī ap 22-24 decembri sākās nieze ,ne tik izteikti,tā nedaudz kāja,nedaudz roka..pakasīju,it kā viss ,nepievērsu uzmanību. Tad Janvārī,jau jaunajā gadā sākās pamatīga nieze,sakasīju visu,kājas,locītavas ,ceļu,augšstilbu ,dibens,rokas līdz asinīm..jo vairāk kasi jo spēcīgāk kņud viss.

Biju protams aizgājis uz poliklīniku,ģimenes ārsts teica itkā kašķis,aizsūtīja pie dermatologa,venerologa ,kašķis..pats jautājot ,vai piekrīti diagnozei. (tas šķita amizanti'' ti saglašajesh da?'' Nu un izrakstīja permantīna to ziedi,norīkoja uz 2 dienām ,otrdien un ceturtdien,vakarā sasmērējos ,gultas veļas mazgātas mainītas,apakšveļa,drēbes arī..visas drēbes mazgātas,daudzas lupatas , segas uz balkona izsala pāris dienas ,neiztiekot..grīdas dezinficējām/
Nu un piektdien gāju atrādīties,kā bija lūdzus..nieze varbūt nedaudz samazinājās,bet tikai uz pirmajām stundām ,atrādījos ,šis saka ka ''etaot vso prijdzot'' nu ar tādu cerību gāju uz mājām,bet nekas nepārgāja,ziede kā bija tā bija,kasījos gan uz nakti ,gan pa dienu,kad saģērbies un izej ārā ,pastaigāt ir labāk,un tas ir vienīgais glābiņš kad neniez.. Pēc pāris dienām,aizgāju vēlreiz pie viņa,saku,ka nepāriet ,niez..,izrakstīja benzotal un Elocon,teica,lai nedaudz uz plaukstas iezpiežu vienu un otru un lai samaisu un iesmērēju ,kur niez..tākā nieze man ir visur ,mugura,pleci,kājas,rokas,arī uz dzimumlocekļa ir sarkanīgas pumpas ,tā arī smērēju uz visu ķermeni. Un protams atkal tīra gultas veļas maiņa un drēbes..nopriecājos,ka labāk,tikai nedaudz šad tad iekņud pleci,krūtis,tā pāraus un viss kārtībā..,bet kārtējo reizi viens un tas pat..

Alerģijas līdz šim nav novērotas ne pret ko..mandarīni,apelsīnus ēdu mazos daudzumos. Bet nu sliecos domāt ,ka diagnoze ir pareiza kašķis,,jo bija tādi izsitumi uz ''ļaškām'',no ziedēm tie pārgāja ,bet nieze palikusi..,kas varētu būt par problēmu..vai arī telefons ir jāizmazgā un jāizgludina,vai saldētavā jāieliek..esmu piekusis.. jau mēnesi kasīties,sakasīts visur ,kā kaķu bars uzklupis būtu..pie nopietnāka ārsta..uz Daugavpili netieku,garas rindas..tikai februāra vidū apmēram tieku..bet līdz tam..grūti būs izturēt.

Gribēju piebilst,ka brālim ,tēvam,mātei niezes nav,lai gan brālis pa manu gultu ņemās,guļ,arī rokas slauka vienā dvielī..bet viņiem nekā..vai tad kašķis nav lipīga kaite ?
cilvēks no laukiem
Re: Visa ķermeņa nieze
26.01.2015 17:23
V- 19 gadi, augums 185 cm ,svars 70kg. Vēlējos piebilst,tipisko simtomu uz plaukstām nav,vispār plaukstas tīras.
Re: Visa ķermeņa nieze
26.01.2015 19:03
Ja tas bija kašķis,tad permetrīna ziedei un Benzilbenzoāta ziedei vajadzēja palīdzēt. Nereti tomēr gadās,ka kaut kas ir nogājis ne tā. Vai nu nav smērēts vis ķermenis. Vai izturīga kašķa ērce.
Vai nav pietiekoši dezinficēts apģērbs.
Tas viss ir jāsāk no gala. Nelaime tikai tā, ka āda var sākt reāģēt uz ziedes kairinājumu. Nedrīkst piemēram, silti ģērbties un nekādā gadījumā mazgāties karstā dušā vai pirtī.Tikai remdenā. Dermatītam var pievienoties streptakoku vai stafilokoku infekcija.Gadās ka kašķi pārnēsā arī kaķi....
Tad gandrīz vai jāliekas ādas nodaļā.
Tagad kopā ar ārstu jādomā,ka tikt ar to galā.
Lai veiksme un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.01.2015 19:05 by Mazdakteris1.
Aizej pie cita daktera, ja atkārtots pretkašķa kurss nelīdz. Daudzām kaitēm palīdz masēšana, iespējas skat. http://www.masazas.lv , bet tavā gadījumā tas nāktu tikai par sliktu.
Re: Visa ķermeņa nieze
03.02.2015 12:59
cilvēks no laukiem

Tā ir kaut kāda autoimūna reakcija uz "ziemassvētku labumiem". Darīt tur neko nevar izņemot antihistamīnus palielās devās. Piemēram Suprastīnu vai ko tamlīdzīgu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Visa ķermeņa nieze
06.07.2016 23:41
Kā Tev ir tagad? Kas palīdzēja? Man tagad tas pats. Jau nedēļa negulēta. Nezinu ko lai dara..
Panika.!
Re: Visa ķermeņa nieze
07.07.2016 10:24
Jāatrod labs demratologs. Laba skola bija uz Briāna ielas. Tur kur Rīgas 1 slimnīc,teritorijā. Bija dermatoloģijas nodaļa.
Lai veiksme un veselība.
Re: Visa ķermeņa nieze
07.07.2016 10:42
Jā, laba skola tur bija. Bet jau 10 gadus atpakaļ tā bija degradējusi un darbojās kā piedeva farmācijas biznesam (respektīvi, nodarbojās ar zāļu izrakstīšanu. Bez liekas iedziļināšanos). Nez vai kas būs pa šiem gadiem mainijies. Dermatoloģijā, tāpat kā LOR un citās šauri specifiskās nozarēs ir jāmeklē konkrētas personas.
Bet ieteikt kaut ko nav vienkārši. Pirmkārt, katram speciālistam ir savs "zirdziņš", tas kas padodas vislabāk. Ar citu problēmu viņš var galā netikt. Otrkārt, starp ārstu un pacientu ir jāveidojas personīgam kontaktam. Vienam cilvēkam tas veidojas, citam ar to pašu ārstu pilnīgi nekā. Tas ir individuāli.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv



Edited 1 time(s). Last edit at 07.07.2016 10:43 by ku!.
Vai nevar būt tā, ka tā nav "šauri" dermatoloģiska problēma, bet simptoms kādai citai saslimšanai?
Re: Visa ķermeņa nieze
07.07.2016 15:58
Var būt. Un ne tikai var būt, bet tā arī ir. Jo ādai vispār nav ko daudz niezēt. It īpaši pa visu ķermeni. Taču medicīnā mums tagad ir dalijums pa specialitātēm + uz pierādijumiem balstītā medicīna. Tā kā būs vien jākasās. Vai jāiet pie psihiatra.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Visa ķermeņa nieze
08.07.2016 11:49
Ku,tev viena plate. Slikti,slikti. Tās nav normāli. Mans radinieks kādus divus gadus atpakaļ tur gulēja. Labi speciālisti. Izglāba.Nevajag,tā visus vienā maisā bāzt.
Dermatoloģija tagad bieži ir uz alerģijas fona. Alerģija arī izmainījusies. Dod augstu t*,kura maldina speciālistus.
Lai saprāts un domas plašums.
Re: Visa ķermeņa nieze
08.07.2016 16:48
Ku, piedod, bet Tev pēdējā laikā tiešām tikai viena plate...
Re: Visa ķermeņa nieze
12.08.2016 23:55
jānodod asins analīzes
Šobrīd man arī ir tāda problēma. Abas ar meitu esam pumpās,meitai krietni vairāk. Mēnesi gaidiju rindu pie dermatologa. Kašķis tas neesot. Tagad esot jāārstē ar Benzotāla ziedi,kā kašķi...pēc nedēļas,ja nekas nemainīsies ņemšot ādas paraugu analīzēm. Šobrīd man metas lieli sarkani,ļoti niezoši pleķi...pēc kāda laika pazūd,tad atkal citā vietā... niez viss ķermenis pat tur kur nav pumpu... prātā var sajukt,ja godīgi... naktis negulētas. Reizēm ir sajūta,ka pa visu ķermeni būtu blusas izbērtas...
Labdien! Dabūju kašķi. Sāku skatīties ka uz ķermeņa parādās apaļi it ia izaugumi vai pumpar ar šķidrumu. Niezēja bet es centos nepārplēst. Sāku smērēt ar jodu. Nieze pārgāja. Pēc kāda laiciņa skatos, ir arī citur. Tad atcerējos ka mana draudzene man bija iedevusi jūras sīpola lapar(tās ir ļoti indīgas ja nonāk uz ādas) Es tās ieliku šņabī (pirms sagriezu ar šķērēm un uzvilku cimdus lai sagrieztu) Tas sastāvs stāvēja tumsā 1 mēnesi. Tad izkāsu. Iznāca 700 g pudele ar lipīgu šķidrumu. Es nolēmu to uzsmerēt uz ādas kur bija kašķa izraisītie āda bojājumi. Ticiet vai ne otrajā dienā āda bija pilnīgi tīra. Pamēģiniet.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 4?
Ziņa: