uzputusies jau 3 dienas

Aizsāka Kas tas? 

Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 17:34
Ne, lieta ir tada ka nenotiek jau vis momentali. Protams ka vedera izeja bus. Vini krajas un veidojas pakapeniski. Un atbildot uz autora jautajumu es mineju ka tie var izraisit lidzigas paradibas pie dalejas zarnu necaurejamibas, bet tas jau bus beigu, t.i. smaga stadija.
Protams ka tie veiosies tajas resnas zarnas dalas kuras ir talak no resnas zarnas sakuma (ja skatas no mutes dalas :))))) Ja nem pa dalijumiem tad sakuma bus colon ascendens, pa vidu transversum un beigas descendens. Kur veidosies vairak? Tur kur uzsuksanos iet uz beigam - descendens dala :)))

Par tiem zarnu skalotajiem, darbs viniem ir tads, maiziti viniem vajag, tatad ari parspile (ka kurs - mazak vai vairak) par sis proceduras nu baigo nepieciesamibu :)))) Si metode bus jau ta pedeja, ka galu risinajums :)))

Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 17:36
Zinu, tu man tagad pateiksi ka vini dara to profilaktiska noluka )))))

Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 17:46
Paldies Raimond..Nekaadus paarmetumus neizteikshu jo pats uzskatu ka hidrokolonoterapijas noziime tiek nepamatoti paarspiileeta.
Bet veel viens jautaajums.Tu saki ka lielaaka varbuutiiba ir fecem kraaties colon descendens bet tiiri fiziski iznaak ka labaaka vieta ir tieshi colon transversum nu vai sliktaakaa gadijumaa colon sigmoidae.
Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 17:47
Prakseee ir redzeeti sigmaa, ja taa pagarinaata un izlociita.
Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 17:55
Uffffff :)))))
Paklau es gaidu nesagaidu kad ienaks kads rigtigs vecis (super zinoss sajos jautajumos un ta mani noliks :)))))

No ta difinejuma sanak ka jo sliktaka ir peristatika, jo lenak massas virzas, jo lenak virzas, jo vairak no tam tas skidrums tiek izsukts. Kur process beidzas? Descendens dala. Vai par transversum tu doma ka tie tur gul ka uz plauktina? :)))
Kur tie paliek? Vieglak jau tiem aizkerties pie pasas S veidas zarnas sakuma, vai resnas zarnas beigas.

Re: uzputusies jau 3 dienas
13.10.2004 18:22
Tieshi to es biju domaajis. Sakaraa ar to ka colon transversum gali ir uz augshu bet vidus nokaraajas.
Bet ar tiem super zinoshajiem ir zinaamas probleemas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 3?
Ziņa: