Sāpes/aizcietējumi

Aizsāka Ineseeeee 

Ineseeeee
Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 18:42
Sveiki! Man jau piekto dienu ir smaguma sajūta anālajā atverē un spiediens/sāpes krustos! Viss vairāk šīs sajūtas pastiprinās guļot...
Ir arī sāpes anālajā atverē, kad sasprindzinu dibena muskuļus vai uzspiežu.
Pirmajās dienās man bija mazi un labi, ja trīs fekāliji pa visu dienu, vakar bija šķidri, bet šodien pat nav vēlmes doties uz tualeti, lai gan sajūtas ir pretējas - tāda pilnuma sajūta... Sajūta tāda, ka kaut kas ir aizsprostojis anālo atveri! Citu sāpju nav...
Pirmdien ir pieraksts pie proktologa, bet esmu ļoti uztraukusies, jo līdz šim ar vēderu nē kādas problēmas nav bijušas un šīs pazīmes parādījās kā no zila gaisa.
Vecums 20, augums-164 cm un svars 65, dzimums sieviete!
Ineseeeee
Re: Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 18:43
Nepieminēju arī to, ka visas šīs dienas ir slikta dūša!
Ineseeeee
Re: Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 18:48
Mērīju arī temperatūru un trīs dienas no vietas ir 37.
Re: Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 20:07
Uztaisi klizmu, Uzraksti Ku, vins mums eksperts klizmu taisiisanaa. Loti iespeejams, ka tev ir aizcieteejums.
Re: Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 20:10
Nevar īsti saprast. Trīs dienas bija aizcietējums. Pēc tam šķidra vēdera izeja? Vai tika traumēta zarna,ja bija liels spiediens? Vai urinācija ir normāla? Vai ir bijusi asiņošana? Ja jā ,tad rikšiem uz P.Stardiņa vao Gaiļezers uzņemšanas nodaļu. Sevišķi ja parādās sāpes vēderā. Vai lielas sāpes. Vai vēders, kā "dēlis". Vai no zarnas izdalās gļotas vai asiņainas gļotas?
Varētu taisīt, ļoti uzmanīgi klizmiņas (puskrūzi) ar kumelīšu novārījumu. .To tikai tad ja ir pārliecība, ka zarna ir vesela.
Neēst neko rupju un asu.
To vislabāk izskaidrotu Ku.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.02.2015 12:25 by Mazdakteris1.
Ineseeeee
Re: Sāpes/aizcietējumi
06.02.2015 20:55
Paldies par atbildēm!
Asiņošana nav bijusi, bet ir gļotaini izdalījumi. Sāpes vēderā nav un nav iepriekš bijušas!
Sāpes ir tikai gar anālās atveres malām un iekšpusē, ir arī tāds kā uztūkums! Katrā ziņā sāpes nav patstāvīgas, tikai tad, kad ir sasprindzinājums vai ,ja uzspiežu tieši uz anālās atveres!
Re: Sāpes/aizcietējumi
07.02.2015 12:28
Izskatās pēc spastiskā kolīta un hemoroju slimības. Ievērot augstāk teikto. protologa konsultācija ir vajadzīga. Uz nakti var ievietot t.z. svecītes. Paprasīt aptiekā pret iekaisumu,spāpēm.
Lai veiksme un izveseļošanās.
Re: Sāpes/aizcietējumi
08.02.2015 13:12
Sorry, biju aizņemts. Nebija laika klizmām. Bet liels paldies foruma kolēģiem par augsto novērtējumu :) Ja kādam ir aizštopējusies šokolades acs, tad jāgriežas pie ku! Esmu pacilāts :D

Bet ja nopietni, tad pats galvenais jau te ir pateikts un neredzot problēmu klātienē, neko vairāk pateikt nevar un klizmas rekomendēšana arī ir strīdīgs jautājums.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 14?
Ziņa: