dicloberl injekciju blakusefekti

Aizsāka saase 

saase
dicloberl injekciju blakusefekti
12.02.2015 22:41
Sveicinati! Jautajums sejienes medikiem. Manai mammai avarijas gadijumiem sapju remdesanai arsts nozimeja dicloberl injekcijas.Mammai ir iespiests muguras nervs, ko tagad dakterejam, injekciju izmantojam vienreiz paris menesus atpakal. Injekcijas vieta bija reakcija, izveidojas krevele, skats tads, it ka neliels laukums butu piededzinats ar gludekli, zem adas ta ka balta viela, atgadina strutas. Apkart apsartis, bet pietucis nav, karsts ari ne. Smereja bepanten, lai mikstinatu kreveli, pari lika plaksteri, lai nebutu kardinajums pakasit dzistoso vietu. Plaksteris tas, kam ir marles sadala, lai elpo un nesut. Cik saprotu, medikaments diezgan nikns, pie blakusefektiem nekroze injekcijas vieta. Atkartoti nemeginaja injekciju, palika pie ibuprofena. Sodien krevele nokrita un apaksa ir sulojoss caurums. Apkart joprojam nedaudz apsartis, bet nekadu sudzibu un traucejosu sajutu nav. Respektivi, injekcijas vieta neizskatas sliktak, bet labak ari ne un ir pagajis diezgan ilgs laiks. Jautajums, ka labak apkopt so vietu? Vai sis ir pietiekami nopietni arkartas arsta vizitei? Mamma pagaidam ir likusi lieta solafura pulveri no veciem krajumiem. Injekcijas vieta- kajas augstilba muskulis. Mammai 72 gadi, ieverojams liekais svars (110 kg pie 164 auguma), fona balsenes vezis ar starosanu, bet agrinas stadijas un sobrid remisija, ir ari paaugstinats cukurs, bet arsta rekomendacija to pagaidam kontrolet ar dietu, ir lens vairogdziedzeris, ko tur norma ar medikamentiem. Sapju del mamma ziema mazkustiga, rosas tikai pa maju. Jebkura gadijuma zvanisu gimenes arstam, bet fona slimibu pec gripas sezona negribetos, lai vina lieki uzturas arstu uzgaidamaja telpa. Jau ieprieks liels paldies par ieteikumiem.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
12.02.2015 23:17
Tā ir tāda lieta, par ko virtuāli runāt nav jēgas. Vajadzētu ķirurga konsultāciju un brūci apstrādāt ar profesionālu aci.

Turklāt Dicloberl ir arī tabletēs.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.02.2015 23:18 by Runcene.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
13.02.2015 11:51
Pievienojos Runcenei. Kopaina ir infekcijas veicinoša. Ķirurga apskate un brūces kopšana. Cukura līmeņa nopietna kontrole. Cīņa ar katru lieko kg.
Lai cerība un spēks.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
13.02.2015 12:22
Brūce ir jāredz, bet ja nu nav iespējas parādīt profesionālim, var likt sāls šķīduma kompreses, ūdenī iemet nedaudz sāls, tā lai būtu nedaudz sāls garša jūtama, novāra, atdzesē, un tad uz sterilas marles, un uz brūces kamēr izžūst, un tā 2-3 x dienā.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
13.02.2015 12:26
Piekrītu nex
. Bet speciālistam jāizlemj vai nevajag dziļo drenāžu( gumijas strēmelīte) ar sāls hipertonisko salvešu palīdzību.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
14.02.2015 12:30
Neko labi tas neizskatās, ņemot vērā svaru, vacumu, un to kas "fonā"...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
14.02.2015 12:31
Ar to es gribēju teikt, ka neatkarīgi no tā ko darīs, tik un tā būs slikti.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
saase
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
23.02.2015 15:08
Paldies! Atskaitos - nakamaja diena sedejam pie kirurga durvim un tagad viss palenam iet uz labu. Drenu nevajadzeja, tikai katru otro dienu uz parsiesanu, kamer bruce klust sausa un tad liks kadu dziedejoso zeleju un turpinas parsiet, kamer ok. Nedelas laika ir tik talu, ka gandriz jau vairs nesulo un kaut kad sonedel lems par nakamo etapu. Situacija neesot bistama, bet dzisanas process bus pailgaks. Visa celonis visticamak esot nepareiza injekcijas veiksana - pretsapju lidzeklus sprice muskuli, sis ir trapijis par seklu, zemada, kur iekapsulejies un izdedzinajis audus. Morale - pretsapniekus labak laist vena, ka ari, ja cilveks visu muzu sev ir spricejis pats, tad vienreiz pienak bridis, kad neizdodas. Bet nu jau ari sapes ir rimusas un kardinalus lidzeklus vairs neprasas pielietot.
Ku - slikti ir relativs jedziens, pie si fona un visa, kam gajam cauri pirms paris gadiem, sis ir labi. Bet par parejo Skarletas stila - domasim rit.
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
24.02.2015 09:30
Man prieks par to, ka lietas iet uz labo pusi :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: dicloberl injekciju blakusefekti
24.02.2015 09:44
hm... interesanti... kā var neiedurt pietiekami dziļi... laikam tas dēļ ta liekā svara.
Par to ka labāk laist vēnā... kā to ņem... ir injekcijas kuras paredzētas IM un ir kuras IV... nav jau tā ka ko pagadās vēnā var laist :) Dicloberl ir viens no tiem kuru nedrīkst vēnā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 12?
Ziņa: