Bezspēks 2 mēnešu garumā

Aizsāka Janis26 

Janis26
Bezspēks 2 mēnešu garumā
13.02.2015 19:21
Bezspēks 2 mēnešu garumā un man nav naudas pa ko iet uz izmeklējumiem kā , lai es pārbaudu visu vai kaut kur nav kaut kas ļauns iemeties? Asins analīzes bija itka labas , bet bija palielināts Feritīna daudzums kā ari Bilirubīns. Nezinu ko darīt ja izmeklējumi maksā dārgu naudu un arī novēloti ja atklāj kamēr rindā stāv visi )=
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
13.02.2015 19:59
Tev ko gimenes aarsts nav pieejams?
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 00:39
Kāpēc Tu sāki jaunu tēmu?????

Mums samenst vai vajag priekš Tevis?

Tad svars par mazu, tad šitas...

Tad uzraksti vienā tēmā visu, kas Tev ir, un beidz vazāt cilvēkus aiz deguna...

Kas te notiks, ja katrs par savu nākamo pirdienu ar citu smaku vērs vaļā jaunu tēmu???

Izbesījuši biku šitie hipohondriķi.

Ej labāk pie psihiatra uzreiz.
Janis26
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 00:48
Es neprasu nevienam naudu šeit , bet saku ka šis garās rindas uz izmeklējumiem un medicina ir traģiska Latvijā ka tik daudziem cilvēkiem jāmirst jo viņi netiek pie izmeklējumiem un nevar atklāt savu kaiti pirms nav par vēlu )=
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 10:53
Piekrītu Runcenei. Tomēr, ja esi bieži šet tad zini,ka no trīs teikumiem izlobīt neko nevar. Arī atcerēties visus nav ne spēka, ne laika. Brīnos,kā Runcene tevi atceras.
Jāsāk viss no jauna,ja jauna tēma. Vecums,dzimums,svars, augums. Tad vēl ko lietoji (alkohols,smēķi,narkotikas...) Vai esi dūries ar nesterilām šļircēm.
Šajā gadījumā mani vēl interesē vai neniez āda? Vai vēdera izeja ir parastā krāsā? Ko ārsts teica,kad redzēja ka ir palielināts bilirubīns analīzēs? Kādā krāsā ir acu sklēras ja skatās dienas gaismā, istabā,kur nav dzeltenas sienas.
Kādas sajūtas kad ieēdi ko treknāku vai lielākā daudzumā.Vai nav smaguma sajūta labā paribē? Vai mēle pie saknes nav citādā krāsā?



Edited 1 time(s). Last edit at 14.02.2015 10:53 by Mazdakteris1.
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 12:44
Jā, medicīnā ir tāda, kāda ir, galīgi ne ideāla, bet ko forums te var darīt? Vai mēs ar Mazdakteri, piemēram?

Forumā ir uzsākts desmitiem tēmu par medicīnas prolēmām Latvijā. Vai tās kādam ir palīdzējušas? Kaut kā nevaru iedomāties.

Nezinu nevienu valsti, kur cilvēki būtu 100% apmierināti ar savā valstī esošo medicīnu.

Uzraksti visu savu slimības vēsturi, un tad kāds, kas grib atbildēt, var mēģināt kaut kā Tev līdzēt. Bet neīdi, lūdzu. Tā vietā Tu varētu veidot pilsonisku iniciatīvu un dibināt kādu pacientu grupu, kas spētu būt lobijs Saeimā.
pingvins
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 13:43
Bišķi taktiskāk gan varam viens pret otru, pie tam- tas taču nemaksā neko! Pat ja mēs esam hipohondriķi utt, mūsu sajūtas ir patiesas un varbūt nevajag tik skarbi. Dažreiz cilvēkam vnk vajag pakratīt sirdi, un kļūst vieglāk. Lai veicas mums visiem!
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 14:33
Pingvin, es Tev daļēji piekrītu, turklāt zinu, kā ir būt sev visādas slimības meklējoša cilvēka ādā, kas manī vēl par kādiem procentiem dzīvo, bet īdēšana gan nekad tur nepalīdz.

Visi, kas atbild forumā, saskaras ar tām pašām medicīnas sistēmas problēmām, kādas saredz tēmas autors.

Katram ģimenes ārstam ir arī akūtās stundas, ja nu vispār uz kājām neturas, un vienkāršiem izmeklējumiem nav vajadzīgi mēneši.
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 15:18
Piekrītu Runcenei atkal. Šovasar staigāju pie ārstiem vairāk, kā citus gadus. Gan pie ģimenes ārstiem,gan pie daudziem citiem. Vajag pacietību un telefonu. Lai ,piemēram atrastu, kur lētāka "kobra". Arī rindas nav tik garas. Nācās gan patērēties, kad gribēji bez rindas. Bet tas maksā kaut kur padsmit eiriki.Esmu pensionārs. Nācās aizņemties bet tas bija tā vērts.
Somijā rads pie ārsta tiek arī tikai pēc 2vām nedēļām. Gada iemaksa poliklīnikā 39 euro. Ja uz konsultāciju, tad tur gada iemaksa. Neatkarīgi no mēneša. Vai tas būtu janvāris , okrobris vai decembris.
Janis26
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
14.02.2015 17:38
Nu es domāju rentgenu uztaisīt plaušam jo tas nav darīts 7 gadus. Kā arī kobru jo es pirms 3 gadiem gulēju slimnīcā ar hroniska gastrīta saasinājumu un doma ir uzināt kāda situācija ir kunģī un man ir sūdīga imūnsistēma pēc ta ka pēdējā laikā metas daudz dzimumzīmes un herpes virus uz deguna un blakus kā ari sarkani rozīgas dzimumzīmes.Un man vaig palīdzēt savai imūnsistēmai
Re: Bezspēks 2 mēnešu garumā
15.02.2015 11:50
Fluorogrāfijai parasti ir dzīvā rinda.

Kobrai būs jāpagiada, bet ne jau nu Tu nomirsi līdz tam.

Imunitāte zema no mūžīgās nervozēšanas (gastrīta saasinājums pirms 3 gadiem).

Atrodi kādu lietu, kas saista un patīk, meklē savus talantus, attīsti gan tos, gan hobijus.

Meklē iemeslus dzīves neveiksmēm, bet tā konstruktīvi, ar gatavību sevi mainīt, izvirzi mērķus un tiecies uz tiem.

Pašlaik Tu esi neveselīgi koncentrējies ap savu ķeremeni, kurā nekas traģisks nenotiek. Diezin vai tās ir dzimumzīmes, par kurām Tu runā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 5?
Ziņa: