Galvassāpes pēc dzemdībām

Aizsāka Sandija 

Galvassāpes pēc dzemdībām
22.02.2015 18:37
Es-32 g, 16 febr bija fizioloģiskas dzemdības, svars uz doto momentu 77 kg, 172 cm gara. Vēl piektd saņēmu vispārējo narkozi pie nelielas operācijas. Jau no ceturtdienas uz piektdienu (19 uz 20.febr) pirmo x sāpēja galva, norakstīju uz negulētajām naktīm, iedzēru Paracetamolu-liekas ka pārgāja. No rīta - pamostos atkal tā kā sāp, iedeva man slimnīcā svecīti, bet tā arī neieliku - pārgāja + bija jādodas uz operācijas bloku. Pēc tam viss ok - nekas nesāp, un vēlā pēcpusdienā dodos mājās. Jau vakar no rīta sāpēja galva - pakustējos pa māju-pārgāja. Šorīt atkal tas pats, šoreiz pakustēšanās nepalīdzēja, iedzēru Paracetamolu 1 tabl-pārgāja, pa dienu izgāju pastaigāt pa svaigu gaisu, atnācu mājās paēdu - galva turpina sāpēt, iedzēru atkal paracetamola tabl un liekos pagulēt pie pavērta loga, lai izslēgtu varbūtību ka trūkst gaisa. Pamodos - galva plīst pušu, bet nav tā ka visu laiku, drīzāk nāk tāds kā sāpju vilnis. Tātad paracetamols vair nepalīdzēja. Kādi ir varianti kā varētu sev palīdzēt? Kaks/spranda arī vienā puse savilkta- tajā pašā pusē kur galva sāp, laikam pareizāk teikt ka problemātiska ir visa kreisā puse.
Re: Galvassāpes pēc dzemdībām
22.02.2015 20:21
Varianti dažādi. Sasprindzinājums dzemdībās, sapūsts kakls, noķerts vīruss, narkozes toksiskā iedarbība...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Galvassāpes pēc dzemdībām
22.02.2015 20:51
noķerto vīrusu atmetu, jo tikko izslimoju, sapūsts kakls - pa lielam īsti nebija kur. Sasprindzinājums - ticami, cik tas var būt ilgstoši?, kamdēļ galvasāpes parādās 4d pēc dzemd, un sāpes ir tādiem kā viļņiem - pašas var uznākt un ja paveicas pašas pāriet vai vismaz nedaudz atlaiž. Bet kad nāk vilnis virsū tad gan liekas ka pārsprāgs, vilnis pāriet un paliek vieglāk, tad atkal pēc kādām sek var nāk virsū tāds sāpju vilnis, izteiktāk kreisajā pusē, brīžiem liekas, ka tikai kreisajā pusee. Par narkozi biju iedomājusies, bet šaubas radīja tas, ka pirmā galvassāpe bija pirms narkozes.
Re: Galvassāpes pēc dzemdībām
23.02.2015 11:10
Jāpārbauda asins spiediens un jāparunā ar neirologu. Izskatās ka ir sprandas skriemeļu vai starpskriemeļu disku deformācija. Jākonsultējas ar ārstu klātienē. Sevišķi ja barojam bērnu ar krūti.
Jūsu stāvoklī ap kaklu speciālu mīksto šinu, ja tā varētu to nosaukt. Paracetamols līdz 1 gr.x2.Vēl Midokalms 1tbl.x2.Un B grupas vitamīnu kurss. Tomēr labāk noteikti pie neirologa. Jo ir jāveic kakla skriemeļu rentgens vismaz.
Lai veselība un mīlestība.
Re: Galvassāpes pēc dzemdībām
23.02.2015 16:46
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 3?
Ziņa: