Ilgas sāpīgas problēmas ar strauju saasinajumu.

Aizsāka JanisVirelss 

Labdien, Rakstu ar Tādu problēmu - no 14 gadu vecuma - man ir patstāvīgas problemas ar veselību - strutainas pumpas it visur(paduses, starp kājām uz dibena un uz sejas - pedeja laika ari matos. Laiku pa laikam izejot antibiotiku kursu problema itka uz laiku (1-2men) pazud - lidz atgriežas ar spēcīgu saasinajumu. Pēdējajs saasinajums ir tiesam būtisk jo pumpas parādījāss uz galavas(matos) Cik ar visiem dakteriem nerunaju viņi uzskata ka ar mani viss kartiba to pasu rada analizes tikai tas ka man loti sap un esmu noguris no patstavigam sapem, mani dakteri mani neklausas, rodas sajuta ka viniem ir pilnigi vienalga savulaik vini apgalvoja ka problema esot cukura lietosana - partraucu pilniba lietot cukuru, baltmaizi un kartupelus lietoju loti maz - problema nepazud, tad pie vainas esot sals lietosana - partraucu lietot ari to(lietoju loti maz sals, pat pie visam iespejam censos to aiztat ar dabiskam vielam. tad smeķešana kuru atmetot radās sajuta ka viss notiek vel specigag. Sapes ir brižam ļoti nepanesamas un skats protams ari nepatikams - visi sani(paduses un kajstarpe retas un jaunas uzpampušās strutojošās pumpas) atzimēšu arī vēl ka sākās visa šī prblēma vasarā pec nometnes apmeklējuma. Papildināt informāciju varētu arī ar to ka kopš tā laika man vairāk kārt strauji mainijies svars(krities un audzis vairak ka par 50% ) kopš tā vecuma man ari ir paaugstinats asinsspiediens un paatrinata sirdsdarbiba ka arī mani sviedri izraisa drēbju izbalēšanu. Ar persnoigo higienu man viss kartiba (mazgajos katru dienu, vasara dusa dodos 3x diena) sobrid man ir 26 gadi un saku nogurt no problemas kuru dakteri man izliekas neredzam! Vai pastav kada iespeja izarsteties atrast kadu specialistu?! Esmu tiešām ieverojis dietologu teikto, apmeklejis sporta zal dzeris zales visadas. NEKAS NEDOD rezultatu jo tas viss atgriezas citreiz pat nepazud! Ilgakais laiks ko pavadiju bez sis problemas bija pec lapsenu koduma(alergisas reakcijas rezulata) man tika pieslegta sistema ar fiz. šķidrumu un problema izgaisa uz 3-4 mēnešiem. lidz saka atkartotie sako arstam savu noverojumu man pateica ka tapat vien man fiz. skidrumu nevadis iekšā. Ko darīt?? atvainojoss par kludam - ja nepieciešams varu sniegt detalizetaku informaciju - precizakos intervalos jo ar atminu pagaidam problemu nav, paldies ka ta.
Re: Ilgas sāpīgas problēmas ar strauju saasinajumu.
25.02.2015 01:17
Vai nav problēmas vispār ar šķidruma uzņemšanu?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Ilgas sāpīgas problēmas ar strauju saasinajumu.
25.02.2015 08:32
straujas svara svārstības vairāk par 50 % !, tas vien norāda, ka problēma ir bioķīmijā, kaut kas ar to nav riktīgi, izsitumi norāda uz imunitātes traucējumiem, problēma pārāk kompleksa lai tā, no malas kaut ko varētu spriest.
Re: Ilgas sāpīgas problēmas ar strauju saasinajumu.
25.02.2015 16:10
Atvaino,bet lūdzu konkrēti norādi svaru un augumu uz šo brīdi.Ja nav grūti ar pamatojumu uz krūtīm,pavēderi un matu dabisko krāsu. Cik bieži skujies?Vēl ādas tipu. Gaišais,parastai, multveidīgais:) Vai ir daudz dzimumzīmju?
Lai cerība.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.02.2015 16:11 by Mazdakteris1.
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Atvaino,bet lūdzu konkrēti norādi svaru un
> augumu uz šo brīdi.Ja nav grūti ar pamatojumu
> uz krūtīm,pavēderi un matu dabisko krāsu. Cik
> bieži skujies?Vēl ādas tipu. Gaišais,parastai,
> multveidīgais:) Vai ir daudz dzimumzīmju?
> Lai cerība.

Svars šobrīd ir 120kg augums 180 svars mainās robežās no 80 - 170 ir bijis vairāk kārteji. šobrīd ir kārtējā zuduma fāze kas iesākas neko nemainot paradumos svars pats samazinas dažu nedēļu laikā jau ir samazinajies. maiņas ilgst ~1 gadu lidz maksimumam un tad apmeram tikpat ilgi uz leju tad atkal uz augšu. Matu dabiskā krāsa rudi, skujos reizi dienā seja, reizi menesi paduses un intimas daļas, Ādas tips gaišs ļoti gaišs nenosauļojams(tikai apdegmus varu dabut), par dzimumzīmēm teikt grūtu tākā esmu ar vasaras raibumiem noklats kopš dzimšanas.
Re: Ilgas sāpīgas problēmas ar strauju saasinajumu.
21.03.2015 11:31
NEX ir uzminējis pareizi. Tev ir vielmaiņas traucējumi. Jāskatās, kā ar vairogdziedzeri. Vai esi bijis pie alergologa un endokrinologa. Iesaku konsultācijas P.Stradiņa slimnīcā.
Privātās poliklīnikas tev sistēmu pieslēgs labprāt.Esmu dzirdējis ārstus sakām (tas bija krīzes laikā) , ka Na Cl sistēma,kā placebo izrādījās tiešām efektīva.
Paduses un intīmās daļas pie strutainu izsitumu problēmas skūt nedrīkst nekādā gadījumā! Tikai apstrādāt ar šķērēm. Neticu,ka ādas ārsts par to nebrīdināja.Pārāk bieža ādas attaukošana,pie tam pielietojot spec ziepes var dot lielāku ļaunumu nekā labumu.Jo patogēnās baktērijas ir izturīgākas par simbiozes baktērijām,kas atrodas uz ādas.
Skalot organismu ar šķidrumiem. Lietot vairāk kefīrus (svaigus) .Izslēgt stresus. Peldēties jūras ūdenī. Jādomā par termiski apstrādātu burkānu lietošanu katru dienu + augu eļļas.Jāseko regulārai vēdera izejai. Īzslēgt šokolādes. Tauki un testosterons ir divas nesavienojamas vielas.Samazini asas vielas. Par smēķēšanu nevar būt pat runas. Tas spazmē perifēriju. Pie ādas problēmām tas nav pieļaujams.
Kā jau teicu endokrinologs un dermatologs.
Lai veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: