Kas tā var būt par vainu???

Aizsāka mmm 

mmm
Kas tā var būt par vainu???
25.02.2015 18:56
Kas tā var būt par problēmu, ka pēdēja gada laikā esmu pieņēmies svarā par 10 kg, bet ēdu to pašu un tādā pašā daudzumā kā visu dzīvi? Visu dzīvi(no 20 līdz 42 gadiem) mans svars svārstījās no 73 līdz 79, maximāli bija 80, bet vidējais vienmēr ir bijis 76-77, bet nu jau mazāk kā gadu svars sāka palielināties un nu jau ir sasniedzis 88 un turpina palielināties katru mēnesi pa pus kilo. Varbūt tas ir saists ar kādu iekšējo orgānu, kurš nedarbojas kā nākas. Uz sejas arī biežāk nekā agrāk metās pumpas, īpaši uz pieres un labā vaiga. Varbūt ir kādi produkti kurus nevar vairs ēst, kautgan analīzes visas ir ok. Sirds pēdējā laikā streiko un pārsit varbūt no tā tas ir? Iesakiet, lūdzu, ko šajā situācijā darīt un, kas tas varētu būt?
Re: Kas tā var būt par vainu???
26.02.2015 00:09
Uz vecumu vielmaina paleeninaas, taapeec nepieciesams vairaak aktivitaates un eest mazaak.
Re: Kas tā var būt par vainu???
26.02.2015 10:22
Jāpārbauda asinis uz cukuru.Ja tas ir kopā ar pazeminātu potenci vai libido,tas tas ir izskaidrojams ar ,kā jau teikts, gadiem.
Izvairies no dzīvnieku taukiem, ceptiem produktiem. Oliņas centies nepārkarsēt.Izslēdz no raciona šokolādi.Vai vismaz samazini to līdz minimumam.Peldēšana. Viegla segšanās, ģērbšanās. Pārbaudi prostatu.
Lai cerība un prieks.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 18?
Ziņa: