Paaugstināts pulss treniņu dienās.

Aizsāka Gatiss 

Gatiss
Paaugstināts pulss treniņu dienās.
15.04.2015 10:24
Sveiki, esmu pamanījis vienu problēmu sev, dienās kad eju uz svaru zāli, pēc zāles apmeklējuma apmēram 12h ir paaugstināts pulss miera stāvoklī, šoreiz atnācu ļoti noguris, bet nevarēju dēļ pulsa aizmigt līdz pat 4 naktī, tas svārstījās no 72-84 bpm guļot. Man parasti miera stāvoklī ir nedaudz zem 60.

Par sevi vīrietis, 29 gadi, svars 100kg, zāli apmeklēju 2 reizes nedēļā, papildus lietoju vitamīnus, minerāļus, zivju eļļu, bromelaīnu, tīrā veidā neaizstājamās aminoskābes (pirms treniņa).

Kas varētu būt pie vainas, ūdens, holesterīns? ūdens tika pamaz tajā dienā un treniņš bija pasmags.
Re: Paaugstināts pulss treniņu dienās.
15.04.2015 10:30
Svars, ūdens, holesterīns... Ir cilveki kam organisms netur sporta slodzes. Bet sīkak es par šo mehānismu nevarēšu paskaidrot. Ārsti iesaka ierobežot sāli , uzturu vispār un fiziskas slodzes. Bet kā Tu sapoti, tas viss ir pretrunā ar sporta zāli...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Aizmirsu pierakstīt, ar nelieliem pārtraukumiem zāļes apmeklējuma stāžs ir ap 7 gadi. Svars visu laiku bijis ap 90-100kg.
Ok, ja es eju uz analīzēm ko man būtu vērts pārbaudīt? Holesterīnu, aknas, nieres, testosteronu?
Aizmirsu pierakstīt, ar nelieliem pārtraukumiem zāļes apmeklējuma stāžs ir ap 7 gadi. Svars visu laiku bijis ap 90-100kg.
Ok, ja es eju uz analīzēm ko man būtu vērts pārbaudīt? Holesterīnu, aknas, nieres, testosteronu?
Re: Paaugstināts pulss treniņu dienās.
15.04.2015 16:55
Ja nav augums, man svars neko neizsaka. Svars no muskuļiem vispār, vai taukiem?
Viens gadījums neko neizsaka.Kāpēc tāds uztraukums?
Jap, aizmirsu, 186 cm augums. Tauku procents pēc aprēķina kalkulatora ir ap 24%.Šis nav īsti pirmais gadījums, citas dienas jūtu pulsu tāpat, pēc treniņiem, tomēr tas nav traucējis aizmigt nekad. Kafiju nedzeru ikdienā, nesmēķēju un alko nelietoju vispār.

Kāpēc uztraukums, nu ja reiz sirds 10h pēc treniņa nevar nostāties ierastajā ritmā tad kaut kas īsti nav. Nav jēgas uztraukties?
Re: Paaugstināts pulss treniņu dienās.
16.04.2015 00:37
Pulss 84 nav nemaz tik daudz. Pulsu var ietekmeet daudzi faktori, tai skaitaa arii tavs satraukums, ka kaut kas ar tevi nav kaartiibaa........
Uztaisīju analīzes un vienīgais kas ir zem normas ir testosterons 1.54 ng/ml. norma manā vecumā 2.7-15 ng/ml.
Holesterīns 3.14 mmol/l

Kur pazuda testosterons? Tad jau man nebūtu nekāda progresa zālē ar tik zemu līmeni. Vai pie vainas nevar būt pārāk daudz olbaltumvielu uzturā?
Re: Paaugstināts pulss treniņu dienās.
16.04.2015 12:33
Pie tāda svara un slodzēm notiek oliņu pārkaršana. Pārkaršanas fakts samazina testosterona ražotni. Kopā ar neaizstājamām aminoskābēm var tikt uzņemti testosteronam līdzīgas vielas. Tas var izsaukt pavēli no CNS puses ,samazināt tā ražotni. To sauc par farmakoloģisko (ķīmisko ) kastrāciju. Analizēsim vai nav par biežu masturbācija,sēklas noplūde. Vai ir uzņemts pietiekošā daudzumā šķidrums. Vēl iemesls varētu būt,ka parāk lielu olbaltumu devu rezultātā organismā rodas lielas devas šlakvielas.
Te vajadzētu parunāt ar endokrinologu.Vai ar ļoti pieredzējušu sporta ārstu.Endokrinologam parādīt lietoto uztura bagātinātāju iepakojumu.
Pavērot vai nav uzpiežot uz apakšstilba kaula tūska (bedrīte).To jādara vakara pusē.Jāsamazina slodzes.
Lai veiksme un saprāts.
Paldies par ieteikumiem :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 6?
Ziņa: