ūka

Posted by Sieva 

Sieva
ūka
May 06, 2015 04:18PM
Labdien!
Šodien vīrs atbrauca mājās. Un viņam ir sapampusi ūka ( Tā mēlīte kaklā kura no augšas karājas). Ko darīja? Apvilka siltumnīcu ar plēvi. Nekādu baigo putekļu nebija, neko neurba un negrieza. Saka tikai ka bija sausa mute, jo nedzēra neko. agrāk tāds brīnums nebija, tāpēc nedomāju ,ka alerģija, jo agrāk arī visādus darbus ārā darīja. Kas tas varētu būt?
Re: ūka
May 06, 2015 10:06PM
Var būt arī alerģija...
May 07, 2015 12:26PM
Diemžēl, caur trešām personām konsultācijas neveicu. To aizliedz ētika un mediķa morāles pamatprincipi.
Kas? Puisis nemāk rakstīt?
Sieva
May 10, 2015 09:51PM
Viņš ta māk, bet viņu tas neuztrauc un viņš neuzskata ka tā ir problēma. Viņam nākamajā dienā viss pārgāja pilnībā un viņš par to neuztraucas, es gan uztraucos, tāpēc rakstu. Izrādās, ka tā nemaz nebija pirmā reize. Izrādījās, ka rudenī kad taisīja laukos tuoleti un strādāja ar dēļu grišanu vi'ņam tā bija un pēc dienas vai pāris viss pārgāja, tad visu ziemu nekas tāds nebija, tad atkal šo pavasari kad 2 mašīnām riepas mainīja bija un nākamajā dienā viss pārgāja un tagad nesen kad dārža pārvilka ar plēvi siltumnīcu un arī nākamajā dienā viss pārgāja. Tagad jau nedēļu dzīvojas pa dzīvokli un nekas tāds vairs nebija. Viņš neuzskata to par problēmu, bet es vēlētos zināt kas tas varētu būt. Vai steidzami jāsūta pie ārsta vai tas nav nekas nopietns vai nopitnas slimības simptoms.
May 11, 2015 11:01AM
Iespējamie iemesli, alerģiska reakcija, hroniskas infekcijas saasinājums, intoksikācija, un nevar izslēgt hemotoloģiskas problēmas, tātad vajadzētu pārbaudīties pie lor un uztaisīt asins formulu.

Edited 1 time(s). Last edit at 05/11/2015 11:02AM by nex.
May 11, 2015 12:26PM
Pievienojos Nex. Alerģija jau 90% .Māajas aptieciņā glabājam Tavegila tabl.. Strādājot lietojam labu masku.Dzeram kumelīšu tējas. Arī Tab. Calcii gluconati 05 tabl. nenāks par skādi profilaksei.
May 11, 2015 02:02PM
Mazdakteri, Tu pārāk neķer pie sirds, ja sievas interesējas par vīru veselību. Viņi sievu redz kā mammu un agresīvi principa pēc parasti pretojas. Dažam labam vīram ir ļoti liels talants uz to, un sievai noder jebkurš atbalsts un informācija.

Laulība tomēr nozīmē arī atbildību.

Viņa jau viņu necenšas iedabūt psihenē, tie gadījumi gan bieži ir manipulatīvi un pašas sievas un vīramātes "darba" rezultāts.

Tas gan kopumā nozīmē, ka mātēm nāktos apdomīgāk audzināt puikas, ka nevajdzētu iedomāties izaudzināt viņus bez vīrieša, tāpat sievām nav veselīgi turpināt mammot, bet tas jau "garāks" jautājums.

Ja māte vai sieva līdz šim ir bijusi pārāk kontrolējoša, vīrietis var pretoties palīdzībai tā labi pamatīgi. Tad sievai vispirms jādomā par atteikšanos no dažām sevis "iekarotajām" augstienēm, kas viņai nemaz nav vajadzīgas un visu tikai sarežģī.

Edited 1 time(s). Last edit at 05/11/2015 02:03PM by Runcene.
May 11, 2015 04:35PM
Piekrītu:)))
May 12, 2015 01:14AM
Oi, Runcen, kā man patīk kad sieva ir kā mamma :) Atgādina kad čuriņāt jāiet un uz podoņa uzliek un painteresējas vai vēderiņš izgājis un ar klizmiņu piedraud ja pats nepakakiņāšu... :D
Sieva
May 13, 2015 10:05PM
Pie LOR bija ziemā, bija herpes vīruss, pārējais viss ok. Pilna asins analīze tika nodota pagājšgad aprīlī, bioķīmija ņesen viss ok.
Domājat vēlreiz vajadzētu?
May 14, 2015 10:33AM
Priekš kam? It īpaši ja viss jau ir pārgājies.
sieva
May 14, 2015 05:17PM
ku!
Mani uztrauc, ka periodiski atkal parādās un nākamjā dienā atkal viss pāriet. Domājat ka nav vērts uztraukties, ka tā periodiski notiek?
May 14, 2015 05:19PM
Varat taisīt asins analīzes ja gribat bet domāju, ka tam nekādu rezultātu nebūs.
pieredzējušais
June 08, 2017 08:29PM
man ir tieši šī problēma, periodiski, un pēc alkohola lietošanas.
June 11, 2017 09:26PM
Alerlģiska reakcija uz noteiktu vielu. Jāiet pie alergologa.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.