Strutas kaklā

Aizsāka Janisjj 

Janisjj
Strutas kaklā
12.06.2015 08:40
Sveiki! Pirns piecām dienām biju pie ārsta ar sūdzībām par klepu, iesnām un strutām kaklā! Izrakstīja amoksiklav antibiotikas! Dzeru 3 dienas, pašsajūta uzlabojas, bet strutas kaklā vēl ir! Tās strutas nav uz mandelēm, bet uz pašas rīkles vai kakla, nezinu kā īsti pateikt! Vai tās strutas pazudīs? Pagaidām mazāk nav palikušas!
V 21 185 78
Re: Strutas kaklā
12.06.2015 10:14
Kursam jābūt 5-7 dienas. Paralēli skalošanas ar furacilīna tipas šķīdumiem. Ziliem graudiņiem, sāls sķīdumu. Šalli ap kaklu. Viamīnu kursu paralēli un vēl kādu laiku pēc antibiotikām. Pēc tam, disbakteriozes novēršanai, vēl biokefīrus vai daktera izrakstītās kapsulas (zarnu nūjiņas).
Pret Difteriju esi potēts?
Lai veiksme.
Janisjj
Re: Strutas kaklā
12.06.2015 10:31
Neesmu potēts, kaut kad nesen beidzās pote iepriekšējā. Ņēma uztriepi no kakla uz difteriju, tur viss kaartiibaa! Neizrakstiija neko tādu...
Re: Strutas kaklā
12.06.2015 13:34
Taas "strutas" kaklaa var buut arii izdaliijumi no deguna dobuma - parastie punki.
Janisjj
Re: Strutas kaklā
12.06.2015 15:51
Nu nezinu gan vai puņķi, viņi izskatās takā tādas čūlas, zem ādas kaklā, ar dzeltenu un daži baltu saturu iekšā
Re: Strutas kaklā
12.06.2015 19:10
Nu tad nav punki.
Sveiki.
Man ta ir bijis.slimoju divas nedelas majas ar sadu pat nozimetu terapiju,lidz kamer ar savu diagnozi angina nonacu slimnica,ja butu turpinajusi gimenes arsta noradito terapiju tad sen jau butu kapaa.ta nav angina un it nemaz kaukas lidzigs difterijai.culveida tonzilitu var izraisit herpes virus,kuram jalieto zales aciklovir.bet vispirms janodod analizes uz so virusu.man tadas no kakla iztreipes panema infektologijas slimnica stasionara.so virusu uzliesmojumus var apturet tikai ar sada tipa zalem nevis ar amoksiklavu.un izarstet pavisam ari nevar. Es ari lietoju amoksiklavu lidz beigas jau bij ta ka udeni malku pat norit nevareju jo zales nelidzeja.un tas culas ar dzeltenu kolonijveidigu glotu nebij tik daudz ka uz mandelem bet uz pasas rikles.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: