ATU?

Aizsāka kachenite 

ATU?
27.07.2015 00:17
Varbūt, zināt kāds, ko nozīmē saīsinājums ATU? Varbūt- ATN? Raksta to traumatologs kā ieteikumu priekš ĢĀ. ( A varētu būt arī garais Ā?)
Visādi saīsinājumi ir medicīnas tekstos lasīti, bet šitāds gadījies pirmo reizi.
Re: ATU?
27.07.2015 10:19
Ja traumatologs teica, ka pie viņa šad tad jāiegriežas, tad varētu būt ?traumatologa uzraudzība vai novērošana. Ja neko neteica, tad gan nevaru iedomāties. Ja jā, tad ģ.ā. būs jāraksta norīkojumi.

Jo viņi parasti kaut ko pasaka, varbūt pat šausmīgi ātri, uz kā pamata šitās abreviatūras var atšifrēt.
Re: ATU?
27.07.2015 11:11
Vispirms ir jāzin ar ko mēs pie tā traumatologa darījām. Viena teikuma mīklas šeit nemin.Nenostādiet sevi un atbildētāju muļķa lomā.
Vai nejautājiet mums, bet traumatologam.
Lai veselība.
Re: ATU?
27.07.2015 11:26
:D :D :D

Jā, kur krūštura izmērs? :D

Mazdakteri, ja cilvēks gribēs zināt, ko nozimē M. f. pulvis, arī CV vajadzēs?

Pati esmu štukojusi šitos trīs un divburtu ziņojumus visādos med. papīros, diagnoze te neko parasti nedod, katram ārstam savas mākslinieciskās izpausmes, turklāt tāds burtu salikums var būt uzrakstīts jebkuras diagnozes gadījumā.

Muļķa lomā te var nokļūt tikai tad, ja paniski baidās zaudēt izcili profesionālu seju ;) bet dzelžaini stabili ir tikai farmaceiti.
Re: ATU?
27.07.2015 16:20
Es biju galīgs profāns matemātikā. Sapratu tikai vienu. Pat pie izcilas skolotājas nedrīkst iet ja nemāki viņai paskaidrot, ko tu no viņas gribi. Katrā jautājumā ir 50 % atbildes. Ja es gribēju no šīs izcilās matemātikas un fizikas skolotājas konsultāciju, tad man bija jāiemācās viņai jautāt. Ievadīt lietas kursā. Tiko es to sapratu, mūsu sadarbība kļuva auglīga.
Lai miers un sapratne.Šis ir tas piemērs,kad saruna ieiet neauglīgā gultnē. Paiet laiks, nervi un rezultāta nav un nebūs.
Riet uz saviem kolēģiem es nekad nesākšu. Jo katrs atbildētājs runā ar jautātāju , nevis ar kolēģi.
Katram kolēģim ir sava pieeja atbildei. Un ne jau man šo kolēģi mācīt vai apriet. Visu cieņu.



Edited 1 time(s). Last edit at 27.07.2015 16:23 by Mazdakteris1.
Re: ATU?
27.07.2015 19:38
Ieliec bildīti.
Varbūt tomēr ĀFK?
Re: ATU?
28.07.2015 12:29
Ārsti tagad ir ne mazāk advancēti, kā pacienti. Konsultācijas laikā, kamēr runājām, doks man e-pastā atsūtīja saiti uz vingrojumu kompleksu youtubē.
Es vakar mazliet padomāju, noskanēju viņa rakstīto slēdzienu, ieliktu to e-pastā un aizsūtīju viņam atpakaļ. Saņēmu atbildi, ka ĀTU patiesībā esot ĀFK- ārstnieciskā fizkultūra!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 4?
Ziņa: