Ketokanazols

Aizsāka Biker 

Ketokanazols
22.08.2015 11:11
Labdien!
Man ir taada probleema, ar kuru netieku galaa jau gadiem! Ir jau pagajushi domaju vismaz 10 gadi, ir izmeginats daudzkas-mainits uzturs, dzertas zaales, miega un trenninju rezhims un viss ko vien var vai nevar iedomaties!
Probleema man ir ar galvas aadu! Ir pa laikam - ik peec 2-4 dienaam paraadaas sarkani plekji, kas beidzas ar zviinjoshanos! Kad zviinjas esmu nonjeemis, viss process saakas no saakuma! Viena daktere man izrakstiija ziedi uz pasutijuma, noteikdama diaganozi - ekzeema, cita dermatits utt! Skaidriibas nav, taapat kaa rezultats!
Diemzhel kaite leenaam bet izplataas, paris gadus atpakalj to pashu noveroju gar degunu, aiz ausiim un arii uzaciis!
Kad esmu apstradajis bojajumu vietas, taas izskataas ljoti slikti taa ka pat kauns iet uz ielas! Visbiezhak visa zviinoshanaas paraadaas pa nakti, un no riita redzu kas tik viss nav noticis pa nakti..
Kadus gadus atpakalj daktere man izrakstiija Ketonazola tabletes, kuras likaas vismaz censhas tikt galaa ar kaiti! Pedejos paris gadus nekur nevaru taas atrast vairak, jo vairs nerazhojot!

Vai variet pateikt man kaads buutu sho tableshu analogs, dabujams kaut vai ar recepti! Izskataas ka dakteri pashi nezin ko man veel piedavat lietot! Neliidz absoluuti nekas, iznjemot kaut kaadu progresu atceros ar shiim tableteem!


Jau ieprieksh pateicos un atvainojos par rakstibas stilu-rakstu no telefona!


Ar cienju,
Re: Ketokanazols
22.08.2015 13:10
Pameegini Nizoral ziedi, sampuunu, jo to sastaavaa ir ketokonazols. Tabletes formaa tu dabuusi tikai uz receptes, bet ketokonazols ir loti toksisks aknaam.
Re: Ketokanazols
22.08.2015 13:12
Tabletes arii saucaas Nizoral.
Re: Ketokanazols
22.08.2015 23:17
Principā visi pretsēnīšu preparāti ir ļoti toksiski aknām. Un tā kā man patīk iedzert tad es labāk atsakos no viņiem. Katru otro dienu mazgāju ar sodu un ja nenoslinkoju tad ir ok.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 20?
Ziņa: