Homeopâts

Aizsāka ative 

ative
Homeopâts
13.10.2004 20:07
Sveicinâti!

Jau vairâkos komentâros esmu redzçjusi ieteikumu apmeklçt homeopâtu. Tâdçï gribçju uzzinât, vai, tikai uzklausot manas sûdzîbas par veselîbu, ðis speciâlists varçtu ieteikt kadus lîdzekïus? Man ir problçma ar gremoðanas sistçmu, periodiski mokos ar nelabumu, kas pçkðòi sâkas un reizçm arî pçkðòi pâriet. Diemþçl, tas nav saistîts ar iespçjamo grûtniecîbu. Esmu pârbaudîjusies pie ârstiem, lietoju zâles, bet tâs ârstç sekas, nevis cçloni. Esmu pamanîjusi, ka ðîm sûdzîbâm ir ciklisks raksturs, tâdçï, iespçjams, tas ir saistîts ar PMS.
Varbût varat ieteikt kâdu homeopâtu, ko varçtu apmeklçt?

mediíis
Re: Homeopâts
13.10.2004 20:12

Dr. Vecvagari I. vai dr. Kalsnavu A.
ative
Re: Homeopâts
13.10.2004 21:00
Vai varçtu kâdus datus (tel.vai adresi) ðiem ârstiem?
alise
Re: Homeopâts
13.10.2004 22:02
es dzirdejusi esmu,ka ARSA Limba esot krutaa homeopate
Re: Homeopâts
13.10.2004 22:12
krutaa - tas kaut kas ar krûtîm sakarâ ? speciâliste krûðu slimîbâs ?
Re: Homeopâts
13.10.2004 22:21
otto.Tas ir domaats ljoti staava.Kursh katrs nevar uzraapties.Bet tas jau par cenaam droshi vien teikts:)
Re: Homeopâts
13.10.2004 23:16
Ja ir sakars ar menesreizem tad varbut ari no tam sap? ))) Tad jums jau jaapmekle ginekologs un japrasa to nosutit jus uz ultrosonografiju. Ir tada slimiba ka endometrioze. Tas bija pirmais kas ienaca man prata. Par to vari palasit saja foruma ievadot sas slimibas nosaukumu mekletaja. VAi bija damu diskusija kuru ignoreja med. personals pilnigi (damas attieksme :))) Te pat pirmaja lapaspusse.
Par homeopatiju neesmu labas domas. To ari neslepu nekad.
Veiksmi.

Re: Homeopâts
13.10.2004 23:20

Что такое эндометриоз?

Предменструальная и менструальная боль часто связана с эндометриозом. Это довольно распространенное заболевание, которое характеризуется появлением клеток эндометрия (слизистой оболочки матки) в местах, где им быть не положено: в стенке матки, маточных трубах, яичниках, на брюшине, в мочевом пузыре, прямой кишке и в более отдаленных органах. Скопление клеток в нетипичных местах принято называть "очагами эндометриоза". Эти клетки ведут себя точно также как те, что находятся в матке, т.е. ежемесячно "менструируют", однако во время менструации у женщины может быть кровь в мокроте, моче. В яичниках нередко образуются эндометриоидные кисты.

У женщины, страдающей эндометриозом, каждый месяц за 3-10 дней до менструации наступают "черные дни", характеризующиеся болями в животе различной интенсивности - от легкого дискомфорта до необходимости лежать, принимать обезболивающие средства и даже до полной потери трудоспособности. Перед менструацией и в первые ее дни боли могут отдавать в прямую кишку, крестец, ягодицы, ноги, спину и т.д. Особенно сильными могут быть боли при половой близости, что делает ее невозможной. Могут наблюдаться также вздутие живота, головные боли, головокружение, тошнота, рвота.

Бывают, однако, и случаи, когда даже выраженный эндометриоз никак не проявляется.

Эндометриоз нередко сочетается с бесплодием, что объясняют наличием спаек в малом тазу и нарушением процессов созревания яйцеклетки. Однако необходимо подчеркнуть, что далеко не у всех больных с эндометриозом отмечается бесплодие, и очень многие ученые считают связь между ними недоказанной, если только проходимость труб сохранена.

Как распознают (диагностируют) эндометриоз?

Описанные выше признаки эндометриоза и данные УЗИ позволяют заподозрить это заболевание. Но точно установить диагноз можно только путем эндоскопии, гистеро- и лапароскопии, которые позволяют осмотреть полость матки и органы брюшной полости, не прибегая к большой операции.

Какие существуют методы лечения эндометриоза?

Основные цели лечения: избавить женщину от боли; уменьшить кровопотерю и связанную с ней анемию; способствовать наступлению беременности.

Существует три основных метода лечения эндометриоза:

I - неоперативный - с помощью лекарственных средств;
II - хирургический;
III - комбинированный - сочетание хирургического и лекарственного лечения.

В настоящее время оперативное лечение все чаще выполняется во время лапароскопии.

Что используется для неоперативного лечения эндометриоза?


Препараты, подавляющие овуляцию или полностью подавляющие функцию яичников. Последние как бы имитируют состояние климакса и могут вызывать соответствующие явления: приливы, сухость слизистых и др., которые проходят после прекращения лечения. Современные препараты вводят один раз в месяц (Декапептил Депо), курс лечения обычно составляет 6 месяцев. После отмены лечения менструальный цикл восстанавливается через 30-80 дней.
Натуральный прогестаген Дюфастон также применяется для ослабления симптомов (особенно боли внизу живота) и для регрессии участков поражения. Это достигается без подавления овуляции, поэтому у больных в процессе лечения сохраняется способность к зачатию.

К сожалению, и симптомы эндометриоза нередко возвращаются, однако передышка в болях и кровотечениях исключительно важна для этой категории женщин.
http://www.solvay-pharma.ru/patients/gyn/article.asp?id=650

Tur pat var izlasit par medikamentu blakusparadibam un citam problemam.

ative
Re: Homeopâts
14.10.2004 10:10
Cien.dr.Raimond!

Tieshi pie temas "endomitrioze" paradijas mans pirmais komentars shaja foruma, jo - man ta ir bijusi un tas simptomus es zinu loti labi. Kopsh ta laika ginekologs ir mans milakais arsts, un protams pie vina ar savam sudzibam versos pirmkart. Ta ka - si versija atkrit.
Runajot par homeopatiju - neesmu tik skeptiska. Varbut tapec, ka ta man dzive jau ir palidzejusi. Un musdienu kimizetaja pasaule mes aizmirstam, ka medicinas pamats ir nacis no dabas.

Re: Homeopâts
14.10.2004 12:51
Pag, active, minçja gremoðanas sistçmu un gremoðanas traucçjumus. Nejaukt ar sâpçm vçderâ.
Ja nav atrasta kuòìa-zarnu trakta patoloìija, parasti runâ par funkcionâliem traucçjumiem (kas ir ïoti izplatîta lieta). Domâju, homeopâts ir, pareiza taktika
(parasti saku - pie nosacîjuma, ka kârtîgi izmeklçts - alternatîvâs metodes OK).
Re: Homeopâts
14.10.2004 15:47
to Actie :)))

Ok. Labi. Ka es vuru zinat pie ka un kad tu biji. :))) Par to tu nemineji :)))

mediíis
Re: Homeopâts
15.10.2004 22:20

Dr. asistentam Raimondam - vai Jûs kaut ko zinât par homeopatiju ? Tas , ka es par Jums esmu sliktâs domâs - vçl nenozîmç, ka esat slikts cilvçks , vai pasarg Dievs, neizglîtots feldðeris. Tâdçï par homeopâtiju kaut kas jâzina, tâ jâapgûst . Un ja liekâs tad - jâmet krusti - varbût tikai râdâs.
kaut ko no kaut kurienes nokopçt vai norâdît , kur meklçt - vçl nenozîmç , ka mediíis erudîts- jâbût pieredzei - kaut negatîvai - lai par to spriestu. Bet Jûs uzòematies Augstâ Soìa amatu - runâjot par homeopâtiju , Jûs neïaujat citiem izvçles iespçjas - acîmredzot esat jauns un ïoti kategorisks. Kâds kolçìis noliedza homeopâtiju, bet kad pats saslima - tad pçdçjâ instance izrâdîjâs homeopâtija. Skataties, ka tik vçl kâdam tâ nesanâk...
Re: Homeopâts
15.10.2004 22:26
Katrai medicînas nozarei sava vieta.
Sava - íirurìijai , sava terapijai, sava homeopâtam, sava vieta ausrumu meicînai un pat Elejas Veronikai ir sava.
Ja katrs zin savas iespçjas un savu darbîbas lauku un neuzòemas dieva lomu un naudas kârç naizmirst par savâm iespçjâm, tad viss ir kârtîbâ.
Lai arî cik reâls esmu, tomçr ðad tad sûtu pacientus gan pie homeopâta, gan iesaku aizbraukt pie Veronikas.
Re: Homeopâts
15.10.2004 22:55
Jau par to diskutejam. Agrak. :))))

to medikis.
Kur jus redzejat ka es slikti pateicu par homeopatiju ka VISPARPIENEMTO MEDICINAS nozari? Nevajag lasit starp rindam un vel ko klat piefantazet. ;)) Homeopatijai ir sava vieta. Otto jau dzirdeja un lasija, faktiski atkartoja manis teikto agrak. Laikam es ta nerunatu ja nebutu pieredzes :))) Ja tiesam esmu jauns un dazreiz parak virzits uz kategoriskakam metodem. Tiesa ir.
Par so "...Jûs uzòematies Augstâ Soìa amatu - runâjot par homeopâtiju , Jûs neïaujat citiem izvçles iespçjas ...", vai tiesam viena rinda (Par homeopatiju neesmu labas domas) jus saskatijat pat so? :))))
Par to kopesanu no citiem internet saitiem. Es (teiksim ta) labi orientejos interneta, varu atri atrast meklejamo. Kadek man javelta pusdienas skaidrojot par kadu jautajumu kas tas ir ja var vienkarsi nokopet? Par eruditu sevi neuzskatu, ja tads butu tad jau nesedetu ar arsta paliga diplomu. Par tiem krustu mesanam, labak dazreiz pateikt ko briesmigaku (vai iespejami briesmigo foruma, ne ka pateikt - o kundzinj tev viss ir OK, bus labi) un lidzigi tada gara. Kapec? Tad cilveks atrak dosies pie arsta ( saja gadijuma daleji). Vel cilveki biezi neizskaidro jautajuma butibu un kad pie ka jau bijusi, nekad nenemu uz sevi lomu apsaubit arsta specilista teikto (saja jautajuma). Un sanak ka velti iztereji laiku.

Velu tev labu vakaru un ari veiksmigas brivdienas. :)))
Ceru uz sadarbibu foruma ietvaros. Veiksmi.

Re: Homeopâts
15.10.2004 23:36
Dr.asist. Raimonds
Vai vakar radio spçlçja Tev? Tâ bija Tevis izvçlçta grupa?
Re: Homeopâts
16.10.2004 00:18
Ja par radio 102,7 Tad ja. Un? :))) )))

Re: Homeopâts
16.10.2004 00:37
Man patika. Laba gaume.
acis
Re: Homeopâts
16.10.2004 00:41
http://www.discretos.net/go.php?id=346
Re: Homeopâts
16.10.2004 01:03
Saits pilns ar virusiem :)))) ))

mediíis
Re: Homeopâts
16.10.2004 18:42


Dr. asistentam Raimondam - pacientam - ne katram var teikt kaut ko briesmîgu - tâds var tûlît pat aiz durvîm nomirt . Cilvçkus nevajaga biedçt - viòi jau tâpat nobiedçti - vienkârði jâmudina rûpçties par savu veselîbu un apmeklçt ârstu, kurð varçtu sniegt viskvalificçtâko palîdzîbu. Un , ja ir problçmas - jâsaka - kâdas un kâpçc ðo speciâlistu bûtu vçlams apmeklçt. Bet kaut kâda minimâla cerîba jâdod, lai smagos gadîjumos ,cilvçks íepurotos. Tâ kâda mana paziòa - 25 gadus cînîjâs ar onkoloìiskâm lietâm, ja nebûtu homeopâtijas un dabas produktu - viòa bûtu jau pçc 1. operâcijas nomirusi.
Speciâli Jums lûgums - apmeklçjiet 22. okt . pl. 14 , Elizabetes 2 , vâcu un Latvijas ârstu kopçju pasâkumu - par ginekoloìiskâm un augð, elp.c saslimðanâm. Bez maksas. 23. x pl. 10 - izvadterapija un pretsâpju terâpija. 5 ls dalîbas maksa ( zviedru galds - arî bûs ).
Raimond, aizejat - tur varçsiet saòemt daudz literatûras. Homeopâtiskâ ârstçðana drîzâk ir patoìençtiskâ ârstçðana- ceru , ka saprotat ko tas nozîmç. Ieejat Homeopâtiskâ aptiekâ - tur daþreiz ir literatûra , ko var nopirkt - drusku palasiet - un sapratîsiet to , ko ðobrîd vçl neesat iepazinis. Tas bûs interesanti, jo izskatâs , ka esat zinâtkârs un ïoti izpalîdzîgs un atsaucîgs. Turpiniet mâcîbas . Raimond, un tad gribçtos ar Jums atkal pakontaktçties forumâ. Tiekamies pçc nedçïas.
:((((
Re: Homeopâts
16.10.2004 19:13
palasiju www.homeopatija.lv un pavisam apmulsu.Arî man negribas ticçt,ka homeopâtija varçtu palîdzçt.Esmu gan mçìinâjis,bet rezultâtu nebija.Varbût,bet diez vai!
Re: Homeopâts
17.10.2004 00:50
Dzivoju diezgan talu no Latvijas. Diez vai varesu so lietu apmeklet. Medikis - pacients ir primars, tadel nedosu vismaz sa foruma ietvaros to bendet ar jus ieteikto homeopatjas metodem ONKOLOGIJAS slimnieka arstesana. Redzeju tadus - SORLOTANS, jus no tiem acimredzot esiet. Un acimredzot tiesi ar so BIZNESU saistits. Vai esiet nodarbinats blakus esosa tiesi NEARSEJOSA bet - REHABILETEJOSA nozare.



Ziòojums rediìçts (17-10-2004 00:52)
mediíis
Re: Homeopâts
17.10.2004 21:49


Sorry , Raimond, vai strâdât ar bçrnu cerebrâlâs triekas slimiem bçrniem- ir bizness un gût rezultâtus - tas ir bût ðarlatânam ?? Vai strâdât ar slimniekiem pçcinsulta stâvoklî - arî ðarlatânisms? Ar diska trûcçm, koksatrozçm , skoliozçm u.t.t.. Starp citu - vai Jums ir skaidrs , kas ir rehabilitâcija ? REHABILITÇJOÐA - bûtu pareizâk. Ko tâ sevi ietver ? Tie ir 6 gadi augstskolâ , tad vçl specializâcijai nepiecieðamâs lietas - manuâlâ medicîna, ârstnieciskâ vingroðana, masâþa, siltumprocedûru, elektroprocedûru, ûdensprocedûru apgûðana , Bobath metode, PNF metode u.c. metodes , ko apgûstam, zinâm tâm indikâcijas un protam visas iepriekð minçtas lietas paveikt savâm rokâm. Gan medikamentu , gan arî homeopâtisku lîdzekïu pielietoðana - tâ arî ir viena no ârsta rehabilitologa iespçjâm.
Un , ja Jûs sakât , ka rehabilitâcija neârstç - tad Jûsuprât, ârstçðana ir nosûtîðana pie cita speciâlista?! Jums gan viegli - tikai nobiedçt pacientu un nosûtît kaut kur citur un nevis reâli palîdzçt.
Runâjot par onkoloìiju - operâcija vien vçl tâdus pacientus neatveseïo . Pameklçjiet literatûru - ârzemju. ðiem slimniekiem tiek rekomendçta ârstnieciskâ vingºoðana, krûts vçþa gadîjumâ - pçc operâcijas - limfasdrenâþa u.t.t. VAI TAD CILVÇKU ÂRSTÇ TIKAI TABLETES ?
mediíis
Re: Homeopâts
17.10.2004 22:10


Raimond, apsaukât mani par ðarlatânu - vai, cik neglîti . Droði vien , ja Jûs bûtu mans pacients - tad Jûsu domas mainîtos - PACIENTS IR PRIMÂRI , BET JÛS AR SAVU NEIZGLÎTOTÎBU MEDICÎNAS DAÞÂDÂS NOZARÇS , neïaujat katram izdarît savu izvçli. Jums nav pacients primâri - Jums savas ambîcijas primâri. Saprotu , ka esat pret homeopâtiju un rehabilitâciju . Un nedod Dievs , ka kâdreiz Jums varbût tikai ðîs divas medicînas nozares palîdzçs , piem. , diska protrûzija , traumas u.t.t.. Bet , ja Jums bûtu pazîstams kâds rehabilitologs, viòs Jums pamâcîtu kâ smagumu celt , lai nerastos diska trûce, kâ pareizi sçdçt pie datora, kâ iekustinât paralizçtas ekstremitâtes - un paskat kaut kâds ðarlatâns rehabilitologs vaiga sviedros nostrâdâjas ,un cilvçks var atkal iet pats savâm kâjâm.
SKUMJI UN ÞÇL Jûsu , ka atkal uzòematies soìa lomu un apmçtâjat homeopâtiju un rehabilitâciju - daudzie pacienti Jums nebûtu pateicîgi.
Un , ja Jûs zinâtu - kas tâ ir baudu redzçt , ka tieði fiziskâs rehabilitâcijas metodes palîdz cilvçkiem atveseïoties . Raimondiò, es kâ sieviete nebaidîtos stâties Jums ,jaunam un ambiciozam jauneklim pretî - kurð no mums labâk tiktu galâ ar pacientu atveseïoðanu ?
Re: Homeopâts
17.10.2004 22:13
Man gan ðíiet ka homeopâtus un rehabitologus nevajadzçtu likt vienâ rindâ.
Pçc manâm domâm ðajâs specialitâtçs nav nekâ kopçja. ja nu vienîgi - abas ârstç un abas nepielieto tradicionâlus medikamentus.
Re: Homeopâts
17.10.2004 22:45
Aarsti ir kompetentaaki nekaa naudas nokaaseeji- homeopaati, Latvijaa ar to nodarbojas tie, kas visu dziivi nodzeerushi. Baigie jau homeopaati. Un vispaar uz vinjiem nepaljaujieties!!!
Re: Homeopâts
17.10.2004 23:26
mediíis

Es te pirms laika tev uzdevu jautâjumu, neatbildçji. Laikam jau visu (mans jautâjums) nevar izârstçt.

Mani novçrojumi ir, tâdi, ka homeopâtija palîdz tad, ja nav bijusi nopietna kaite. Tâda apârstçðanâs vien sanâk. Trakâkais ir tad, kad vieðat veltas cerîbas neârstçjami slimiem, vai tâdiem, kuri nopietni slimi, un bailçs no rûgtâs patiesîbas (uzzinât diagnozi), vçrðas pçc palîdzîbas pie jums. Un tas, bieþi, ir beigu sâkums.

Darbojies, bet Dieva dçï, neuzòemies tâ lomu.

Nesalîdzini sevi ar rehabilitalogiem. Esmu vçrsusies pçc palîdzîbas pie diviem, manuprât, izciliem ðî amata meistariem, un tur nu runas par homeopâtiju negâja.
Re: Homeopâts
17.10.2004 23:53
to medikis
Ko jus vienmer maniem vardiem klat pielieciet veselu kaudzi ar savejo?

Autors: mediíis
Datums: 16-10-2004 18:42
"...Homeopâtiskâ ârstçðana drîzâk ir patoìençtiskâ ârstçðana- ceru , ka saprotat ko tas nozîmç...."
Cik zinu patogenetiska arstesana bus tada arstesana kad megina darboties ar patogenezes faktoru. Ta teiksim. Saviem vardiem. Apmeram ka diabetikim dod insulinu.

Jautajums. Ka homeopatija var so darit? Varbut ISTAI (Velreiz atkartosos IISTAI, nevis tadai par ko vinu daudzi nosauc, loti biezi, Latvija) ir sava loma ka blakusterapijai, vai paligterapijai jau notiekosai, realai terapijai. Bet nosaukt vinu par patogenetisko, tas butu - pateikt daudz. Es to liktu ka etiologisku medicinu.

Un vispar cik zinu Latvija ar so medicinas nozari var nodarboties Arsts homeopats. Kurs ir sertificets saja nozare. Nevis ka paslaik - katrs kurs grib. No tadiem gibetajiem si nozare smagi cies.

Nekada gadijuma negribu noliegt lielo jegu un vajadzibu no rehabilitacijas ka tadas, bet Arsta rehabitologa prieksa klanos.
Nevajag izlikt ari mani par mulki ludzu.

Pie tam ja jus uzmanigi lasijat vards Sarlotans stav viena teikuma, bet to kura nozare stradajiet jus stav cita teikuma, vel aiz varda VAI. ;) Jums ir hipertrofeta reakcija. ;)



Ziòojums rediìçts (18-10-2004 00:40)
Re: Homeopâts
18.10.2004 00:11
to otto
Tiesi ta ari ir. :))



Ziòojums rediìçts (18-10-2004 00:38)
Re: Homeopâts
18.10.2004 00:47
to medikis
Un ludzu nestastiet par rehabilitaciju man vairak ne varda. :) Es zinu ka un ar ko ta strada. Pats paspeju pamacities ergoterapiju RSU Rehabikitacijas fakultate ;))))) Bet sanaca ta ka dabuju Uzturesanas atlauju dzivot arzemes, ilgi domaju ko darit un, un aizbracu.

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 8?
Ziņa: