lēni aug bārda

Aizsāka shadowman 

lēni aug bārda
29.08.2015 23:05
Kas varētu būt par iemeslu, ka ļoti lēni un "šķidri" aug bārda? Ka nodzenot, kaut kas izdīgst minimāli tikai 5 dienā. Vecums 24, augums 180cm, svars 75.5 kg, acis zilas, mati brūngani, ādas tips-normāls, apmatojums uz krūšu rajonā -nav, zem nabas-ļoti maz, seksuālās aktivitātes-nav. Slimības vēsture-depresija, gastrīts.
Re: lēni aug bārda
29.08.2015 23:15
Būtu priecājies
Man no rīta skujoties vakarā ir jau labi pamanāmi rugāji. 5 dienās esmu jau meža vecis... nekāds cukurs.
BET... esmu spalvains visur un daudz.
Testosterons vecīt... testosterons...
Vienīgi emu arī +10 gadus vecāks. Neatceros kā man bija 24 gados

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: lēni aug bārda
29.08.2015 23:23
Tautas folklors saka, ka bārdu vajag mēslot, lai labāk augtu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: lēni aug bārda
29.08.2015 23:46
jip.. medu no āras un pīļu mēslus no iekšas ;)
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 14:52
Daudz kas atkarīgs no genofonda. Pieticīgais apmatojums un zilās acis norāda uz genofondu,kas prasās pēc uzlabošanas. Jāpārbauda testosterona līmenis asinīs. Oliņas turēt vēsumā. Saulē nenēsāt melnas pieguļošas peldbikses.Naktī gulēt bez apakšbiksēm un viegli segties. Ķiplociņi, rieksti (pistācijas), pipariņi (ne malti). Ārstēt gastrītu. Parunāt ar endokrinologu.
Pārāk liels teestosterona līmenis izsauc matu izkrišanu pieres rajonā.Pinnes. Ēst produktus, kas satur B grupas vitamīnus. Saules vannas ,peldēšanās .
Ja ir erekcija uz sievietēm,tad par bārdu nav ko uztraukties.
Lai saprāts un cerība.
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 16:22
gastrīts tika izārstēts, dzerot, omeprazolu un mainot ēdienkarti (rīsi, grīķi, putras, zupas, tomāti, gurķi, loki). testosterona analīzes tik taisītas.
Rādītājs 9,98 ng/mL (normas robežas norādīts ka jābūt 1,42-9,23 ng/mL)
moljers
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 17:04
neko nejauc ?
9.98 ?
nedaudz neticami, kopā ar aprakstīto - nekādas hiper androgēnu pazīmes tev nav
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 17:14
neko nejaucu, analīžu izdrukā skaidri redzams-http://i.imgur.com/8jJui1e.jpg
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 18:00
Mazdakteri... Tev nedaudz pieklibo endokrinoloģija?
Testosterons NEIZRAISA nekādu matu izkrišanu. Tas ir nedaudz dziļāks process... bet man ir interesanti, vai Tu par to esi lietas kursā...

Mums tik zema tā norma? USA šķiet līdz 15 skaitās norma. Man ir 10-11 aptuveni.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 30.08.2015 18:04 by Mateus.
Re: lēni aug bārda
30.08.2015 18:51
Anaboliskie steroīdi
ASV Dermatoloģijas akadēmija noskaidrojusi, ka anabolisko steroīdu lietošana veicina matu izkrišanu. Tiem uz ķermeni ir līdzīgs iespaids kā policistisko olnīcu sindromam, un arī sekas ir līdzīgas. Kad atteiksies no steroīdiem, matu izkrišanai vajadzētu apstāties.
________________________________________________
Par maz vājš apmatojums. Testosterons ir viens no vīriešiem raksturīgā apmatojuma veidotājiem. Par daudz pilikpaurība.Jo tas saistās ar pastiprinātu visu dziedzeru darbību,arī matu folikuli. Bet liels testosterona daudzums izraisa super stresa situācijas. Stresa laikā mati tiek zaudēti. Iet runa par galvas matiem.
Protams,ka mati izkrīt daudzu iemeslu dēļ.
_____________________________________________
Te jāskatās testosterona vidējais līmenis ilgā laika periodā. Arī puberitātes sākuma periods. Jebkuras analīzes jāskatās kopā ar references rādītājiem.
Japāņiem leni un maz aug bārda. Viens no iemesliem treknas zivis ,kas satur A vit. Tas veicina matu augšanas bremzēšanu.Toties B grupas vit. veicina bērdas augšanu. Protams, ja ir olbaltums kalcija ,zinks...,Nav stress, saindēšanās....
Lai miers un labestība.Sevišķi skarbajam Mateusam, kas pret mani nav vienaldzīgs.



Edited 1 time(s). Last edit at 30.08.2015 18:55 by Mazdakteris1.
Re: lēni aug bārda
31.08.2015 01:18
Tātad Mazdakteris apgalvo, ka testosterons dihidrotestosterons ir viens un tas pats?
Iedod man konkretu atsauci, kur medikji apgalvo, ka testosterons izraisa matu izkrisjanu vai ari to izraisa to sintetiskie analogi. Preteja informācija ir pilns medscape.com Bet kā ir ar Tavu mistisko apgalvojumu?
Re: lēni aug bārda
31.08.2015 11:46
Kas par daudz, tas par skādi. Plikpaurība ir iedzimta , ģenētiska saslimšana vai nepilnība. Tātad, ne visiem super testosteroniem mati izkritīs. Testosterons un tā daudzums nodrošina vīrišķo pazīmju veidošanos. . Apmatojums, balss, oliņas, tieksmi ,platos plecus, šauros gurnus, rupjo balsi. Tas ir medicīnas kanons.
Tomēr te ir variācijas. Te darbojas daudzi faktori. Iedzimtība, dzīves veids, indivīda vecums,uzturs. Jau minēju piemēru par japāņiem.
Mūsu uzdevums nav strīdēties par lietām,ko līdz galam nesaprotam. Dot izziņas materiālus un dot virzienu uz kurieni jautātājam jāskatās.Cien. Mateus ir indivīds. Indivīda personīgā pieredze nav pamats diagnožu noteikšanai un secinājumu veikšanai pret citu jautātāju.Daudz ko nosaka arī laiks.Es balstos uz akadēmiskājām zināšanām un ilgo ārstniecības praksi.Protams, tā nevar aptvert neaptveramo.Tāpēc jau eksistē endokrinologi,urologi, andrologi ,dermatologi,infekcionisti,alergologi,imunologi.Sievietēm ginekologi.
Jautātājam jādomā kopā ar ģimenes ārstu.Šajā gadījumā vajadzīgs sākumā endokrinologs un andrologs,manuprāt.
Cieņā.
Re: lēni aug bārda
31.08.2015 14:00
Smalk
Tad nu tā... Tevis minētā dermateloģijas akadēmija skaidri un gaiši raksta - var ietekmēt... VAR... tāpat kā saule, slikts ūdens utt utjp. Ietekme notiks netiešā veidā, bet gan pakārtotai DHT sintēzei. Testoterons pats par sevi, var izraisīt tikai lielāka apmatojuma veidošanos, bet DHT savukārt var (un parasti arī to dara) veicināt matu izkrišanu. Tas tā īsumā. Šajā gadījumā tāpat jāsāk ar normālu endokrinologu... ja tiešām ir akūti svarīga tā bārda.
Re: lēni aug bārda
31.08.2015 20:38
........



Edited 1 time(s). Last edit at 20.07.2016 23:51 by janch.
Re: lēni aug bārda
31.08.2015 21:41
Aj... neķer kreņķi! :)
Tas ir sīkums.
Kad man bija 20, čomiņi daži jau audzēja riktīgu bārdu... bet man nekas tai laikā īsti neauga - NEKUR :D
Tagad... besī skūties, tādēļ gludi skūta seja, man ir tikai reizi nedēļā :)
Re: lēni aug bārda
07.09.2015 09:30
Vēlreiz atkārtoju. Ir tautas, kuriem bārdas aug pašķidri. Indiāņi, japāņi u.c. Tas nenozīmē priekš viņiem pasaules galu. Tā ir uzpūsta problēma. Šoreiz tiešām pievienojos Runcenei. Problēma ir galvā. Man arī visu mūžu nav bijusi ražena bārda. Es kaut kā nesaspringu.
Ir gorillas tipa cilvēki un ir Atēnas tipa cilvēki. Tur neko nevar darīt. Tikai līksmot un dzīvot jautri.
Re: lēni aug bārda
07.09.2015 18:01
Atbilde maniem oponentiem.Padoms bezbārdim.

http://apollo.tvnet.lv/zinas/modelis-ziedo-seksualo-dzivi-lai-saglabatu-matu-skaistumu/704072
Re: lēni aug bārda
08.09.2015 00:58
Mazdakteri... nu jau sāk kļūt galīgi neriktīgi... Tu reāli to tur tuftu te ieliki kā pierādījumu? ...
Vienīgais trūkums – zāles pārveidoja testosterona līmeni organismā, tādējādi novedot pie seksuālas disfunkcijas. ........Tikai trīs gadus vēlāk, viņš, konsultējoties ar pētniekiem, atklāja dabiskāku zāļu paveidu, kas izlīdzināja kaitīgo hormonu līmeni vīrieša organismā....... WHAT???? :D

Giorgos Tsetis
He experienced sexual dysfunction in his early 20s as a result of taking the hair loss preventative Propecia

Tālāk seko VĀRDS VĀRDĀ tas ko es Tev minēju par DHT(!!!!!!):"After intense research, the then-21-year old decided he'd take Propecia, the FDA-approved drug that curbs baldness by preventing the conversion of testosterone to dihydrotestosterone, or DHT, in the body." blā blā blā.... jo tieši DHT veicina matu izkrišanu, nekas cits...

Tālāk.... He noticed his libido was low .... Tu atšķirību JŪTI??? Nevis erekcijas problēmas, bet zems libido... un ja tā...pašam tas rada 0 diskomfortu, jo vnk NEGRIBAS... nevis nevar...

Tālāk par dabīgajām zālēm kuras it kā atrada...""I told him that there were a few natural ingredients that helped with hair loss," oriģinālā nevis hormonus izlīdzināja, bet gan it kā var audzēt matus dabīgi... un WOW kāds netisams pavērsiens....The two then came together to create a vitamin supplement called Nutrafol, which contains ingredients that naturally promote hair growth. ....tb tupa preparāta reklāma un nekas vairāk http://www.nutrafol.com/ ;)

Tu varbū veic kādu izpēti pirms nodarboties ar demagoģiju? :/ Man atrast tā modeļa datus aizņēma apm 20 sekundes... Raksts LV ir sadzejots no 3 iztulkotiem teikumiem...bet Tu to iedevi kā padomu cilvēkam :D

Ņem oriģinālu :P
http://mashable.com/2015/09/06/sexual-dysfunction-baldness-model/

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 08.09.2015 01:00 by Mateus.
Re: lēni aug bārda
08.09.2015 19:09
Mateus. Kāpēc tu esi tik agresīvs un ieciklējies? Baigais profesors? Beidz lūdzu kašķēties.Noriebies.Gribi te valdīt savā agresijas eiforijā viens? Jau tā te nav neviena , kas dod padomus.Es esmu mediķis gan pēc diploma, gan pēc darba stāža.Kačā savus muskuļus un masturbē, ja vajag nodzīt savu psihopātiju.Nelec krāgā Dr.lv pastāvīgam konsultantam.Tev nav tādas tiesības.Ja administrācija tevi nenomierinās, tad zaudēs vēl vienu mazu bet pastāvīgu padomdevēju.
Cilvēks palasīs tevi, mani, Runceni un rīkosies vadoties no savām iespējām.Tāds ir Dr.lv kurss. Ne jau tev te sākt diktēt noteikumus.Es tavā lapā nelienu un nesaukāju tevi ne par muļķi ne par kaut ko citu. Ja vēlies varu tur izvērst kaut ko līdzīgi antipropogandai.Un uzdot jautājumus par tavu anabolo hormonu reklamēšanu,pārkāpjot Ārstniecības likumu. Jo tev nav ne license, ne mediķa diploms. Tā, kā nesāc.
Es saku to ko zinu. Puisim jāiet pie endokrinologa. Es izsaku savas versijas.



Edited 3 time(s). Last edit at 08.09.2015 19:19 by Mazdakteris1.
Re: lēni aug bārda
08.09.2015 21:29
Mazdakteri - es visu sarakstīju pa punktiem. Atspēkojot KATRU Tavu apgalvojumu. Pamatojot. Ar atsaucēm... nevis ar tulkotu (nepareizi iztulkotu un ar no konteksta izrautām frāzēm) Apollo.lv raksteli, kuru uzmeistarojis kāds tīnis 30min laikā ;) Raksts ir ielikts pie Apollo izklaides, lai gan ir tulkots no reklāmraksta. Jeb Tu tā arī neatvēri oriģinālo rakstu, no kura tas ir ĻOTI nemākulīgi "tulkots"? :)

Es nestāstu, ka zinu medicīnu, bet tādu lietu, ka DHT nevis T ir atbildīgs par matu izkrišanu jau nu būtu jāzina pat slimnīcas sanitāram ;) Un Tevis minētā rakstā ir turpināta šī pati tēma. Bet par endokrinologu - šķiet jau reizes 5 visi te iesaistītie ieteica :)

Es ar lielāko prieku, izlasīšu atsauces par kādu klīnisku pētījumu, kurš parāda kaut viena Tava (subjektīvi Tava) apgalvojuma par testosteronu patiesumu. Ja saki ko zini... tad ĻOTI lūdzu - kur Tu uzzināji, ka T. (un nevis DHT) izraisa matu izkrišanu ;) Labprāt iemācīšos ko jaunu. Jau iepriekš pateicos :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: lēni aug bārda
10.09.2015 01:27
Brīdina pat ielu vingrotāji.
_________________________________________________
http://ieluvingrosana.lv/site/31202
http://test.narcomania.lv/pub/index.php?id=8&qa_grupa=10&show_all=0&search_qa=&limit=50

http://www.gudrinieks.lv/referati/kursa-darbs/or-lo-stero-du-lietosanas-noz-me-un-ietekme-uz-sportista-ves-puslapis8.html



Edited 2 time(s). Last edit at 10.09.2015 01:47 by Mazdakteris1.
Re: lēni aug bārda
10.09.2015 08:16
Tev reāli kaut kādi kompleksi par šo tēmu?
Jo neesmu redzējis, ka tā ceptos par alkoholu un nikotīnu, lai gan no tiem 2 mirst katru dienu... daudz cilvēki ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: lēni aug bārda
10.09.2015 08:47
"Tāpat visiem zināma ir putīšu veidošanās puišiem pusaudžu vecumā, kad ģenētiski testosterona līmenis sasniedz savu virsotni" ....vai tiešām? Un es kaut kā dzīvoju pārliecībā, ka testosterona līmenis, kristies sāk tikai pēc 25 gadu vecuma, bet acne izraisa nevis testosterona līmenis, bet gan tā straujas svārstības. Pubertatē, notiek tieši šīs te testosterona līmeņa svārstības, respektīvi testosterona līmenis palielinās un pēc tam paliek relatīvi viena līmenī, bet ap 25 gadu vecumu (vīriešiem) sāk kristies. Pie 50 gadu vecuma, vīrietim tas jau būs ~4x zemāks nekā 25 gados, kad tas vēl ir pīķa līmenī (augstāk minētajā "zinātniskajā" darbā ir minēts, ka tas ir tīņa vecumā).

Tādi ļoti interesanti avoti tiek izmantoti kā pamatojums.

PROTAMS, ka viss kas ir no ārpuses, viss ir kaitīgāk par paša organisma radīto... tieši tapat ir ar gremošanas enzīmiem, ar melatonīnu utt utjp. Bet reāli nesaprotu šo antipropogandu... pie kam ar neargumentētiem faktiem... ar atsaucēm uz Apollo, dažādiem nesaprotamiem forumiem un vidusskolas referātiem. Tev tiešām nav vienalga, ko dara citi.. pie kam APZINĀTI...nevis netīšām ;) Ja nav - tad stājamies vienā armijā un cīnamies pret alkoholismu un smēķēšanu :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 6?
Ziņa: