rehablitacija izglitibas iespejas

Aizsāka SpP3 

rehablitacija izglitibas iespejas
16.09.2015 20:48
Varbut ne isti tomer pareiza vietaa izveidoju teemu. Bet tomer uzrakstishu sheit.
Intereseja veselibas aprupes nozares- precizaak rehabilitacija . Studiju progrmmas ortozešana-protezešana/tehniskais ortopeds (rsu) vai fizioterapija (du,lspa,rsu). Izpeetot darba iespeejas latvijaa izdaariju secinaajumu,ka fizioterapijaa ir diezgan plašas darba iespejas un daudz darba piedavajumu ( bet neipashi patik shi nozare). Tehniskais ortopeds (vairak interesee) bet mazak darba iespeju+ darba tirgus pieprasijums sheit latvijaa. Ko jus domaajiet par izglitibas iespeejam rehabilitacijaa vai shim augtaak minetaam specialitateem?
Re: rehablitacija izglitibas iespejas
17.09.2015 09:47
Man riebjās jēdziens "darba tirgus pieprasijums". Tas ir kaut kāds sasodīto kapitālistu izgudrojums. Viss ir ļoti vienkārši. Ja Tu būsi labs speciālists savā nozarē, tad Tu būsi pieprasīts jebkurā gadijumā. Netkarīgi no iespējām un tirgiem. Savukārt ja nebūs, tad Tavu vietu ieņems cits, kurš labāks. No šī te teiktā izriet svarīga morāle. Mācies to kas vairāk interesē. To Tu varēsi vieglāk un labāk apgūt. Ja mācīsies to kas neinteresē, būsi kā visi un tad Tev būs jāstāv rindā tajā darba tirgū un jāgaida kamēr kāds Tevi ar mega atlaidi nopirks.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: rehablitacija izglitibas iespejas
17.09.2015 23:08
darba tirgus pieprasījums ir elementārs jēdziens, kurš apzīmē viena vai otra nozares speciālistu trūkumu.
Re: rehablitacija izglitibas iespejas
17.09.2015 23:16
Domāju, ka rehabilitācijas jomai ir lielas perspektīvas.

Jautājums ir tikai par algu -- kā jau Latvijas medicīnā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 17?
Ziņa: