Laminine

Aizsāka Laima000 

Laminine
17.09.2015 13:16
Labdien. Versos pie jums ar jautajumu sadu. man ir loti reta slimiba( IPAH- idiopatiska pulmonara arteriala hipertensija).Paaugstinats spiediens plausu mazaja arteriju loka. Lidz ar so slimibu sirds strada smagak un asinsvadi sasaurinas. Nesenka dzirdeju par tadu vitaminu- uztura bagatinataju ka Laminine. Taka saja vitamina ietilpstot daudz augsanas hormoni,vai es drikstetu vinu pameginat? Bail par to vai tie asinsvadi nesak sasaurinaties atrak,sakara ar to augsanas hormonu? Paldies jau ieprieks.
Re: Laminine
17.09.2015 13:25
Nezinu kas tie par "vitamīniem" bet augšanas hormonu NEVAR uzņemt ar tabletēm utm. TIkai zemādas injekcijas. Kā arī viens pats, augšanas hormons nestrādā, tam vajag transportu - insulīnu. Atiecīgi lai HGH strādātu = HGH injekcijas + insulīna injekcijas... un tas viss ir ļoti smalka iun sarežģīta zinātne.

Apskatiju.. tās tak ir tupa aminoskābes... ieej jebkurā sporta veikalā un nopērc. Tikai daudz lētāk...



Edited 1 time(s). Last edit at 17.09.2015 13:27 by Mateus.
Re: Laminine
17.09.2015 14:00
Cilvēki, beidziet ar šitādām diagnozēm kaut ko grābstīties no tā, ko atrodat internetā.

Ja Tu gribi nodarboties ar pašārstēšanos, to nevienam nevar aizliegt, bet to var cilvēki, kam ir gribasspēks un zināšanas. Tu pat nezini, kas tur par vielām iekšā. To visu var izzināt, bet tas ir JĀDARA.

Un paļauties uz citiem, kas vienkārši pateiks -- lieto vai nelieto -- ir baisi bērnisķīgi un riskanti.
Re: Laminine
17.09.2015 14:24
Es vnk velejos kada arsta viedokli un tas ari viss!!!
Pseidi-arsts
Re: Laminine
17.09.2015 15:40
Shitajaa forumaa neviens labs aarsts neuzturaas, driizaak taadi "samozvanci", kas grib sajusties kaa aarsti vai labaakajaa gadiijumaa cilveeki, kas studee mediciinu vai sho to paarzina. Ne vairaak. Labiem aarstiem pietiek ar savien darba pienaakumiem un neviens bez maksas neko veertiigu nepateiks, kur nu veel neko par tevi nezinot.

Taa kaa labaakais, ko yu vari sanjemt atbildee ir, kads tev ir vecums utt. Sliktaakajaa gadiijumaa pasuutiis tevi dirst un nosauks par hipohondrikji utml. ;)
Re: Laminine
17.09.2015 15:58
Pulmonalā hipertenzija vispār ir tāda mistiska lieta un par to neviens neko daudz nepateiks. Bet kas attiecas uz Laminine, tad es neredzu jēgu maksāt tādu naudu. Nē, uztura bagātinātāji ir vajadzīgi. Pat nepieciešami. Bet tos jalieto ilgstoši. Pie tādas cenas tas ir grūti izdarāms un rezultāts noteikti nebūs iztērētās naudas vērts. Šīs specifiskās hipertenzijas gadijumā jāpievērš liela uzmanība uztura ierobežošanai. It īpaši taukainu un ogļhidrātiem bagātu. Vairāk kustību. Bet bez lielas slodzes. Cita starpā šī te uztura ierobežošana kā reiz prasītu uztura bagātinātāju lietošanu. Vienīgi ir šaubas tieši par Laminine.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Laminine
17.09.2015 23:07
http://www.bakernutrition.lv/aminoskabes izvēlies ko vēlies...lieto ko izvelējies :)
Re: Laminine
18.09.2015 16:29
Ja būtu lasīta sadaļa: Pacientu zināšanai, tad mēs varētu padalīties ar savām pārdomām.
Psedi-ārsts pareizi saka. Par intelekta līmeni ....pasaka valodiņa:)))).
Te viss notiek par velti un uz brīvprātības principa. Lieli speciālisti,kas orientējas īpatnējās diagnozēs te tiešām nav manīti.
Dažas domas ,ko nosaka saprāts ir, bet neredzot pacientu, pat to mazumiņu nevaru dot. Piedodiet.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 16?
Ziņa: