Ilgas problemas ar veselibu

Aizsāka JanisVire 

Sveiki, Man sobrid ir gandriz 27 gadi kops 13 gadu vecuma - visu laiku jutos slikti (nogurums, nevelesanas) ka ari ir strutaianas pumpas paduses, kajstarpe un uz muguras citreiz ari uz galavas paradas - CRO ir paaugstinats vienmer ~ 3 - 4x virs normas - dakteri vienmer ir teikusi ka tas ir no slikta dzives veida, esmu ar aptaukosanos. Si gada sakuma saka palikt pa visam bedigi Piemetas caureja - kas nepariet vispar! nu jau 11 menešus ir patstaviga caureja(parazitu nav, patalogijas nav, negrmojas un viss Gremosanas fermetni visi ir Ok iznemot alfa amilazi) tad nu beidzot apnemos mainit dzives veidu - atmetu smekesanu, saku sportot, mainiju uzturu. Bet rezulatai nak leni. Saku taisit daznedaadas analizes(pats pieprasot tas dakterim) Tatad ko secinaju - Nekadu STS, man nav paldies dievam - Hepatitu man nav- audzeja man nav. Sodien atklaju šādu ainu asins anlizes kuras biju pats ludzis -Gliadina IgG - 21.8 - ja esot virs 12 tad esot pozetivs. Ta ka savam dakterim lidz galam sen vairs neuzticos jo vina visas problemas vaino manu lieko svaru(kuru jau mazinu, bet problemas turpinas) Vai kāds kurs ir puslidz kompetens var mazliet konsultet?! Šobrīd paaustināts ir CRO, Gliadina IgG un pazeminata alfa amilaze - 12. Vienigais laiks kad jutos puslidz labi ir pec sporta zales/pirts - paris stundas ir laba pašsajūta. Tad ieiet ierastajā noguruma fāzē.. Strutainas pumpas joprojam ir - ir maza bet joprojam ir!
Re: Ilgas problemas ar veselibu
18.09.2015 13:00
Par tām analīzēm uzreiz nepateikšu, jāpastudē vispirms. Bet ja jau Tev ir situācija, kurā Tu jūties labi, tad atbilde +/- ir rokā. Tagad tikai jāpadomā ko Tu ikdiena tai rumpī tādu sūdīgu ielādē. Citādi sanāk, ka Tev caurām dienām jākačājās. Un vēl, vai Tu kādus vitamīnus lieto?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
moljers
Re: Ilgas problemas ar veselibu
18.09.2015 15:57
JA tu izdomā kādas analīzes tev vajag, tad jau vajadzētu arī pašam viņas skaidrot
Zin umņik Tavu viedkli man i nevajag! Es tikai cenšos saprast kas ar mani notiek - nu jau 10 mēnšus cenšos uzturēt labāku veselību, dzīvoju pat pārāk apzinīgi un tapat nejūtos tik labi kā agrāk. Un man besī ka dakterim ir pilnigi pajāt un man pašam jadomā! Es sliecos domāt ka man ciliakālija vai kā tā glutēna nepanesība - gribēju uzzināt kāda gudra cilvēka apstiprinājumu savām aizdomām jo patīk ka apstiprina kāds zinošs civlēks. Es ar lielāko prieku pats neatstētos, ja ārsts(āksts) pievērstu uzmanību man!!! Problēma ir attieksmē aizej un aizej nekādas jēgas iedod slimbas lapu, bet ārstēt ta negrib! ZB!
Al.
Re: Ilgas problemas ar veselibu
20.09.2015 22:21
Uzraksti man privāti : a.lifeld@inbox.lv
Re: Ilgas problemas ar veselibu
20.09.2015 23:13
JānisVires

Vispār tas bija zinoša cilvēka viedoklis. Bet dari kā zini. Man kaut kāds čujs, ka Tu ar savu attieksmi tik vienkārši pie laba iznākuma netiksi.

p.s. Neraksti man privāti...
Re: Ilgas problemas ar veselibu
21.09.2015 08:02
nu moljeru es ar tik vieglu roku nesūtītu... bet to jau esi izdarījis.
Lai jauks ceļš auzās

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 7?
Ziņa: