Kâjas!

Aizsāka Fixais 

Fixais
Kâjas!
14.10.2004 18:00
Sâpes apakðstilbos(abâm kâjâm) parâdîjâs jau pagâjuðâ sezonâ. Daudz sportoju. Ðíiet it kâ pietûkst ikri un Grib uzsprâgt, pçdu kustinot sâpes ir necieðamas, taèu pçc slodzes sâpes pâriet kâ nebijuðas. Svars jau gadus trîs nav diezko mainîjies ap 105kg augums ap 200cm vecums 26g. Ja divus vakarus ir skriets, tad treðais ir nepanesams, lai gan uz trenniòa beigâm sâpes pierimst. Kâdas idejas? Vçnas, kaula plçve utt...
Man pazîstamie dakteri(ortopçds,traumatologs, asinsvadu doks) neko nespçja teikt.
Re: Kâjas!
14.10.2004 18:49
Muskuljos sakraajas nepareizaas skaabes kas arii rada saapes.Vai nu kustinaat vinjus vajag visu laiku vai mazaak slogot.Varbuut dieetu mainiit.Vispaar daudz mineraalju un vitamiinu vajag taadai darbiibai.Dikti dereetu pakonsulteeties ar sporta aarstiem.
Re: Kâjas!
15.10.2004 17:28
Tavi muskuli ir pilni ar pienskaabi! Taapeec saap...Piekriitu par vitamiiniem un pareizu uzturu. Mans draugs arii paarnemts ar pareizu eesanu un visaadaam piedevaam, vins arii sportists. Varu apjautaaties, kaa ar sito vins tiek galaa. Ja kas, raksti uz e-pastu!
mediíis
Re: Kâjas!
15.10.2004 22:04


Pçc slodzes muskuïi - jârelaksç- postizometriska stiepðana, vanna vai duða, masâþa, sildoðas ziedes - piem - noguruðâm kâjâm.
Spascupreel tabl. 2 t. - x3 dienâ, zem mçles ( homeop. apt. ) vai Magne B6 2 t.x2 d.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 14?
Ziņa: