Atkal par nerviem

Aizsāka Lauma 

Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 13:35
Alstere, kâ to var izdarît psihoterapeits? Viòð nestrâdâ tâdâ lîmenî:)
Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 13:54
Es arî diemþçl saskaros ar ðo ...... nepatîkamo procesu, un zâlâm saku nç!Man agrâk bija daudz sliktâk, dzçru Mgne B6,Corvitol,Notropil,Lexotanil, bet tagat nedzeru neko, vienkârði profilaksei zivju eïïu.Ar to jâcînâs ar saviem spçkiem, jo nevaj daudz domât par tiem vâjumiem, sirdkaluvçm, galvas reiboòiem un t.t.Es zinu, ka tas ir ïoti nepatîkami, domâ ka pçdçjâ stundiòa ir klât, un tas viss parâdîjas pçkðni, varçtu teikt ka neno kâ.
Bet ârsti apgalvo, ka viss esot no nerviem, tâpçc jâsaudzç nervi, un daudz nevajag stresot.
Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 13:57
to endija
LABS strâdâ gan. Un vismaz man ir svarîgi paðai ðai procesâ piedalîties ar savu spçku un darbu. Nu neticu es, ka kâds ekstrasenss (hipnotizçtâjs, tantiòa) man tâ uz paplâtes no malas var laimi atnest.
Neiebilstu, ka cilvçkam, kas tam ïoti tic, palîdzçs. bet ne vienmçr.
Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 13:58
Alstere, es skatos ka tu nemaz negribi sev ticçt?
Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 14:03
to Lauaa
Kâpçc Tu tâ domâ?
Es ticu sev, nenolaiþu rociòas, cînos. Un rezultâti ir labâki kâ cerçts. Vai tâ ir neticîba strâdât kopâ ar psihoterapeitu t.i. cilvçku, kura zinâðanas ir daudzkârt lielâkas par mançjâm.
Kâ teicu, kâ reiz neticu, ka laimi un veselîbu var kâds tâ ðíîvîða ar zeltîto maliòu pasniegt ;)))
antiòð
Re: Atkal par nerviem
26.10.2004 14:39
Uz paplâtes neviens neko nepienesîs. Uzsâks procesu , izskaidros kas un kâun paðam bûs jâturpina cînîties par savu veselîbu. Arî psihoterapeits to dara, bet citâ rakursâ. Negribiet neticiet. Dariet to ,kam ticiet. Paldies.
Re: Atkal par nerviem
27.10.2004 01:07
"Dariet to ,kam ticiet"- tieði tâ:)
Re: Atkal par nerviem
27.10.2004 12:20
Tu nepareizi taas zaales lieto.Vajag nevis pa vienai bet visas uzreiz.
la
Re: Atkal par nerviem
31.12.2004 01:31
nu ja runaa par ieksheejo mieru un blokaadi stresam ,tad bez visa sheit mineetaa ir arii bazniica un ticiiba Dievam,galvenais jau ir ticiiba es domaaju ,vienam taa ir ticiiba psihoterapeitam un zaaleem vai sugestijai,citam citaadaak:) taakaa neviens jau arii nezin kas ir kas un kas no kaa (ja zinaatu kjiimisko atrisinaajumu vai vakciinu,tad iisaa laikaa atrisinaatu ). gariigaam lietaam es pieljauju ir arii citas versijas,kaapeec ir tas viss nemiers un shausmas . neviens jau nevar teikt ka tas nav ,ka mees neatrodamies starp ljaunumu un labo , starp samierinaashanos,paljaushano,mieru un visu kas ir pret to.
taads luuk viedoklis.paldies
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 9?
Ziņa: