Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze

Aizsāka Terijs 

Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze
30.11.2015 18:47
Lai gan esmu aktīvs vīrietis, kas sporto un nesmēķē (reizēm gan iedzeru), sākās galvas dullums, reibonji. Divus mēnešus bija baiļu sajuuta, likās, ka pasaule iet riņķii, reiba galva, bija reiboņi un dulla galva. Šodien saņēmu ATBILDI no Datormomogrāfijas kabineta pēc galvas pārabudes, ka man ir Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze! Noformētas išēmijas zonas, saasiņojumus vai cita rakstura pataloģiju smadzeņu struktūrā neredz.

Man ir 45 gadi, cik palasīju netā, ateroskleroze (Iniciāla) manā vecumā vīriešiem ir reta...Assinspiediena apakšējais cipars ir 90-95 vai reizēm 100, augšējais 130-145.
Iniciālā ir sākotnēja, cik sapratu.

Ko darīt, lai dzīvotu pilnvērtīgi?
Vai tas iespējams?

Ar cieņu.
Re: Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze
01.12.2015 10:46
Aterosklerozi lielā mērā nosaka iedzimtība. Pārējam nekāda lielā nozīme nav.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze
01.12.2015 13:58
Vajadzeetu noteikt holesteriina liimeni asiniis. Ja tas ir paaugstinaats, tad buus jaapamaina sava eedienkarte, ja hollesteriins ir loti paaugstinaats, tad ir jaalieto zaales kas samazina holesteriinu.
Bet bailu sajuuta ir psihologiska probleema. Es nenoliedzu ka saakotneeji tie bija simptomi - galvas reiboni, dulla galva, kas viena jaukaa dienaa radiija bailu sajuutu un panikas leekmi, un ar to pietika, naakamaa reizee, kad tev ir dulla galva smadzenes to uztver kaa briesmu signaalu un apdraudejumu, izdalaas stresa hormoni un protams tavas domas kaa " tuuliit notiks kaut kas slikts", " tuuliit nomirsu" utt. so procesu tikai pastiprina un tas noved tevi liidz panikas leekmei. Tas ir rinka dancis, ko vajag paartraukt un te var paliidzeet psihologs/ psihoterapeits piem. ar kognitiivo terapiju. Alkohols situaaciju diemzeel tikai pasliktina, kad dzer, tad viss ir labi - atslaabums, trauksme pazuud... BET naakamajaa dienaa, kad jau taa nejuuties iipasi labi, trauksme un panikas leekmes rodas daudz vienkaarsaak un aatraak.
Re: Iniciāla maģistrālo asinsvadu ateroskleroze
01.12.2015 17:18
Jāseko 123 padomiem.
Daudz svaiga gaisa. Šķidruma lietošana. Bez ogļskābās gāzes. Stingra diēta . Laba dietologa padomi. Protams visu atlikušo mūžu attiecīga terapija.
Lai veselība , cerība un enerģija.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 21?
Ziņa: