reibst galva 5 menesus jau

Aizsāka miniite25 

reibst galva 5 menesus jau
22.12.2015 23:02
Sveiki , lieta tada man reibst galva jau 5 menesjus arsti nevar atrast vainu,parbaudija asins vadus galvai kaklam, tad magnetisko rezodanci galvai ,asinspiedienu,kardiogramu,vairogdziedzeru analizes nonjema,sirsinjai holetri uz dienakti pielika, bet neko nekas neuzrada kapec man 5 men no vietas reibst galva,nospiezj acis kaut kas ka pilnigi silierejas,sirsninja dauzas ka negudra citreiz panika uznak ka paelpot nevaru :( reibonji tadi ka sajutas uz gibsanu nak virsu ,ta sviss loti mokoshi dien dienaa pirmos 2 menesjus vispar uz gultas tik guleju :( varbut kadam bijis kas lidzigs un ka tikat valja?paldies ieprieksh,.
Re: reibst galva 5 menesus jau
22.12.2015 23:43
Kas Tev bija par kreņķi, kad tas sākās?

Es cita skaidrojuma nezinu, Tev derētu padomāt.
Re: reibst galva 5 menesus jau
23.12.2015 14:46
Panikas leekme ir psihologiska probleema, kas ietver sevii daudz un dazaadus fiziskus simptomus. Tas ka izmekleejumi visi ir normaa, to tikai apstiprina. Laiks doties pie psihologa, psihoterapeita vai psihiatra, izveele pasas zinaa.
sieva
Re: reibst galva 5 menesus jau
08.01.2016 20:07
Variantu var būt dažādi. Mani papildus ieteikumi - pārbaudi Varicella Zoster antivielas IgM un IgG, vai Borelia baktērijas (izraisa Laima slimību) antivielas.
Paziņai bija līdzīgi simptomi, arī visu pārbaudīja, viss it kā kārtībā, izteica varbūtību, ka Veģetatīvā distonija. Viņam analīzēs uzrādīja, ka aktivizējies tas Varicella Zoster (vējbaku) vīruss un arī ar Laima baktērija bija pozitīva, lai gan neviena ērce viņam nebija iekodusi. Tagad staigā pie imunologa un cīnās, pamazām paliek labāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 22?
Ziņa: