Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????

Aizsāka sema 

Lai cik divaini nebutu, bet man likaas , ja jau biju atradusi lielisku zobarsti labaa privatklinikaa... Mani apmierinaaja gan vinas vienmer lieliski laipnaa un iejutiigaa attieksme, gan ari likaas gana profesionaala visaa ko dara un saka .. (nu katraa zinaa tas tacu skaidrs, ka vina ir profesionalaaka par mani!!!)

Bet vakar man peksni radaas akuta problema ar vienu no zobiem , bet mana zobarste vel menesi nebus darbaa.

Par cik nebiju parliecinata, vai skriet pie kaut kaada kreisaa dezurarsta butu laba doma, stedzigi aptaujaaju tuvako pazinu loku un taa nu steidzos pie loti saslaveetas dakteres .. sasleveetas visadaa zinaa, gan prosesionalitates, gan attieksmes utt ujp.


Viss jau butu lieliski, ja ne viens liels bet ... tiklidz sii daktere paskatijaas manus zobus, taa taalaakaas sarunas laikaa vinai n-taas reizes naacaas man tipa atvainoties par to, cik shokejoshas zinas vinai man jasaka. Vardu sakot, viss ir pilnigaa sviestaa. Skiet es tikai pec paris stundaam tagad esmu sapratusi visu to teikto un jutos tieshaam shokaa. Jo uzraadiitaas problemas bija ari starp taam, ko ieprieksejai dakterei un vinas kolegiem biju vaicajusi, bet uz to biju saneemusi atbildi, ka nekas jau traks nav, var jau pagaidaam atstaat un velaak kosmeetiski pielabot ..

Es tiesaam nesaprotu, kaa lai vispaar uzticaas dakteriem ... Pa galvu skried domas, ka varbut sis jaunais kandoris vienkarsi tagad pasaka ka viss ir slikti lai tikai butu jauns klients, kas maksaatu pikji .. Bet no otras puses, man jau pasai bija aizdomas, ka nav isti labi un tapeec tiem ieprieksejiem dakteriem jau prasiju vai viss ir ok un vai nevajag ko mainiit ...

Sorry, domajams, ka taapat neviens sito penteri lidz galam nedalasiis .. bet man uz sirds taada saape, ka varu tulit pat izplust asaraas .... Galu galaa, tas viss irr taaaaaaaada nauda... Ja es butu krietni gados, drosi vien atmestu ar roku un vienkarsi ietu kaarties sliktakajaa gadijumaa .. Bet tagad ... visa dzive tacu prieksaa .. un te nav runa par nieka caurumu pedeejaa gudribas zobaa ..

nu labi, tiesaam atvainojos, ka taa izpluudu, bet ticiet vai nee, sobriid juutos vairaak kaa drankiigi.......
Es tikko pirms pusstundas atgriezos no zobaarsta,kas man atrada vai desmit labojamus zobus,paarliekamas plombes utt.Kad jautaaju,vai tas ir nepiecieshams,atteica-ja negribat,nelabojat.:)))Laikam ir,kaa juus sakaat,ka vinjiem peljnja ir vajadziiga un ir ar mieru njemt laukaa vecaas un likt jaunas plombes...Pie tam lika man iztaisiit rentgenu vairaakiem zobiem,nokonstateeja,ka tur nekaadas vainas nav,par katru zoba rentgenu samaksaaju naudu....Ko tur lai domaa?.......
Re: Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????
15.10.2004 14:53
Visam var pieiet daþâdi.
Bet pirmkârt tas ir bizness.
Man divi zobârsti teikuði
- viens - vai ! jums tik daudz veco sudraba blombju! vajadzçtu viòas visas pârlikt!
- otrs - vai! cik jums daudz to veco bleombju, bet viòas jau jums stâv 20 gadus un droði vien vçl nostâves 20

No iedþeruða zobârsta dzirdçju stâstiòu - atnâk l abs klients profilaktiski, skatos visi zobi ceseli , nav kur piesieties. Ko lai dara ? Nu ko jâurbj vien veselâ zobâ, vai kâda vecâ blombe jâizurb.
katram paðam galva dota lai domâtu.
Ar to arî medicîna atðíiras no jebkuras citas nozares, ka klientam ïoti grûti novçrtçt pakalpojuma kvalitâti
Citai zobaarstei luudzu,lai paarliek zobam plombi-sak,nav smuka.Vinja-ne par ko!!Nav ko bojaat zobu.Dazhaadi cilveeki.Ja nekas nesaap,nav ko skraidiit pie aarstiem,tie vienmeer atradiis,kur paaarsteet.:))Un,ja neko neatradiis,uzstaadiis vegjetatiivo distoniju:))))))
manaa gadijumaa probleema tomeer ir , ta ka butu greks teikt, ka tas tikai klienta piesaistishana del ..

Bet kaut pai piemers - ieprieksejai dakterei jau taa vairaakas reizes apvaicajos, lai paskataas, vai ar to zobu viss kartibaa... nesapeja, bet tikai bija sajuta un reizeem ari acimredzami, ka tur kaut kas izdalaas gad zoba malinu .. es kautrigi vaicaaju vai taas nav strutas (ko gan citu es varetu padomaat), bet man atbildeeja ka nee nee, taas neesot strutas bet gan kas cits .. tad nu sodiem tas cits dakteris vinas vardiem runaajot "kilogramiem strutu" iztirija laukaa ...

Interesanti, vai turpmak butu pirms katra daktera apmeklejuma jaizstudee viss iespejamais par zobu problemaam??? Kaa tad lai es neticu tam ko saka arsts, kas tacu ir studejis un galu galaa straada ne pirmo gadu, turklaat taadaa privatpraksee kas nav nekaada kreisaa.... Ja uz maniem uztraukumiem atbild ar mierigu "nee, taa nav", tad ko man - strideties pretim???

Es laikam pat neesmu spejiga tos ieprieksejos dakterus nosodiit par vinu darbu.. tik lielaa shokaa sobriid esmu ...
Re: Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????
15.10.2004 15:02
Otto!!!
Ko noziimee - katram pasham domaata galva lai domaatu???:))))
Uz ko Tu te musini???
Pashaarsteeshanaas?
Vai to, ka epileptikjiem tieshaam labaak ir vienam otru lobotomeet?
Tu tak arii neved mashiinu uz servisu un neguli kopaa ar meistaru zem sava rumaka!:)

Starpcitu - sudraba blombe ir vislabaaksais, kas Tavaa mutee vispaar var buut! Taa baltaas blombes nemaz nav tik "baltas"...!
Bet ko îsti daktere teica, kas tad nav tâ?
Zobârsti, manuprât, nemaz tik naski nav viens uz otra aprunâðanu. Man ir bijis, ka pajautâ, kas pildîjis kanâlus, un pasaka, ka viss ir precîzi nostrâdâts.
Kreòíis sâkâs tad, kad aiziet kâdas golbâlâkas lietas.
Man piemçram bij problçmas ar sakodienu. Un tad vienâ klînikâ (Bet nu mega labâ) izsprieda, ka jârotezç smaida lînija (augðçjie seði, astoòi zobi), ar protezçðanu piekoriìçjot arî sakodienu un visas citas ðtelles.
Tad þokïu íirurgs StInst sâka grozît galvu, ka viss tas protezçjums aizies "pa pieskari", jo nepareeizâ sakodiena dçï bûs slodze uz liktajiem zobiem un ka jâoperç þokïi.
Vecâ zobârste (nav Rîgâ, bçrnîbas ârste) grozîja galvu un purpinâja, ka savi zobi ir savi un ielikt vçl paspçs.
Zini, sema, saprotu kâ Tu jûties, jo sajûta tâda, ka vispâr neko vairs nesaproti.
Re: Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????
15.10.2004 15:07
Nu ja, es arî ar viòâm staigâju ielika skolas zobçrste pirms 30 gadiem.
Ir jâdomâ par to, ko saka ârsts, jâjautâ, jâmçìina izprast kas, kapçc u.t.t. nevis vienkârði jâdara viss ko viòð saka.
Mûsu valstî nav profesionâlas çtikas, goda kodeksu u.t.t. nav domas arî par ilgu biznesu tâdu lai tagad ârstçju memmu, tad meitu, tad mazmeitu.
Ir tkai viena doma , kâ vairâk naudas dabût no ðîs konkrçtâs kundzîtes.
Kad mana kundze vienu zobu gâja labot 6- to reizi un man apnika maksât es viòu aivedu pie cita zobârsta.
Re: Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????
15.10.2004 15:54
Piekriitu otto.Prieksh tam ir galva uz pleciem un internetaa arii var gana atrast profesionaalu informaaciju jo akli uzticeeties aarstiem ir dumjaakais ko tagad var izdariit.Kaut vai taapeec vien ka aarsts nekad nevar just to ko juutat juus.
sema
Varbût vari pateikt, kur tu laboji zobus?
Re: Vai jus vienmer apmierina jusu ZOBARSTS????
15.10.2004 19:54
Man ir ljoti LABA zobarste.Vinja nu nekad neaiztiek manus zobus,ja nav nepiecieshamiiba.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 23?
Ziņa: